2016 Aralık Anneleri

Gunaydin canim, detsyli ultrasona girdinmi nasil gecti? Memnun kaldinmi? Bilgilendirirsen sevinirim :)
GÜnaydın cnm evet ayrıntılı ultrasona girdim. Doktorun ilgisini de çok beğendim. Güleryüzlü bir kadın. Tek tek defalarca tüm organlarını inceledi ve incelerken açıklamalarda bulundu. Parmaklarını bile tek tek saydık :) Ben ilgisinden memnun kaldım tavsiye ederim düşünürsen.

selam cnm ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ama doktorum tetanoz aşısı yaptırabilirsin dedi. Sebebi neymiş acaba anlayamadım.

selam cnm ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ama doktorum tetanoz aşısı yaptırabilirsin dedi. Sebebi neymiş acaba anlayamadım.

Ben hem kan sulandırıcı hem de coraspin kullanıyorum canım. Hematom oluşabilir sorun yaşarız yaptırma dedi. Belkide düşük bir ihtimaldir ama o yüzden yaptırmıcam.

Cok sevindim canimm, rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Ben de bidahaki hafta yaptircam insallah,bu ara randevu alicam. Buarada kac dk bakti birde renkli foto ve cd verdimi?

Merhaba canım.
Ben Selçuk hocaya ilk 12 haftalıkken gittim, daha öncesinde Medical Park- Ahmet Süha Özer'e gidiyordum.
Yalnız o kadar pahalı bir hastane ki yaptıkları kan ve idrar testi için 350 tl ödedim, 135 tl muayene ücreti var, 2'li 3'lü test için uçuk fiyatlar veriyorlar vs diyerek Selçuk hocayı internetteki yorumlardan okuyarak seçtim, bir de bankadan bi arkadaşımın doğumunu yaptırmış, bu nedenlerle gitmeye karar verdim..

İlk gittiğimizde folik asiti kesti, elevit verdi, bebek kesin erkek hayırlı olsun dedi eşime dönerek ki biz hiç cinsiyet sormamıştık, 2 li test sonucumu almak için heralde 10 kere telefon açtım hastaneye, en sonunda sinirlenip telefondaki kızı azarlamam üzerine eşim telefon açıp, mail adresine test sonucunun gönderilmesini istemiş.

3 hafta sonra gittiğimizde 2 li test sonucu güzel dedi sadece, kızınız annesine benzeyecek dedi ve güldü, eşimle birbirimize bakakaldık. Erkek demiştiniz dedik, yanılmışız demek ki dedi. Neyse olabilir vs dedik kendi kendimize muayene çıkışı.

En son gittiğimde 3 lü test ve 3 boyutlu usg için randevu alın dedi, bebek iyi dedi.
Bebeğin boyunu vs sordum ne yapıcaksın başkalarının bebeğiyle mi kıyaslayacaksınız dedi güldü söylemedi.
20.haftaya girdim bebeğimle ilgili bi halt söylemiyor.
İçten içe bi korku sardı beni artık.
Herkes neler neler biliyor, ben bi halt bilmiyorum bebeğimle ilgili dedim eşime.

3'lü test ve usg sonucunu aldıktan sonra bir daha gitmeyi düşünmüyorum açıkcası.
Ekstra ne bi vitamin, demir ,kalsiyum ne bileyim omega 3 vs hiç bir şey vermiyor ki mesela ben balık yemeyen biriyim.
Sadece bacağımda ağrı olduğunu söylediğim için sanırım magnezyum verdi.

Bu nasıl bi ilgisizliktir anlamadım gitti. Devlet hastanesi olsa neyse dicem ama özel hastane.

Maşallah canım neyi merak ediyorum suan surat falan normal bebek gibi mi görünüyor :)
Bende 3 çeşit ilaç içiyorum canım ama onaltı olmasa belkide bu kadar canlı olamam :)
Yani kulagi falan burnu agzi belli gorunuyo gzleri kapali bi sekilde :)) alt dudagini cekistiriodu

Cok sevindim canimm, rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Ben de bidahaki hafta yaptircam insallah,bu ara randevu alicam. Buarada kac dk bakti birde renkli foto ve cd verdimi?
inşallah darısı başına cnm. o kadar önemli ki orada ağzından çıkacak her kelime.. böbrekleri, kalbi, midesi.. ve her seferinde doktor da çok şükür diyor seninle birlikte. bir an önce randevunu alman lazım çünkü yoğun birisi. randevumuz 11 deydi. gittiğimiz gibi aldı 25 dk boyunca baktı ama dudaklarını görememişti pozisyondan dolayı.. nazlı kızım dönmedi yüzünü sonra meyve suyu içtim 15 -20 dk bekledik tekrar girdik. 2. girişimizde 10 dk filan kaldık içerde. Çünkü bir çok şeyi incelemişti zaten. renkli olarak da videosunu çekti. sonra tüm resimleri tek kağıtta hem basılı hem de cd halinde verdi.:))

Ben hem kan sulandırıcı hem de coraspin kullanıyorum canım. Hematom oluşabilir sorun yaşarız yaptırma dedi. Belkide düşük bir ihtimaldir ama o yüzden yaptırmıcam.
coraspin de kullanıyorum ben aynı zamanda. doktorum hiç öyle bir rsik var filan demedi ki iğneyi yapan hemşire de biliyor kan sulandırıcı kullandığımı. neyse iğnenin üzerinden 3 gün geçti sanırım bir sorun olmamıştır.

Cok tesekkur ederim canim agzina saglik. Darisi bizimde basimiza insallah

Teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun bende bu kadar şiddetli ağrı yaşamamıştım inşallah bir daha gelmez
Kızçen olcakmış sağlıkla gelsin kuzular. .

Arkadaşlar doktordan geldim birde başımdan geçenleri kendi doktoruma ilettim ilaçları kullan hiç zararı yok bebeğe dedi uktrasonda 2 dk bebeişime baktık iki büklüm olmuş kuzum benimm o da sıkımtımı direk hissediyor tabi ama sıkılcak bişey yok çok şükür ayın 30 u detaylı yapılacak ücreti de 60 tl miş bende haberler böyle ..Bu arada su gibi akıntım vardı o bile yok denecek kadar azaldı meğer enfeksiyon dan akıntım oluyormuş hiç önemsemiyor dum bende .

canım hafta sonu giremedim nete şimdi okudum başına gelenleri çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın çok zor bir gece geçirmişsin ama bebişin iyiymiş önemli olan da bu. ilaçlarını da ihmal etme tekrar çok geçmiş olsun canım hepimizin çok dikkat etmesi gerekiyor bu dönemler aslında..

cnm sen egepole gidiyordun değilmi hangi doktora gidiyosun memnunmusun benimde detaylı zamanım geldi kordona gidiyorum memnunmusun egepolden

benide ilk hamile aşım çok canıı yakmıştı bunda vurulma anı da sonrasıda hissettmedim

Cinsiyeti sonradan degisen var mi arkadaslar, doktorun 17.haftada kesin dedigi degisir mi ki, erkek dedi ama simdi kendimi alistirmak istemiyorum ya degisirse diye, degisen cok olunca korktum birden

17 . haftada sölenen değişmez cnm artık . 4 ayı geçmişsin helede erkek dediyse hiç değişmez kız denende bazen dr pek göremiyor vs kız deniyor sonradan erkek diyebilyorlar ama erkek denen kıza dönmüyor diye söleniyor.

Merhaba Güzel Hamişler,
elma_sekerim01 canım yeni okudum başından geçenleri. Çok geçmiş olsun. Allah bir daha göstermesin. Çok şükür ki şimdi bebeğin de sende iyimişsiniz. Çok sevindim.

AzRASILAM cnım seninde haberlerini yeni okudum. Kocaman olmuş prenses. Maşallah ne güzel haberler vermişsin.

Bu arada KKTC de kimse aşıdan bahsetmiyor. Burada yapılmıyormuş. Umarım bir sorun teşkil etmez bakalım.

ay ciddimisin hayır dr a gitmedm evde vardı damla onu damlatıyorum . ya aslında böyle bir hata yapmazdm cahilce davranmazdım ama baktım bir gün iki gün üç gün uykusuz kalınca tak etti evdede olunca yeter artık deyip kullandım baş ucumda duruncada her uyuyamamnn ardındanda kullandıma çıkcası ama son olsun bari .
çok tşk.ler cvp için

sgk geçen bir hatsane ise daha uygundur cnm benm gittiğim hastanedede sgk geçmiyor benm rutün muayenede 255 tl detaylu ultrason 450 tl .

bu arada detaylı ultrasona girenlere sormak istiyorum . benim rutin kont.lerim zaten 4d ultrason ile bakılıyor . bu gittiğimiz detaylıdaki cihazda bildiğim kadarı ile 4d öyle değilmi yada normal kont.den farkı ne sizce cihaz vs olarak nasıl görünüyor bebek. merak ettim. tşk.ler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…