2016 Aralık Anneleri

Hanimlar hayirli geceler ya sizlere bisey sormak istiyorum
Bu hafta 2 kez cok tuaf bisey yasadim.
Ilk defa basima geldi ilk hamileligimde hic yasamadim bu tarz bi durum.
Gozum karariyo
Dudagimin cevresi uyusuyo
Dilim damagim kuruyo
Resmen nefes alamiyorum yaklasik 2 Dk kadar suruyo bu belirtiler.
Sonrasida soguk soguk terliyorum
Neden boyle olmus olabilir 12 agustosta muaynem var beklemeliyim yoksa gitmelimiyim doktora hemen

Gozum karariyo
Dilim damagim kuruyo
Neden boyle olmus olabilir 12 agustosta muaynem var beklemeliyim yoksa gitmelimiyim doktora hemen
Tansiyonun düşüyor olabilir mi canım benim de çok oluyor sıcakta özellikle

Gozum karariyo
Dilim damagim kuruyo
Ay hiç duymadım böyle birşey canım ama bana sanki birşey eksikliğinden dolayiymis gibi geldi
Bence sen bi git doktora imkanin varsa
Allah korusun nefes alamıyorum resmen demissin kalple ilgili de olabilir.

Insallah bisey eksikligidir internetten baktim piskolojik rahatsizlik belirtilerinde cikti.
Cok uzuldum ki bu olaylari panikledigim ve telaslandigim anlarda yasadim insallah piskolojik bi rahatsizlik cikmaZ

Merhaba kizlar, bugun sabahtan beri karnimin sol kisminda yumruk gibi bir sertlesme oluyor, 2-3 dak sertlik duruyor sonra kayboluyor. Agri olmuyor ama kasilma hissediyorum. Biraz tedirgin oldum. Bebek mi yaslaniyor, rahim mi genisliyor neden oluyor anlamadim. Bunu yasayan var mi?

Merhaba kizlar, bugun sabahtan beri karnimin sol kisminda yumruk gibi bir sertlesme oluyor, 2-3 dak sertlik duruyor sonra kayboluyor. Agri olmuyor ama kasilma hissediyorum. Biraz tedirgin oldum. Bebek mi yaslaniyor, rahim mi genisliyor neden oluyor anlamadim. Bunu yasayan var mi?
Bebek olabilir canım.ağrı yoksa tedirgin olma bence.

Günaydın güzel anneler. Biz bugün 1000 km lik yolculuğumuza başlayacağız. Tek seferde gidebilme umudun yok yolda muhtemelen konaklayacağız. İnşallah sağ salim oğlumu yormadan atlatırız :)

günaydın ... mümkün olduğunca 2 saate bir ara verin. biz 4,5 saatlık yolu 6 saatte gittik gelirken daha çok durduk 9 saatte geldik. ayaklarını sürekli yürümeden tutmak şişlik yapar ve sana da rahatsızlık verir. hayırlı yolculuklar :)

günaydın ... mümkün olduğunca 2 saate bir ara verin. biz 4,5 saatlık yolu 6 saatte gittik gelirken daha çok durduk 9 saatte geldik. ayaklarını sürekli yürümeden tutmak şişlik yapar ve sana da rahatsızlık verir. hayırlı yolculuklar :)
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim :)

Kasılma olabilir mi canım. İstersen magnezyum iç o iyi geliyor. Bende de oluyo.

Gozum karariyo
Dilim damagim kuruyo

Kan şekerin düsüyo olabilir. Tekrar oldugunda bi tane seker ye geciyo mu bi bak derim. Bende de vardi ayni sikayetler.

Günaydın güzel anneler. Biz bugün 1000 km lik yolculuğumuza başlayacağız. Tek seferde gidebilme umudun yok yolda muhtemelen konaklayacağız. İnşallah sağ salim oğlumu yormadan atlatırız :)
Gunaydinn..
Tatilden yeni geldik biz de. Hamileligin rahat geciyosa cok kasma kendini derim. Ben de zor olacak konaklariz demistim ama acil dönmemiz gerekince 1200 km yolu üc kısa molayla geldik. Mola verdiginizde yürüyüş yap mutlaka cok iyi geliyo. Hayırli yolculuklar ;)

Insallah bisey eksikligidir internetten baktim piskolojik rahatsizlik belirtilerinde cikti.
Cok uzuldum ki bu olaylari panikledigim ve telaslandigim anlarda yasadim insallah piskolojik bi rahatsizlik cikmaZ
Şeker olabilir canım ben yazacaktım arkadaş benden önce demiş Rabbim dermansız dert vermesin.
Valla canım arada benimde Karnım taş gibi oluyor ama kasılma hissetmiyorum bi doktoruna Danış bişey eksikliği de olabilir

Kizlar seker yukleme ile ilgili ne dusunuyorsunuz.Karatay yaptirmayon diyor ya bilgisi olan var mi ne yapacaksiniz ?

mrb, konun üzerinden iki gün geçmiş ama hafta sonu girma şansım yoktu yeni okudum msjınızı.
şeker yüklmesine bende karşıydım fakat araştırmalarım sonucunda yaptırmaya karar verdik. çünkü gebelik şekeri dene velet ne genetik nede annenin daha önce şekerle ilgili bir sorunu olup olmadığına bakmıyor . yani sizn ailenizde şeker olmasn ve siz bugüne kadar hiç şekerle iligli sorun yaşamayın hatta şekeriniz hep normal sevilerde olsun ama sizde gebelik şekeri çıkabiliyor. ve gebelikte şekerin bebeğe zararı var. eğer çıkarsa önlem alınmak zorunda ki bu önlem sadece perhiz değil, az risk grubundaysanız perhizle idara edebiliyorsunuz takip altında ama daha ileri seviye çıkarsa hap kullanıp hatta insülün olunmak zorunda bile kalabilirz ki Allahkorusun inş. bunları yaşamayız.
bukadar bilgisi okudum araştırdm hepsi kitaptamı kaldı oda hayır çevremde bu durumu gerçekten yaşayan insanlarda olunca yapılmasına karar veridk. şekerle bugüne kadar hiç alakası olmayan ark.ımda gebelik şkeri çıktı ve ilaç kullanmaya başladı . doğruluk payı var yani yazdıklarımın .
ayrıca bize şeker yüklemsinde içilen 50 gr şekerli su bir dilim baklavaya denk geliyor . hangimiz bir dilim baklava ile kalkıyoruz sofradan enaz iki üç dilim . dolayısı ile çok korkulacak veya sizi mahfedecek bir yükleme değil bu .
bildiklerim düşüncelerim bunlar umarım size yarıdmcı olabilmişimdir. sizde araştırın derim kesitip atmayın karatay sağlıksız dedi diye bebekleri riske atmış oluruz gibi geliyor bana.
sağlıklı hamişlikler.

merhaba kızlar günaydın iyi haftalar olsun inşallah dün benimde durduk yere burnum kanadı hemde baya kanadı çok korktum bi anda sıcak sıcak kan gelince aranızda aynı durumla karşılaşan varmı acaba

Back
X