2016 Aralık Anneleri

Kizlar bugun ki gobegim boyle. Buyuyorlar cok sukur ;) ayy kendimi boyle gorunce gurur duyuyorum. ;)

Eklentiler

• 2016-07-23 17.23.14.webp
    2016-07-23 17.23.14.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar kızımı gördüm nerdeyse 1 ay sonra
25cm 375gr olmuş maşallah
Doktorum bir sıkıntı yok dedi çok şükür
Tabiki amniyosentezimde hayırlısıyla sonuçlanaydı
Bende b12 ve d vitamin eksikliği gördü
Bir tahlil daha istedi
Kalbura döndüm artık
Ona göre ilaç başlıcak
Böbreklerimde ki ağrıyı söyledim olabiliyor bazı annelerdr
bebek baskı yapıyor dedi çok ileri boyutlarda katater takıyoruz dedi
Genel usg istedi
Mümkünse Sola dön yat dedi
Genel temizliği sordum rahim kasılmalarını önlemek için ağda değil tüy dökücü krem veya jilet dedi ondan pek hoşlanmadım
Saç boyası için en azından 30.haftayı bekleyelim bebişimiz tam oluşsun dedi
Vajinal akıntı içinse bu süreç akıntı olabilir yeşil ve rahatsız edici bir koku olursa anormal dedi
Bu kadar işte canlar
Önemli olan bebişim sağlıklı çok şükür
Amniyosentezide alaydım
Haftaya cuma ayrıntılı usgm var
20 ağustosta da şeker yüklemem
Benim ailemde de var bnmde yatkınlığım var onun için yaptırcam ben inşallah

Bir tahlil daha istedi
Kalbura döndüm artık
Ona göre ilaç başlıcak
Genel usg istedi
Genel temizliği sordum rahim kasılmalarını önlemek için ağda değil tüy dökücü krem veya jilet dedi ondan pek hoşlanmadım
Vajinal akıntı içinse bu süreç akıntı olabilir yeşil ve rahatsız edici bir koku olursa anormal dedi
Bu kadar işte canlar
Amniyosentezide alaydım
Oyy çok sevindim güzel haberine canım
Inşallah topiğimiz Der herkes hep sağlıklı hep güzel haberler versin

Bir tahlil daha istedi
Kalbura döndüm artık
Ona göre ilaç başlıcak
Genel usg istedi
Bu kadar işte canlar
Amniyosentezide alaydım
Ohh sukur hersey guzel .minik kizin buyumus masallah ;) hwp boyle guzel haberler aliriz insallah. Saglicakla alalim hepimiz yavrularimizi kucagimiza.

Yok cnm perinatalog baktı. Bence daha iyi Çünkü aynı zamanda kadın doğum uzmanı oluyorlar. Bu arada ben normal randevuda bile 200 veriyorum o yüzden çok farketmedi
Ooo çokmuş canım ben 62 tl ödüyorum normal randevuda herşeyi güzel çıksın da para ikinci planda kalıyor , sadece merak ediyorum ne kadar tutuyor ayrıntılı diye gittiğim hastane telefonda fiyat vermiyor maalesef.

Oyy çok sevindim güzel haberine canım
Inşallah topiğimiz Der herkes hep sağlıklı hep güzel haberler versin
Sağol cnmm bnmmm
Ohh sukur hersey guzel .minik kizin buyumus masallah :KK66: hwp boyle guzel haberler aliriz insallah. Saglicakla alalim hepimiz yavrularimizi kucagimiza.
İnşallah hep beraber

Hosbulduk cnm istanbulda otruyrum 31 yasindayim
Tamam cnmm pazartesi eklerim

Beklenen dogum tarhi 12 aralik
Tamam cnmm

Bugün eşimle evde internetten Bebek arabası bakmaktan yorulup gidip gerçeğine bakalım dedik, sözde sadece bakacaktık hem Bebek arabası hem park yatak aldık. 9 a böldüler kredi kartına, yavaş yavaş ödenir dedik. İnşallah memnun kalırız. İzmir' deki arkadaşlarım hiç başka yere bakmayın her şeyin en uygunu Kemeraltı' nda. Sepet beşikler en uygun 350 ye vardı mesela hem de epey güzeldi ben almayı düşünmediğimden çok detaylı incelemedim ama model de çoktu. Almayı düşünen arkadaşlar muhakkak Oralara bakın derim

Beni kaydetmemişsn Ama :110:
Canım k.bakma bilgilerini tekrar yazarmısın
Bayram sonrası iş yoğunluğundan dolayı çok bakamadım
Birde can sıkıntısı
Bugün eşimle evde internetten Bebek arabası bakmaktan yorulup gidip gerçeğine bakalım dedik, sözde sadece bakacaktık hem Bebek arabası hem park yatak aldık. 9 a böldüler kredi kartına, yavaş yavaş ödenir dedik. İnşallah memnun kalırız. İzmir' deki arkadaşlarım hiç başka yere bakmayın her şeyin en uygunu Kemeraltı' nda. Sepet beşikler en uygun 350 ye vardı mesela hem de epey güzeldi ben almayı düşünmediğimden çok detaylı incelemedim ama model de çoktu. Almayı düşünen arkadaşlar muhakkak Oralara bakın derim
Hayırlı olsun canım
Bzm de bugün ilk hediyemiz geldi
Eşimin dayısından
İki paket prima 1 numara bez :D

Cnm hangi model ve markalardan aldın fiyatları nedir bilgi verebilir misin

Merhaba arkadaslar, bende birsey danismak istiyorum. Bizim ev iki kat alt katta salon mutfak fln var .. ust katta odalar.. Bebegimin odasini ins yavas yavas duzcez fakat bi sorum olcakti.. Bebegim hayirlisiyla dunyaya geldiginde, gunduz vakti uyudugunda hep odasindami yatirsam, ? yada alt kat icin bisey almam gerekirmi? sizce ?

Back
X