2016 Aralık Anneleri

Evet canim bu testleri doktorum istemeden yaptilar.
sadece kan testi yapcakti ben tum kan testini yapabilirmisiniz yeni emzirme doneminden ciktim herseye detayli bakilsin istiyorum dedim tum vitaminlerimede bakildi.
idrar testide yapildi.
dedigim gibi burda aile sagligi merkezine gitmezsen ev ziyaretine gelip takip yapiyorlar

Merhaba hanimlar :)
Bugün bizim de kontrolümüz vardi. Her sey yolunda cok sükür. Detayli ultrasonu sordu yaptirmak ister misin diye. Burada kendi istegine bagli cünkü, ve perinatologa gönderiyor. Ben emin olamadim, o da istersen ben bakayim emin olamadigim bir sey olursa gönderirim dedi. Her seye bakti ve her sey gayet normal bence gerek yok dedi. Tetanoz asisini sordum, sasirdi. Almanyada hamilelere hic bir asi yapmiyoruz dedi. Zaten tetanozun 10 sene koruyuculugu varmis, ben 2 sene önce olmustum. Daha önceki tahlillerde demir eksikligim olmadigi icin demir ilaci vermedi. Toxoplazmaya ve parvoviruse 17. haftada tekrar bakmisti ilk haftalarda kapmis miyim diye, onlar da negatifmis. Yine de dikkat etmeye devam tabii. Böyle simdilik :) Ben bir de hamile yogasina kayit oldum ona da bugün ilk defa gidicem bakalim cok merak ediyorum. Daha önce yoga yapmistim ama hamilelikte nasil olur bilmiyorum. Birazdan görcem :)

bende ilk hamileliğimde 6 yıl önce olmuştum tetanoz aşısını şimdi olmama gerek olmaz o zaman

canım tebrik ederim herşeyin gayet güzel bebeğin sağlıklı olması çok güzel bir haber .hamile yogasını ben de çok merak ediyorum gelince bilgilendirme yazar mısın bize de:)

çok iyiymiş, emzirme döneminde eve gelirlermi bilmiyorum ama hastaneye gittiğimde bile çok ilgili olmadıklarından evede beklemiyorum açıkçası . ben gidince ilgilenseler yeter :) kıymetini bilin siz :)

bende ilk hamileliğimde 6 yıl önce olmuştum tetanoz aşısını şimdi olmama gerek olmaz o zaman

tetenoz aşısının 10 yıl koruyuculuğu var 10 yıl içinde olduysanız vurmuyorlar zaten . yada şuan oluyoruz eğer 10 yıl içinde tekrar hamilelik söz konusu olursa ozamanda vurulmayacağız inş.

tetenoz aşısının 10 yıl koruyuculuğu var 10 yıl içinde olduysanız vurmuyorlar zaten . yada şuan oluyoruz eğer 10 yıl içinde tekrar hamilelik söz konusu olursa ozamanda vurulmayacağız inş.
10 yıl koruyuculuğun olması için 5 doz aşı olmak gerekiyor diye biliyorum ama yanlış biliyor da olabirim. ben 3 doz aşı olmuştum galiba

Amin canım ağzın dua li olsun :) inşallah kafama göre bir dr. Ve hastahane bulurum
Bugun ilk defa gece eve geldi ve gündüz evdeydi beste tekrar gitti ise allah eslerimize kolaylık versin. hep stres hep sorun
Allah seni de hayırlısıyla eşine kavuştursun düzeninizi tekrardan kurun inşallah
Biz allahtan ilk gün kestik ilişiği sonra geldik burada düzenimizi kurduk hemen yoksa halimiz ne olurdu kim bilir izmir deki ev sahibiyle sıkıntımız vardı çünkü resmen zorla çıkardı bizi. Buraya geldi ise başladığı ilk gün bu olaylar patlak verdi
Sonumuz hayrolsun inşallah
Evlendikten sonra ailenin yanında olsan bile esin olmayınca hep yarım hissediyorsun.

Dediğin gibi belkide canım nem yok o yüzden kuruyorum :)
Günde 3 lt yakın su içiyorum su icmektte sıkıntım yok allaha şükür :)

yaaa aynı sorunbendede var yani burun tıkanıklığı başumcumda burun damlası ile yatıyorum damlatıyorumda ama o bile artık yetmiyor. 4 ay daha bölemi olacak bitmeyecekmi bu
İnsan çok zorlanıyor canım normal aldığım nefes yetmiyordu zaten bide üstüne burundan da alamayınca çok daraldim burun damlası dediğin ilaç mi yoksa tuzlu deniz suyu oluyor o mu
Eğer ilacsa kullanma onun yerine damlaliga içme suyu doldur birazda tuz onu kullan çok ise yarıyor hemde ilaç değil

Güzel canım çok sevindimm senin adına
Abartılı yeme zaten faydalı olan neyse ondan ye abartmak her zaman kötü sonuç veriyor :)
Bende dediğin gibi normalde nasıl yiyorsam aynısını yiyorum hiç birşey değişmedi ekstra ışte cevizim var bi bide hamilelikte başlayan patates kızartması sevdası allaha şükür yediklerim bana değil bebise gidiyor gibi şimdiye kadar 1 kilo verdim ve sadece verdiğim 1 kiloyu geri aldım :) o kiloda karnımda allaha şükür
bir sıkıntım yok allaha şükür hamileligin başından beri rahat tim ama bu aralar hamilelik açısından guzduzleri ve gece uyumada falan enn rahat olduğum dönem diyebilirim bi ışte burnum tıkanıyor bir kaç gündür oda olsun artık ne yapalım geçer inşallah

Sağlık ocağı 3 doz gebelikte 2 doz da sonrasında vuruyolar benim ikici gebeliğim 4. Dozu vyrdular
5 e de seneye gün verdi vurdurur musun diye sormadılar bile mecburiymiş..kızlar bide birşey soracağım kilo tansiyon için gitmemizi söylediler zaten her ay kontrole gidiyoruz gitmek istemiyorum zorunlu mu

aynen cnm bende belcikada kaliyorum, burdada ayni sekilde hamilelikte hicbir asi vurulmuyor ..

Canım sağlıklı olsunlarda boy kilo önemli değil bizimde babamız kısa ama ben uzun sayılırım ortaya karışık bişey olcak :))

Zaten ayrıntılı ultrasonu yapan dr rapor yazıyo Allah korusun bi problem yoksa şayet bi daha muayene parası verme bence 2 hafta sonra gidersin

Bunu bilmiyodum canım ilk defa duydum arkadaşımın 1 hafta önden gidiyodu şekeri sınırdaydı 130 mu neymiş tatlıyı azalt demiş dru bana ilk muayenemde şerbetli tatlı yemiceksin sütlü yiyebilirsin dedi dr meyvenin bile fazlası zarar demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…