2016 Aralık Anneleri

Oy kuzucuklar, hepsine maşallah. Daha bir damlalar, bebişim 400 gram olmuş bu hafta. Ama ne kadar akıllı hareket ediyorlar anne karnında bile şaşıyorum. Demek ki düzenli saatlerde yemek yeyince, uyuyunca, bebiş de alışıyor o saatlere. Rabbimin mucizeleri işte.

Ben Almanyadayim canim. Türkiyede de kurslar var ama, hatta Izmirdeysen önceki sayfalarda bir arkadas kurs detayi paylasmisti. :)
Yok istanbuldayım cnm.. Burda da veriyorlar eğitim ama benim denk geldiklerim hastane ortamında değil canım yani oyuzden de pek de emin olamadım

Gece biraz yüksek yastıkla yat canım

Maşallah canım bi bakmışız son haftalar bi bakmışız yanı başımızda Ayy sağlıkla görelim o günleri Rabbim göstersin inşallah

Benim bebiste bugun 400 gr olmus masallah. Pazartesi gunu tekrar girecem ulturasona o zaman net belli olur bugun oyle gelisi guzel oldu.

Yok istanbuldayım cnm.. Burda da veriyorlar eğitim ama benim denk geldiklerim hastane ortamında değil canım yani oyuzden de pek de emin olamadım

Bence pek farkli degildir. O gün sanci basladiginda neler yapilmali, dogum süreci nasil olur, nefes alma teknikleri, dogum pozisyonlari falan anlatilacakmis. Ben yine gittikten sonra ögrendiklerimi yazarim. Ama dedigim gibi kesin bulursun iyi bir kurs Istanbul`da

Yaa tesekkür ederim Evet orada da vardir. Bana ebeyi erkenden bul dedi doktorum, burada sayi olarak azmis ve sona kalinca cok zor bulunuyormus. Yoksa benimki de dogumdan sonra gelecek, bu tanismaydi sadece.
Ben de simdi aliyorum ama insallah ikinci olursa ona da kullanirim diye düsünüyorum. Yani ikinciye almiycam senin gibi :) Ya kücük badi yine bir iki tane aldim, dogar dogmaz büyük gelmez mi digerleri? Ben de bakip bakip heyecanlaniyorum, dogsa da giydirsem diye

Bebeklerini hissedenler nasil bişey hissediyorsunuz? Bende tekme atma yok da ama içimde kıpırdiyor gibi.Karnımın içinde kuş hafif kanat çirpıyor gibi hissediyorum.Böyle mi oluyor acaba yoksa başka bişey mi.

Canim benim tup bebek,tedavi baslangicindan beri elevit kullaniyorum.Demiri 24. Haftada gidince verecegini soyledi doktorum.

Bebeklerini hissedenler nasil bişey hissediyorsunuz? Bende tekme atma yok da ama içimde kıpırdiyor gibi.Karnımın içinde kuş hafif kanat çirpıyor gibi hissediyorum.Böyle mi oluyor acaba yoksa başka bişey mi.
bazen cok guclu bir sekilde tekme atisini hissedebiliyorum ben cnm :) ama herkesin farkli.. bazilarinda daha gec bazilarinda daha erken hissediliyor tekme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…