2016 Aralık Anneleri

herkese merhabalar. yavaş yavaş ağırlaşıyorum artık kızımı kucaklamak yoruyor ama onu da ihmal edemiyorum daha çok küçük.Allah yardımcımız olsun

Aynen bnmde kizim 2 yasina dun girdi.
Kendimi daha cok yoruyorum kotu hissediyorum onun adinada daha fazla ilgi alaka derken bitiyorum aksama kdar sizin ne kadarlik

Ayy cocugu olan kazlar benim oglumda 16 aylik. Bende kucagima aliyorum. Ve cok korkuyorum bebege bisey olacak diye Rabbim sana emanet diyorum.
Gercektende cok zor cocuk kucuk olunca inanin onun pesinde kosusturmaktan hamileligimi yasamadim. dogru duzgun bebegi hissedemiyorum bile.

kizlar haberler kotu benden. bir suredir basima.gelmeyen.kalmadi.nazarami gozeni geldik bilmiyorum 3gun once orta kulak iltihabi gecirdim..o bitti simdide grip oldum sabahda gidi0 tetonoz asimi oldum ordaki doktor asini olabilirsin herhangi bir sorun olmaz dedi ama.gribim icin bisi yazmadi ilac falan parol icebilirsin dedi sadece onada benim alerjim var..atesim suan 37 derece surekli bakiyorum onerebiliceginuz bana dogal yontemler varmi dua edin lutfen bana

Canım geçmiş olsun sirkeli su önerebilirim ama ateşin yükselirse bi acil e gidin ateşi hafife almamak lazım canım inşallah gerek kalmaz düşer ateşin.minoset de içebilirsin ateş düşürücü hamilelere veriliyor

AzRASILAM çok geçmiş olsun. .

Gözün aydın. .

Çok şükür cnm...

Ben de bugün aşı oldum tetanoz aşısı. .
Aşı kartim vardı onu gösterdim son dozu yaptılar. ..

saol canim sirkeli suya basladim simdi olmazsa bir acile goruneyim. tesekkur ederim

Bence çok pahalı canım. Kızımın beşiğini 2 sene önce 300 lira gibi bir paraya almıştı teyzesi internetten. 4 ay kullandık, sonra odasında kendi yatağına geçti. Beşik o kadar sağlam çıktı ki benden sonra iki arkadaşım daha kullandı. Şimdi de minik kızıma kullanacağız inşallah. Fotoğraf yüklemeyi becerebilirsem bizim beşiğin fotosunu eklerim.

Allah yardımcınız olsun canım. Umarım en kısa zamanda kardeşinin masum olduğu anlaşılır ve kavuşursunuz.

Hadi gözünaydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Gercekten miii cccokk sagol canim, herkese o heyecanla soyledik, simdide yanlismis demek istemiyoruz, kendimizi de alistirdik hemde tabi genede hayirlisi ve sagliklisi tabikide

Gercekten miii cccokk sagol canim, herkese o heyecanla soyledik, simdide yanlismis demek istemiyoruz, kendimizi de alistirdik hemde tabi genede hayirlisi ve sagliklisi tabikide

Banada erkek kesin demelerine ragmen 4 ayri doktor.
Genede kendimi herseye hazirladim 20. Haftadaki detayliya kadar bakalim.
Sonuc degismez umarim.
Sizinde gozunuz aydin

Çok geçmiş olsun canım, umarım çabuk atlatırsın.

İyi aksamlar hepinize ben size bisey sormak istiyorum üçlü tarama testi yaptırdım çok şükür temiz çıktı o gugün doktor bebeğin kalbine baktı kireçlenme var sağ kapakçık ta dedi acıl ayrıntılı USG fetal kardiyigragi istedi çarşamba günü gidicem başına böyle bisey gelen varmı bu ne demek doktor bisey de demedi

elma_sekerim01 gecmis olsun. Ben gecmisi sonradan okuyorum bazen, görmemistim. Böbrek agrisi zordur, ben de yasamistim. Ben de o ilaclari kullandim, 5 günde gecmisti tamamen, ama antibiyotigi bitene kadar kullanmak gerek. Bir de yogurt suyu böbrek tasina iyi geliyor, aklinda bulunsun.

pink2 sana da gecmis olsun. Grip icin ilac etki etmez zaten ama agri ates icin ilac alinabilir, ona da alerjin varmis ihlamur, taze zencefil cayi iyi gelebilir. Ates icin de ilik suyla dus alsan iyi gelir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…