2016 Aralık Anneleri

AzRASILAM çok sevindim canım, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)

cnm sen hangi mağazadan aldın. direkt chicco nun kendi mağazasından mı

Yok canım ben kemeraltı' nda Onur bebe diye Bi mağazadan aldım. Chicco nun kendi mağazası mı bilmiyorum. Ama Bi yere daha sorduk orda adını unuttum orası 950 dedi.

hadi gözümüz aydın canım gerçekten ama gerçekten çok sevindim senin ailen ve bebişin adına Allah senin ve bizim dualarımızı kabul etti ne mutlu sana çok çok gözün aydın tekrardan ..
Teşekkür ederim cnm
ohhh şükürler olsun... artık hamileliğin tadını çıkartma vakti.....
İnşallah yaa azcık keyif edeyim

bu ülkede Adalet aranmaz zaten

Canim bence korkma ben bilgin olsun diye yazdim ama seni korkutmak istememistim. Diger brans doktorlari korkuyorlar genelde, bilmedikleri zaman yazmiyorlar. Benim ilk haftalarda omzum iltihaplanmisti. Ortopedi doktoru normalde kortizon ignesi yaparim ama sen hamilesin yapmayalim dedi. Kendi kadin dogum doktorum yapilabilir deyince yapti. Yine de dikkat etmekte fayda var ondan yazdim ben

Cok sevindim gözün aydin :)) Bundan sonrasi hep keyifle gecer insallah

Çok sevindimm elhamdülillah. :) gözümüz aydın. Rabbim sıkıntida olan diğer anne adaylarina da boyle müjdeler duymayi nasip etsin.
amin senn annenede inşallah hayırlı haberler duyar evladından yana
AzRASILAM canm gozun aydin.
cok sevindim
saol cnm bnm ALLAH razı olsun
saol cnm bnmm

ohhhhhhhhhhhhh çok şükür ya hamdolsun cnm gözün aydın sağlıklı sıhhatli kucağına aldığın anlarında haberlerini alırız inş. inan çok sevindm yeniden doğmuş gibi olmuşsundur .bari bundan sonra tadını çıkar hamişliğin sen bunu fazlası ile hakettin. tekrar tebrikler. sevgiler.

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.kontrole gittik calsiyum mağnezyum takviyesi verdi doktorum.bikaç gündür içiyorum farketmeye başladı.tabi süt de içmeye çalışıyorum

sevindim iyi olmanıza. süt peynir yoğurt yumurta bunlarıda mümkün olduğunca tüketirseniz çok yii olur.
sevgiler.sağlılı günler

tmm cnm haklısın yok estağ. asıl bilgi verdiğin için ben çok tşk. ederim dediğin gibi temkinli davranmak gerekli . basiretim bağlandı yoksa hiç yapmam bende zaten . tulzu su en iyisi bir iki damla en olmadı onu deniyim. tekrar çok tşk.ler hepimize sağlıklı açık burunlu günler o halde :)

Ohhh Masallah Gozunuz aydın cnm

Cok sevindim gözün aydin :)) Bundan sonrasi hep keyifle gecer insallah

Hadi gözün aydın çok sevindim

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
Kucağıma alıncaya kadar çok rahat olamam ama çoğunlukta rahatladım çok şükür :)

sumak85 kontrolün vardı dr ne dedi

Ohhh geçmiş olsun Allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin

]

Canım şükürler olsun çok çok sevindim hadi artık endişeli bekleyişin bitsin de hayallerini kur prensesinin sağlıkla gelsinler inşallah :)

Hadi gozunaydin Allaha Şükürler olsun.
Cok seviniyorum güzel haberlere

herkese merhabalar. yavaş yavaş ağırlaşıyorum artık kızımı kucaklamak yoruyor ama onu da ihmal edemiyorum daha çok küçük.Allah yardımcımız olsun

Çok teşekkür ederim canım şimdi daha iyiyiz çok şükür inşallah bebişlerimize sağ sğlim kavuşalım canım

Canim o kadar cok sevindim ki bu habere! Cok sukur gozun aydin. Gelmis gecmis olsun, artik rahatla guzel guzel hamileligin keyfini cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…