Amin canım ağzın dua li olsun :) inşallah kafama göre bir dr. Ve hastahane bulurum
Bugun ilk defa gece eve geldi ve gündüz evdeydi beste tekrar gitti ise allah eslerimize kolaylık versin. hep stres hep sorun
Allah seni de hayırlısıyla eşine kavuştursun düzeninizi tekrardan kurun inşallah
Biz allahtan ilk gün kestik ilişiği sonra geldik burada düzenimizi kurduk hemen yoksa halimiz ne olurdu kim bilir izmir deki ev sahibiyle sıkıntımız vardı çünkü resmen zorla çıkardı bizi. Buraya geldi ise başladığı ilk gün bu olaylar patlak verdi
Sonumuz hayrolsun inşallah
Evlendikten sonra ailenin yanında olsan bile esin olmayınca hep yarım hissediyorsun.
Dediğin gibi belkide canım nem yok o yüzden kuruyorum :)
Günde 3 lt yakın su içiyorum su icmektte sıkıntım yok allaha şükür :)
İnsan çok zorlanıyor canım normal aldığım nefes yetmiyordu zaten bide üstüne burundan da alamayınca çok daraldim burun damlası dediğin ilaç mi yoksa tuzlu deniz suyu oluyor o mu
Eğer ilacsa kullanma onun yerine damlaliga içme suyu doldur birazda tuz onu kullan çok ise yarıyor hemde ilaç değil
Güzel canım çok sevindimm senin adına
Abartılı yeme zaten faydalı olan neyse ondan ye abartmak her zaman kötü sonuç veriyor :)
Bende dediğin gibi normalde nasıl yiyorsam aynısını yiyorum hiç birşey değişmedi ekstra ışte cevizim var bi bide hamilelikte başlayan patates kızartması sevdası

allaha şükür yediklerim bana değil bebise gidiyor gibi şimdiye kadar 1 kilo verdim ve sadece verdiğim 1 kiloyu geri aldım :) o kiloda karnımda allaha şükür
bir sıkıntım yok allaha şükür hamileligin başından beri rahat tim ama bu aralar hamilelik açısından guzduzleri ve gece uyumada falan enn rahat olduğum dönem diyebilirim bi ışte burnum tıkanıyor bir kaç gündür oda olsun artık ne yapalım geçer inşallah