- 15 Ekim 2015
- 470
- 525
- 23
- 42
Bugün eşimle evde internetten Bebek arabası bakmaktan yorulup gidip gerçeğine bakalım dedik, sözde sadece bakacaktık hem Bebek arabası hem park yatak aldık. 9 a böldüler kredi kartına, yavaş yavaş ödenir dedik. İnşallah memnun kalırız. İzmir' deki arkadaşlarım hiç başka yere bakmayın her şeyin en uygunu Kemeraltı' nda. Sepet beşikler en uygun 350 ye vardı mesela hem de epey güzeldi ben almayı düşünmediğimden çok detaylı incelemedim ama model de çoktu. Almayı düşünen arkadaşlar muhakkak Oralara bakın derim
hafta sonu bizde e-bebek e bakındık biraz araba için hem model hem fiyat bilgisi edinelm dedm ama gereksiz çok model var seçmek çok zor birde o ne fiyatlar öyle sanki motorsiklet alıcaz bune ya en orta bişi 2000 lira sinir oldum kaldıki almak istesek hangisini alacağımızı bilmiyoru onun busu güzel bunun şusu iyi bu şöylede kullanılıyor derken içene çorba oldum alamadan çıktık. önerisi olan varsa sonun kadar açığım .
beşik ise bende başucuma bambu sepetlerden istiyorum hafta sonu beğendiğimin fiyatını sordm ama örtüsü vs herşeyi dahil 1200 lira dediler. nasıl sizce fiyat kızlar uygun mudur.
Teşekkür ederim canım çok şükür iyiyizcanım hafta sonu giremedim nete şimdi okudum başına gelenleri çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın çok zor bir gece geçirmişsin ama bebişin iyiymiş önemli olan da bu. ilaçlarını da ihmal etme tekrar çok geçmiş olsun canım hepimizin çok dikkat etmesi gerekiyor bu dönemler aslında..
Memnunum canım onur umut Yücel e gidiyorum hepsi birbirinden iyi doktorlarcnm sen egepole gidiyordun değilmi hangi doktora gidiyosun memnunmusun benimde detaylı zamanım geldi kordona gidiyorum memnunmusun egepolden
Merhaba Güzel Hamişler,
elma_sekerim01 canım yeni okudum başından geçenleri. Çok geçmiş olsun. Allah bir daha göstermesin. Çok şükür ki şimdi bebeğin de sende iyimişsiniz. Çok sevindim.
Sağol canım amin Rabbim kimseye yaşatmasın
AzRASILAM cnım seninde haberlerini yeni okudum. Kocaman olmuş prenses. Maşallah ne güzel haberler vermişsin.
Bu arada KKTC de kimse aşıdan bahsetmiyor. Burada yapılmıyormuş. Umarım bir sorun teşkil etmez bakalım.
Ben bugün fiyat aldım 60 tl miş inşallah sağlıklı güzel haberlerle...sgk geçen bir hatsane ise daha uygundur cnm benm gittiğim hastanedede sgk geçmiyor benm rutün muayenede 255 tl detaylu ultrason 450 tl .
bu arada detaylı ultrasona girenlere sormak istiyorum . benim rutin kont.lerim zaten 4d ultrason ile bakılıyor . bu gittiğimiz detaylıdaki cihazda bildiğim kadarı ile 4d öyle değilmi yada normal kont.den farkı ne sizce cihaz vs olarak nasıl görünüyor bebek. merak ettim. tşk.ler
Makinanın çok farkı yok aslında benim doktorumun da makinasının çözünürlülüğü gayet iyi ama perinatalog bakıyor olması açısından iyi. onun dışında 4d ultrason ile gösteriyor. her hastanedeki makine 4d değil .sgk geçen bir hatsane ise daha uygundur cnm benm gittiğim hastanedede sgk geçmiyor benm rutün muayenede 255 tl detaylu ultrason 450 tl .
bu arada detaylı ultrasona girenlere sormak istiyorum . benim rutin kont.lerim zaten 4d ultrason ile bakılıyor . bu gittiğimiz detaylıdaki cihazda bildiğim kadarı ile 4d öyle değilmi yada normal kont.den farkı ne sizce cihaz vs olarak nasıl görünüyor bebek. merak ettim. tşk.ler
cnm sen hangi mağazadan aldın. direkt chicco nun kendi mağazasından mıBen chicco lite away plus aldım 900 liraya e Bebek fiyatı aynı arabanın 1200 civarı. E Bebek bu tarz büyük kalemlerde çok pahalı bence. Bambu sepet beşikte kenarındaki süsüyle püsüyle 350 ye bile vardı 1200 bence çok pahalı, mutlaka başka yerlere de bakın bence
Günaydın kızlar hiç sormayın gece resmen kabus gecesiydi bana, eşim dün canım mangal istiyor diye mangal yaptı bende yanına pilav salata falan yaptım yedik 10 oldu ben yattım gece yarım da bi ağrıyla uyandım yok böyle bişey kendimi yerlere atcam hemen acil e koştuk nöbetçi kadın doğumcuya ulaşmaya çalışıyorlar ama ben kendimi ordan oraya atıyorum ağrı kesici diye yalvarıyorum Allahım bir daha böyle bir gece geçirme çok zordu serum taktılar ağrı kesici de var 2 torba ama kollarım delik deşik oldu ağrıdan duramıyorum her yerim titriyor kız sağ kol sol kol sürekli deneme yapıyor neyse sonunda taktı ağrı kesici aktı ve ağrım geçince bebeğime bişey olduysa diye feryat figan acili ayağa kaldırdım inanın anlatırken yeniden yaşıyorum neyse kan idrar aldılar ne olduğunu anlamak için nöbetçi kadın doğumda Bülent beymiş çok iyi bir doktor kendime geldim sonra Bülent bey yukarı çağırdı çünkü Bebeğimi görmek istiyordum bi odaya aldı bizi gece 2 gibi annem ve eşim yanımda sonra bi ultrason cihazı getirdiler fişi taktı başladı bebeğime bakmaya oo maaşallahı kıpır kıpır dedi kalbini her yerini gösterdi iyi bebeğin bak el sallıyor dedi o an ağladım bebeğim benden daha güçlüydü sanki , sonra doktor kız olduğunu söyledi sonra sonuçlarım çıkmış sağ böbreğimde taşlar vardı purınol toz , zinnat diye antibiyotik yazdı sabah akşam içcekmişim ikisini bebeğime bi zararı olur mu dedim asıl içmezsen erken doğum olur dedi korktum onlara başlıcam bugün birde kanım hbg 9.5 olmuş kızlar benim gibi kanı düşen var mı aranızda?
Işte böyle bi gece geçirdik Rabbim bir daha yaşatmasın gerçekten çok zordu evlatlarımızı bizlere bağışlasın bunları içince inşallah düzelir enfeksiyon.sabah sabah yazdım ama kusuruma bakmayın
Allah yardimciniz olsun insallah en kisa zamanda sucsuzluklari ortaya cikar ve salinirlar.Hayirli günler arkadaşlar.
Bayadir giremiyorum çok stresli bi dönemden geçiyoruz. Kardeşim askerdeydi 15 temmuz gecesi komutanları eğitime gidiyoruz diye olaylara karistirmislar. Simdi tutuklandı silivriye gönderildi ama hicc haber alamiyoruz kimsenin bisey dediği yardimci olduğu yok.
Bebeğimi bile unuttum bu telasta inşallah iyidir.
Dua bekliyorum sizlerden sadece kardeşim için değil ayni durumda olan bütün kardeşlerimiz için
Hayirli günler arkadaşlar.
Bayadir giremiyorum çok stresli bi dönemden geçiyoruz. Kardeşim askerdeydi 15 temmuz gecesi komutanları eğitime gidiyoruz diye olaylara karistirmislar. Simdi tutuklandı silivriye gönderildi ama hicc haber alamiyoruz kimsenin bisey dediği yardimci olduğu yok.
Dua bekliyorum sizlerden sadece kardeşim için değil ayni durumda olan bütün kardeşlerimiz için
hadi gözün aydın cnmSelamlar arkadaşlar.
Bugun dr kontrolüm vardi 4lu test sonucum iyi cikmis Allaha Şükür.
Bebegim nihayet gösterdi cinsiyetini bir kizim daha olacakmis.
O kadar mutlu oldum ki gözlerim doldu, pek tabi evvela saglik ama kizim olmasini cok istemistim, kizimda cok istemisti Allah dualarimi kabul etti diye geziniyor ☺
Allah yardımcınız olsun canım inşallah en kısa zamanda haber alırsınız kardeşinden. bu durumda olan tüm askerlerimize de Allah yardım etsinHayirli günler arkadaşlar.
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.kontrole gittik calsiyum mağnezyum takviyesi verdi doktorum.bikaç gündür içiyorum farketmeye başladı.tabi süt de içmeye çalışıyorumtebrik ederim cnm hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş. yawrucuğunu .
progestan karmp vs yapmaz sadece bas dönmesi halsizlik ve sersemlik yapıyor bende 3 ay kullandım çünkü.
demir hapını bana dr um 16-17 . hafta gibi verdi ve doğum sonuna kadar kullanıcaz dedi ki benmde kan değerlerimde bir sorun yoktu öz. sordm nie verdiniz sorunmu var diye bu takviye ihtiyacın olacak dedi. sizde bir gittiğinizde hatırlatın dilerseniz. decavit veriliyor genelde vitamin olarak.
kramlarpınız için magnezyum ve kalsiyum değerlerinize baktırın öz. calsiyum ekslikliğinde kramlar ve kasılmalar oluyor. belki takviye verilmelidir.
sağlıklı günler
hadi gözümüz aydın canım gerçekten ama gerçekten çok sevindim senin ailen ve bebişin adına Allah senin ve bizim dualarımızı kabul etti ne mutlu sana çok çok gözün aydın tekrardan ..EVET KIZLAR SONUÇLARIM ÇIKTI
VE BEBİŞİM PRENSESİM SAĞLIKLI
RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN
Burda derdimi sıkıntımı paylaştım hep üzdüysem hakkınızı helal edin
Amniyosentez sonucum bugün belli oldu normal saptandı
ohhh şükürler olsun... artık hamileliğin tadını çıkartma vakti.....EVET KIZLAR SONUÇLARIM ÇIKTI
Allah yardimciniz olsun insallah en kisa zamanda sucsuzluklari ortaya cikar ve salinirlar.
canım ALLAH yardımcınız olsun
maalesef yaşlarda yanıyor
özellikle erlere çok üzülüyorum ben onlar er ya ne görev verirse yapmak zorundalar ne yaptıklarını sorgulama haklarımı var sanki
maalesef ailemden de açığa alınan oldu
Allah mazlumun yanındadır yardımcılar olsun
İnşallah canim tek isteğimiz o simdilik annem çok kotu halde.Allah yardımcınız olsun canım inşallah en kısa zamanda haber alırsınız kardeşinden. bu durumda olan tüm askerlerimize de Allah yardım etsin
Çok sevindimm elhamdülillah. :) gözümüz aydın. Rabbim sıkıntida olan diğer anne adaylarina da boyle müjdeler duymayi nasip etsin.EVET KIZLAR SONUÇLARIM ÇIKTI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?