GÜnaydın cnm evet ayrıntılı ultrasona girdim. Doktorun ilgisini de çok beğendim. Güleryüzlü bir kadın. Tek tek defalarca tüm organlarını inceledi ve incelerken açıklamalarda bulundu. Parmaklarını bile tek tek saydık :) Ben ilgisinden memnun kaldım tavsiye ederim düşünürsen.Gunaydin canim, detsyli ultrasona girdinmi nasil gecti? Memnun kaldinmi? Bilgilendirirsen sevinirim :)
selam cnm ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ama doktorum tetanoz aşısı yaptırabilirsin dedi. Sebebi neymiş acaba anlayamadım.Günaydın kızlar cumartesi doktor kontrolum vardı bebişim 14 cm ve 213 gr olmuştetanoz aşısı kesinlikle yaptırmıyorsun kan sulandırıcı kullandığın için problem olur dedi doktorum. Detaylı için perinatolog önerdi randevumu aldım 1 ay sonra gidicem kısmetse.
elma_sekerim01 çok geçmiş olsun canım yazdıklarını okuyunca yaşadıklarım tekrar gözümün önüne geldi senin gibi sancıyla hastaneye gittim bende 1 ay önce ölüyorum zannettim taş düşürüyor muşum 1.5 cm olduğu için düşürmen imkansız kırıp almamız lazım dediler ameliyat oldum hala 1 taşım var böbrekte inşallah yerinden oynamaz ama bu oluşumları engellemek için ev yapımı limonata önerdi. Aynı ilaçları ameliyat sonrası bende kullandım. Çok şükür ameliyata rağmen bebeğim iyi içini ferah tut. Allahım beterinden saklasın.
AzRASILAM benim bilgilerimi de günceller misin bebişimiz kız ismi de Deniz olacak hayırlısıyla
tamam canım yazarım inşallah.Güzel haberlerini bekliyorum :) yaz bizede
selam cnm ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ama doktorum tetanoz aşısı yaptırabilirsin dedi. Sebebi neymiş acaba anlayamadım.
selam cnm ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ama doktorum tetanoz aşısı yaptırabilirsin dedi. Sebebi neymiş acaba anlayamadım.
Selam canım. Bende Selçuk Hocaya gittim. Buradan işyerinden arkadaşım tavsiye üzerine gitmişti. Memnundu. Şimdi hatta kardeşi ile aramızda 6 gün var hamilelikte. Kardeşi de gidiyor ve memnunmuş. Detaylı anlatıyor falan demişti. Bende gittim. İkili tarama esnasında. Hatta eşimle kaynanamda yanımdaydı. Sonuç olarak devlet hastanesinde yanıma giremedikleri için orada bebeği de bi görelim diye geldiler. Devlet hastanesinde küçükken kalp atşını dinlemek kesenin ısınmasına sebep olur ileride dinletiriz diye kalp atışını dinletmiyordu. Selçuk Hoca çat diye kalp atışını dinletti. Bu başı kıçı dedi. Tamam kalkabilirsin dedi. Ne bizimkiler ne ben bi şey anlayamadık. Sonra folik asiti iptal etdi. Demiri içme diyip bi vitamin verdi. Vitaminin adını eczane okuyamadı, doktoru aradık akşama kadar dönmedi. Bi güvensizlik olunca yeniden devlet hastanesine gittim. Demiri bırakma, folic asiti bırakabilirsin dedi. Vitamini de bulantıların devam ediyor ise iç dedi. Sonra ben şu jetlerden etkilendim diye Selçuk Hocaya randevu almadan iki dakika baksın diye gittim. Almadı hiç yanına. Çok yoğunmuş. O oldu. Ben bir daha gitmedim. Anladım ki tavsiye üzerine gidince çokda güzel ilgileniyor yoksa yoğunluk bahanesi ile 3 dakika bile kalamıyorsun yanında. Sonra ben Ufuk Hastanesinde Mine Kiseli diye bir doktor var ondan randevu aldım. Çokda güzel ilgilendi. Neredeyse 25 dakikaya kadar yanında kaldım. Soracaklarımı sordum. O beni bazı yerlere yönlendirdi. Endokrine gitmem gerekiyordu sallıyordum. Geciktirmeden git. Hatta sonuca göre yine bana gel dedi. Çok güzel ilgileniyor ama. Her muayenede 122 TL vermek biraz zorlayacak gibi geldi. Özüme döndüm devlet beni paklar diye oraya gitmeye devam ettim. Bu arada jetlerden korktuğum gün Bilgi den sonra Ufuk Hastanesinin aciline gittim. Beni yukarıya kadın doğuma mine hocanın yanına gönderdiler. Mine hoca doğuma giriyordu bir başka doktora yönlendirdi. Doktor 15 dakika bebeğe baktı. Hiç korkma bebeğin sağlıklı dedi. Haftasını kontrol etti, ölçüleri yeniden bakıp normalmi diye inceledi. En sonda da ben cinsiyetini bilemiyorum daha diyince 5 dakika da onu görmeye çalıştı. Giriş yaptırmamıza gerek var mı dedim çıkarken. Tahlil falan yapmadım ki sadece ultrasonda baktık. Sen git direk dedi. Yani ben bir daha Selçuk Hocaya hiç yanaşmam da. Gideceksem özelde Ufuk Hastanesine Mine Hocaya giderim.
Yani kulagi falan burnu agzi belli gorunuyo gzleri kapali bi sekilde :)) alt dudagini cekistirioduMaşallah canım neyi merak ediyorum suan surat falan normal bebek gibi mi görünüyor :)
Bende 3 çeşit ilaç içiyorum canım ama onaltı olmasa belkide bu kadar canlı olamam :)
inşallah darısı başına cnm. o kadar önemli ki orada ağzından çıkacak her kelime.. böbrekleri, kalbi, midesi.. ve her seferinde doktor da çok şükür diyor seninle birlikte. bir an önce randevunu alman lazım çünkü yoğun birisi. randevumuz 11 deydi. gittiğimiz gibi aldı 25 dk boyunca baktı ama dudaklarını görememişti pozisyondan dolayı.. nazlı kızım dönmedi yüzünü sonra meyve suyu içtim 15 -20 dk bekledik tekrar girdik. 2. girişimizde 10 dk filan kaldık içerde. Çünkü bir çok şeyi incelemişti zaten. renkli olarak da videosunu çekti. sonra tüm resimleri tek kağıtta hem basılı hem de cd halinde verdi.:))Cok sevindim canimm, rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Ben de bidahaki hafta yaptircam insallah,bu ara randevu alicam. Buarada kac dk bakti birde renkli foto ve cd verdimi?
coraspin de kullanıyorum ben aynı zamanda. doktorum hiç öyle bir rsik var filan demedi ki iğneyi yapan hemşire de biliyor kan sulandırıcı kullandığımı. neyse iğnenin üzerinden 3 gün geçti sanırım bir sorun olmamıştır.Ben hem kan sulandırıcı hem de coraspin kullanıyorum canım. Hematom oluşabilir sorun yaşarız yaptırma dedi. Belkide düşük bir ihtimaldir ama o yüzden yaptırmıcam.
inşallah darısı başına cnm. o kadar önemli ki orada ağzından çıkacak her kelime.. böbrekleri, kalbi, midesi.. ve her seferinde doktor da çok şükür diyor seninle birlikte. bir an önce randevunu alman lazım çünkü yoğun birisi. randevumuz 11 deydi. gittiğimiz gibi aldı 25 dk boyunca baktı ama dudaklarını görememişti pozisyondan dolayı.. nazlı kızım dönmedi yüzünü sonra meyve suyu içtim 15 -20 dk bekledik tekrar girdik. 2. girişimizde 10 dk filan kaldık içerde. Çünkü bir çok şeyi incelemişti zaten. renkli olarak da videosunu çekti. sonra tüm resimleri tek kağıtta hem basılı hem de cd halinde verdi.:))
Teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun bende bu kadar şiddetli ağrı yaşamamıştım inşallah bir daha gelmezGünaydın kızlar cumartesi doktor kontrolum vardı bebişim 14 cm ve 213 gr olmuştetanoz aşısı kesinlikle yaptırmıyorsun kan sulandırıcı kullandığın için problem olur dedi doktorum. Detaylı için perinatolog önerdi randevumu aldım 1 ay sonra gidicem kısmetse.
elma_sekerim01 çok geçmiş olsun canım yazdıklarını okuyunca yaşadıklarım tekrar gözümün önüne geldi senin gibi sancıyla hastaneye gittim bende 1 ay önce ölüyorum zannettim taş düşürüyor muşum 1.5 cm olduğu için düşürmen imkansız kırıp almamız lazım dediler ameliyat oldum hala 1 taşım var böbrekte inşallah yerinden oynamaz ama bu oluşumları engellemek için ev yapımı limonata önerdi. Aynı ilaçları ameliyat sonrası bende kullandım. Çok şükür ameliyata rağmen bebeğim iyi içini ferah tut. Allahım beterinden saklasın.
AzRASILAM benim bilgilerimi de günceller misin bebişimiz kız ismi de Deniz olacak hayırlısıyla
sağol canım ben de dayanamıycak duruma gelirsem aklımda olsun teşekkürler geçmiş olsun hepimize ...canim ben gaviscon surupla hafiflettim mide sikayetimi aklinda olsun günlerce kabus yasamistim nefes bile alamiyordum siskinlikten
canım hafta sonu giremedim nete şimdi okudum başına gelenleri çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın çok zor bir gece geçirmişsin ama bebişin iyiymiş önemli olan da bu. ilaçlarını da ihmal etme tekrar çok geçmiş olsun canım hepimizin çok dikkat etmesi gerekiyor bu dönemler aslında..Günaydın arkadaşlar
Biliyosunuz dün antibiyotik ve puronil kullanmaya başladım sadece 2 doz sabah akşam içtim ve deli gibi su içiyorum ama kendimde bişey fark ettim özellikle size de söylüyorum ben sık sık lavaboya çıkıyordum ama bol su içiyorum ya dünki kadar bile içmiyordum gece 4_5kere kalkardım su içmeye bağlıyordum meğer enfeksiyonun belirtisiymiş bu gece sadece 2 kere kalktım ve o kadar su içiyorum sık tuvalete çıkıyorsanız hafife almayın dicektim arkadaşlar. .antibiyotik 1 günde etki etti bana sanki.
Bugün kendi doktoruma gitcem başıma bunlar geldi bu ilaçları kullanıyorum diye bilgi vercem bakalım o ne dicek.
cnm sen egepole gidiyordun değilmi hangi doktora gidiyosun memnunmusun benimde detaylı zamanım geldi kordona gidiyorum memnunmusun egepoldenArkadaşlar doktordan geldim birde başımdan geçenleri kendi doktoruma ilettim ilaçları kullan hiç zararı yok bebeğe dedi uktrasonda 2 dk bebeişime baktık iki büklüm olmuş kuzum benimm o da sıkımtımı direk hissediyor tabi ama sıkılcak bişey yok çok şükür ayın 30 u detaylı yapılacak ücreti de 60 tl miş bende haberler böyle ..Bu arada su gibi akıntım vardı o bile yok denecek kadar azaldı meğer enfeksiyon dan akıntım oluyormuş hiç önemsemiyor dum bende .
benide ilk hamile aşım çok canıı yakmıştı bunda vurulma anı da sonrasıda hissettmedimHerkese günaydın. Biz bugün tetanoz aşımızın ilk dozunu olduk inşallah ateş yapmaz. İlk hamileliğimde çok zorlamıştı bu aşı beni. Ayrıca sağlık ocağındaki doktor bir sürü tahlil istedi hepsine bakalım dedi. Sağlık ocakları bu anlamda çok iyi kızlar sıra yok ücret yok ohh mis gibi tavsiye ederim
Cinsiyeti sonradan degisen var mi arkadaslar, doktorun 17.haftada kesin dedigi degisir mi ki, erkek dedi ama simdi kendimi alistirmak istemiyorum ya degisirse diye, degisen cok olunca korktum birden
Geriye dönük bakiyordum da bu mesajini yeni gördüm. Bende de burun tikanikligi sorunu var. Benimki hamilelikten önce de vardi. Ben kbb doktoruna gitmistim o da normalde damla verirdim ama hamilesin simdi veremem dedi. O yüzden yazmak istedim. Sana damlayi doktor mu vermisti?
Ooo çokmuş canım ben 62 tl ödüyorum normal randevuda herşeyi güzel çıksın da para ikinci planda kalıyor , sadece merak ediyorum ne kadar tutuyor ayrıntılı diye gittiğim hastane telefonda fiyat vermiyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?