herkese merhabalar. yavaş yavaş ağırlaşıyorum artık kızımı kucaklamak yoruyor ama onu da ihmal edemiyorum daha çok küçük.Allah yardımcımız olsun
Canim gozun aydin. Insallah Rabbim bi daha yasatmasin :) ohh be rahat bir nefes alabilirizTeşekkür ederim cnm
İnşallah yaa azcık keyif edeyim
bu ülkede Adalet aranmaz zaten
Canım geçmiş olsun sirkeli su önerebilirim ama ateşin yükselirse bi acil e gidin ateşi hafife almamak lazım canım inşallah gerek kalmaz düşer ateşin.minoset de içebilirsin ateş düşürücü hamilelere veriliyorkizlar haberler kotu benden. bir suredir basima.gelmeyen.kalmadi.nazarami gozeni geldik bilmiyorum 3gun once orta kulak iltihabi gecirdim..o bitti simdide grip oldum sabahda gidi0 tetonoz asimi oldum ordaki doktor asini olabilirsin herhangi bir sorun olmaz dedi ama.gribim icin bisi yazmadi ilac falan parol icebilirsin dedi sadece onada benim alerjim var..atesim suan 37 derece surekli bakiyorum onerebiliceginuz bana dogal yontemler varmi dua edin lutfen bana
saol canim sirkeli suya basladim simdi olmazsa bir acile goruneyim. tesekkur ederimCanım geçmiş olsun sirkeli su önerebilirim ama ateşin yükselirse bi acil e gidin ateşi hafife almamak lazım canım inşallah gerek kalmaz düşer ateşin.minoset de içebilirsin ateş düşürücü hamilelere veriliyor
gözün aydın canım. İnşallah hep yüzün güler böyleHepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
Kucağıma alıncaya kadar çok rahat olamam ama çoğunlukta rahatladım çok şükür :)
@iclal85 kontrolün vardı dr ne dedi
Bence çok pahalı canım. Kızımın beşiğini 2 sene önce 300 lira gibi bir paraya almıştı teyzesi internetten. 4 ay kullandık, sonra odasında kendi yatağına geçti. Beşik o kadar sağlam çıktı ki benden sonra iki arkadaşım daha kullandı. Şimdi de minik kızıma kullanacağız inşallah. Fotoğraf yüklemeyi becerebilirsem bizim beşiğin fotosunu eklerim.hafta sonu bizde e-bebek e bakındık biraz araba için hem model hem fiyat bilgisi edinelm dedm ama gereksiz çok model var seçmek çok zor birde o ne fiyatlar öyle sanki motorsiklet alıcaz bune ya en orta bişi 2000 lira sinir oldum kaldıki almak istesek hangisini alacağımızı bilmiyoru onun busu güzel bunun şusu iyi bu şöylede kullanılıyor derken içene çorba oldum alamadan çıktık. önerisi olan varsa sonun kadar açığım .
beşik ise bende başucuma bambu sepetlerden istiyorum hafta sonu beğendiğimin fiyatını sordm ama örtüsü vs herşeyi dahil 1200 lira dediler. nasıl sizce fiyat kızlar uygun mudur.
Allah yardımcınız olsun canım. Umarım en kısa zamanda kardeşinin masum olduğu anlaşılır ve kavuşursunuz.Hayirli günler arkadaşlar.
Bayadir giremiyorum çok stresli bi dönemden geçiyoruz. Kardeşim askerdeydi 15 temmuz gecesi komutanları eğitime gidiyoruz diye olaylara karistirmislar. Simdi tutuklandı silivriye gönderildi ama hicc haber alamiyoruz kimsenin bisey dediği yardimci olduğu yok.
Bebeğimi bile unuttum bu telasta inşallah iyidir.
Dua bekliyorum sizlerden sadece kardeşim için değil ayni durumda olan bütün kardeşlerimiz için
Hadi gözünaydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEVET KIZLAR SONUÇLARIM ÇIKTI
VE BEBİŞİM PRENSESİM SAĞLIKLI
RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN
Burda derdimi sıkıntımı paylaştım hep üzdüysem hakkınızı helal edin
Amniyosentez sonucum bugün belli oldu normal saptandı
Gercekten miii17 . haftada sölenen değişmez cnm artık . 4 ayı geçmişsin helede erkek dediyse hiç değişmez kız denende bazen dr pek göremiyor vs kız deniyor sonradan erkek diyebilyorlar ama erkek denen kıza dönmüyor diye söleniyor.
Gercekten miiicccokk sagol canim, herkese o heyecanla soyledik, simdide yanlismis demek istemiyoruz, kendimizi de alistirdik hemde tabi genede hayirlisi ve sagliklisi tabikide
Çok geçmiş olsun canım, umarım çabuk atlatırsın.pin: 47342 .!.:kizlar haberler kotu benden. bir suredir basima.gelmeyen.kalmadi.nazarami gozeni geldik bilmiyorum 3gun once orta kulak iltihabi gecirdim..o bitti simdide grip oldum sabahda gidi0 tetonoz asimi oldum ordaki doktor asini olabilirsin herhangi bir sorun olmaz dedi ama.gribim icin bisi yazmadi ilac falan parol icebilirsin dedi sadece onada benim alerjim var..atesim suan 37 derece surekli bakiyorum onerebiliceginuz bana dogal yontemler varmi dua edin lutfen bana
pink2 sana da gecmis olsun. Grip icin ilac etki etmez zaten ama agri ates icin ilac alinabilir, ona da alerjin varmiskizlar haberler kotu benden. bir suredir basima.gelmeyen.kalmadi.nazarami gozeni geldik bilmiyorum 3gun once orta kulak iltihabi gecirdim..o bitti simdide grip oldum sabahda gidi0 tetonoz asimi oldum ordaki doktor asini olabilirsin herhangi bir sorun olmaz dedi ama.gribim icin bisi yazmadi ilac falan parol icebilirsin dedi sadece onada benim alerjim var..atesim suan 37 derece surekli bakiyorum onerebiliceginuz bana dogal yontemler varmi dua edin lutfen bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?