cnm sen hangi mağazadan aldın. direkt chicco nun kendi mağazasından mı
Teşekkür ederim cnmhadi gözümüz aydın canım gerçekten ama gerçekten çok sevindim senin ailen ve bebişin adına Allah senin ve bizim dualarımızı kabul etti ne mutlu sana çok çok gözün aydın tekrardan ..
İnşallah yaa azcık keyif edeyimohhh şükürler olsun... artık hamileliğin tadını çıkartma vakti.....
bu ülkede Adalet aranmaz zatenİnşallahbi haber alsak o da yeter.
Aynen öyle hic bi şey yokken suçsuz yere yaslar da yaniyo arada. Emre itaatten başka yapabilecekleri birşey yok bunu en iyi devlet büyüklerinin bilmesi lazim ama maalesef öyle olmuyo.
İnşallah canim tek isteğimiz o simdilik annem çok kotu halde.
Ohhh Masallah Gozunuz aydın cnmEVET KIZLAR SONUÇLARIM ÇIKTI
VE BEBİŞİM PRENSESİM SAĞLIKLI
RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN
Burda derdimi sıkıntımı paylaştım hep üzdüysem hakkınızı helal edin
Amniyosentez sonucum bugün belli oldu normal saptandı
ay ciddimisin hayır dr a gitmedm evde vardı damla onu damlatıyorum . ya aslında böyle bir hata yapmazdm cahilce davranmazdım ama baktım bir gün iki gün üç gün uykusuz kalınca tak etti evdede olunca yeter artık deyip kullandım baş ucumda duruncada her uyuyamamnn ardındanda kullandıma çıkcası ama son olsun bari .
çok tşk.ler cvp için
EVET KIZLAR SONUÇLARIM ÇIKTI
amin senn annenede inşallah hayırlı haberler duyar evladından yanaÇok sevindimm elhamdülillah. :) gözümüz aydın. Rabbim sıkıntida olan diğer anne adaylarina da boyle müjdeler duymayi nasip etsin.
saol cnm bnm ALLAH razı olsun
saol cnm bnmmAzRASILAM çok sevindim canım, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)
Yok canım ben kemeraltı' nda Onur bebe diye Bi mağazadan aldım. Chicco nun kendi mağazası mı bilmiyorum. Ama Bi yere daha sorduk orda adını unuttum orası 950 dedi.
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.kontrole gittik calsiyum mağnezyum takviyesi verdi doktorum.bikaç gündür içiyorum farketmeye başladı.tabi süt de içmeye çalışıyorum
Canim bence korkma ben bilgin olsun diye yazdim ama seni korkutmak istememistim. Diger brans doktorlari korkuyorlar genelde, bilmedikleri zaman yazmiyorlar. Benim ilk haftalarda omzum iltihaplanmisti. Ortopedi doktoru normalde kortizon ignesi yaparim ama sen hamilesin yapmayalim dedi. Kendi kadin dogum doktorum yapilabilir deyince yapti. Yine de dikkat etmekte fayda var ondan yazdim ben
Hadi gözün aydın çok sevindimEVET KIZLAR SONUÇLARIM ÇIKTI
Ohhh Masallah Gozunuz aydın cnm
Cok sevindim gözün aydin :)) Bundan sonrasi hep keyifle gecer insallah
ohhhhhhhhhhhhh çok şükür ya hamdolsun cnm gözün aydın sağlıklı sıhhatli kucağına aldığın anlarında haberlerini alırız inş. inan çok sevindm yeniden doğmuş gibi olmuşsundur .bari bundan sonra tadını çıkar hamişliğin sen bunu fazlası ile hakettin. tekrar tebrikler. sevgiler.
AzRASILAM Ohh hadi gözün aydın canım şimdi nasıl bir rahatlama gelmiştir sana :) allah sıkıntısı olan her kuluna yardımcı olsun
Kardeşi askerde olan haber alamayan arkadaşım allah tez zamanda sıkıntısız bir şekilde kavuştursun sizi de
Hadi gözün aydın çok sevindim
Ohhh geçmiş olsun Allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsinEVET KIZLAR SONUÇLARIM ÇIKTI
]Ayyy bilemedim şimdi. Gitmeyim doğumdan sonra gideyim diye düşünüyorum bende. Doktor ama o zaman aylık kan vermek için gelmeyi atlama dedi. Senin gibi değerleri kontrol edecekmiş. Rabbim sana da bana da yardım etsin. Sağolasın.
Hadi gozunaydin Allaha Şükürler olsun.EVET KIZLAR SONUÇLARIM ÇIKTI
Çok teşekkür ederim canım şimdi daha iyiyiz çok şükür inşallah bebişlerimize sağ sğlim kavuşalım canımcanım çok çok geçmiş olsun tez vakitte acil şifalar diliyorum herşey tez zamanda düzelir hiçbir sorun kalmaz inş. bebeğin iyimiş ne güzel çok şükür. böbrek maalesef biraz osrun varsa gebelikte patlak veriyormuş hem annemden duydum hemde bir arkş. yaşadı . ama sonu güzel tedirgin olacak bişi yok korkma önleminide almışssın zaten üşütmemeyede bak .tekrar çok çok geçmiş olsun. sağlılı günler diliyorum sana bebişine .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?