2016 Aralık Anneleri

hafta sonu bizde e-bebek e bakındık biraz araba için hem model hem fiyat bilgisi edinelm dedm ama gereksiz çok model var seçmek çok zor birde o ne fiyatlar öyle sanki motorsiklet alıcaz bune ya en orta bişi 2000 lira sinir oldum kaldıki almak istesek hangisini alacağımızı bilmiyoru onun busu güzel bunun şusu iyi bu şöylede kullanılıyor derken içene çorba oldum alamadan çıktık. önerisi olan varsa sonun kadar açığım .
beşik ise bende başucuma bambu sepetlerden istiyorum hafta sonu beğendiğimin fiyatını sordm ama örtüsü vs herşeyi dahil 1200 lira dediler. nasıl sizce fiyat kızlar uygun mudur.

Ben chicco lite away plus aldım 900 liraya e Bebek fiyatı aynı arabanın 1200 civarı. E Bebek bu tarz büyük kalemlerde çok pahalı bence. Bambu sepet beşikte kenarındaki süsüyle püsüyle 350 ye bile vardı 1200 bence çok pahalı, mutlaka başka yerlere de bakın bence

Teşekkür ederim canım çok şükür iyiyiz
Allahım kimseye yaşatmasın öyle bir gece çok zordu.
cnm sen egepole gidiyordun değilmi hangi doktora gidiyosun memnunmusun benimde detaylı zamanım geldi kordona gidiyorum memnunmusun egepolden
Memnunum canım onur umut Yücel e gidiyorum hepsi birbirinden iyi doktorlar

Ben bugün fiyat aldım 60 tl miş inşallah sağlıklı güzel haberlerle...

Makinanın çok farkı yok aslında benim doktorumun da makinasının çözünürlülüğü gayet iyi ama perinatalog bakıyor olması açısından iyi. onun dışında 4d ultrason ile gösteriyor. her hastanedeki makine 4d değil .

cnm sen hangi mağazadan aldın. direkt chicco nun kendi mağazasından mı

Bebeği hareket edince ya da tekmeleyince mide bulantısı yaşayan var mı aranızda? Ve bu duruma çözüm önerisi olan. Birde ne sıklıkta hareket ediyo, benim saatte bir kıpırdamaya başladı ve tekmeyi yedikçe midem alt üst oluyo. Deniz tutmuş gibi oluyorum

canım çok çok geçmiş olsun tez vakitte acil şifalar diliyorum herşey tez zamanda düzelir hiçbir sorun kalmaz inş. bebeğin iyimiş ne güzel çok şükür. böbrek maalesef biraz osrun varsa gebelikte patlak veriyormuş hem annemden duydum hemde bir arkş. yaşadı . ama sonu güzel tedirgin olacak bişi yok korkma önleminide almışssın zaten üşütmemeyede bak .tekrar çok çok geçmiş olsun. sağlılı günler diliyorum sana bebişine .

Hayirli günler arkadaşlar.
Bayadir giremiyorum çok stresli bi dönemden geçiyoruz. Kardeşim askerdeydi 15 temmuz gecesi komutanları eğitime gidiyoruz diye olaylara karistirmislar. Simdi tutuklandı silivriye gönderildi ama hicc haber alamiyoruz kimsenin bisey dediği yardimci olduğu yok.
Bebeğimi bile unuttum bu telasta inşallah iyidir.

Dua bekliyorum sizlerden sadece kardeşim için değil ayni durumda olan bütün kardeşlerimiz için

Selamlar arkadaşlar.
Bugun dr kontrolüm vardi 4lu test sonucum iyi cikmis Allaha Şükür.
Bebegim nihayet gösterdi cinsiyetini bir kizim daha olacakmis.
O kadar mutlu oldum ki gözlerim doldu, pek tabi evvela saglik ama kizim olmasini cok istemistim, kizimda cok istemisti Allah dualarimi kabul etti diye geziniyor ☺

Allah yardimciniz olsun insallah en kisa zamanda sucsuzluklari ortaya cikar ve salinirlar.

canım ALLAH yardımcınız olsun
maalesef yaşlarda yanıyor
özellikle erlere çok üzülüyorum ben onlar er ya ne görev verirse yapmak zorundalar ne yaptıklarını sorgulama haklarımı var sanki
maalesef ailemden de açığa alınan oldu
Allah mazlumun yanındadır yardımcılar olsun

hadi gözün aydın cnm
ekliyorum kız diye

bu ara kızlar listede baya bir çoğaldı

Allah yardımcınız olsun canım inşallah en kısa zamanda haber alırsınız kardeşinden. bu durumda olan tüm askerlerimize de Allah yardım etsin

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.kontrole gittik calsiyum mağnezyum takviyesi verdi doktorum.bikaç gündür içiyorum farketmeye başladı.tabi süt de içmeye çalışıyorum

hadi gözümüz aydın canım gerçekten ama gerçekten çok sevindim senin ailen ve bebişin adına Allah senin ve bizim dualarımızı kabul etti ne mutlu sana çok çok gözün aydın tekrardan ..

ohhh şükürler olsun... artık hamileliğin tadını çıkartma vakti.....

Allah yardimciniz olsun insallah en kisa zamanda sucsuzluklari ortaya cikar ve salinirlar.

İnşallah bi haber alsak o da yeter.

Aynen öyle hic bi şey yokken suçsuz yere yaslar da yaniyo arada. Emre itaatten başka yapabilecekleri birşey yok bunu en iyi devlet büyüklerinin bilmesi lazim ama maalesef öyle olmuyo.

Allah yardımcınız olsun canım inşallah en kısa zamanda haber alırsınız kardeşinden. bu durumda olan tüm askerlerimize de Allah yardım etsin
İnşallah canim tek isteğimiz o simdilik annem çok kotu halde.

Çok sevindimm elhamdülillah. :) gözümüz aydın. Rabbim sıkıntida olan diğer anne adaylarina da boyle müjdeler duymayi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…