- 10 Ocak 2012
- 679
- 1.430
- 313
Canım maşallah tosununa:)
Evet benimde sabah 7 gibi tekmeyle uyandırıyor açım aççç diyor resmen sonra şeftali ve kara üzüm yiyim durmuyor sevinçten maaşallah
Akşam da 6 sıraları yemek öncesi hadi ne bekliyosun der gibi vuruyor , yerim ben bu miniği ya o vurdukça mutlu oluyorum çok güzel duygu gerçekten.
Yok istanbuldayım cnm.. Burda da veriyorlar eğitim ama benim denk geldiklerim hastane ortamında değil canım yani oyuzden de pek de emin olamadımBen Almanyadayim canim. Türkiyede de kurslar var ama, hatta Izmirdeysen önceki sayfalarda bir arkadas kurs detayi paylasmisti. :)
Gece biraz yüksek yastıkla yat canımCanım Çok Şükür İyiyiz
Hiç bir sıkıntı yok
Sen nasılsın :) bebik nasıl
en başından beri mide den ziyade yemek borum yanıyor yani REFLÜ ölüyorum resmen o yangından
evet soğuk süt. Birde sade Dondurma Ama gerçek Sütten tabii
yangını alıyor
İşte korktuklarımdan biri o kadar sancıyı çek
sonra sezeryan bir çok hastada görülüyor
günaydımn cnm
dün bnde sağıma hafif karnımın üstüne yattım
Hemen güm güm nasıl vuruyor :)
Efe olacak bebişimizin ismi kısmetse :)ne istiyor canım eşin merak ettim biz de daha karar veremedik oğluşumuzun ismine de
bende kız adı düşünmüşümdür hep nedense :) Efe koymayı düşünüyoruz inşallah :)Çok zormus gerçekten aklımda hep kız isimleri sanırım haklisin sizin oglunuzun adı ne Canım
Maşallah canım bi bakmışız son haftalar bi bakmışız yanı başımızda Ayy sağlıkla görelim o günleri Rabbim göstersin inşallahOy kuzucuklar, hepsine maşallah. Daha bir damlalar, bebişim 400 gram olmuş bu hafta. Ama ne kadar akıllı hareket ediyorlar anne karnında bile şaşıyorum. Demek ki düzenli saatlerde yemek yeyince, uyuyunca, bebiş de alışıyor o saatlere. Rabbimin mucizeleri işte.
Benim bebiste bugun 400 gr olmus masallah. Pazartesi gunu tekrar girecem ulturasona o zaman net belli olurOy kuzucuklar, hepsine maşallah. Daha bir damlalar, bebişim 400 gram olmuş bu hafta. Ama ne kadar akıllı hareket ediyorlar anne karnında bile şaşıyorum. Demek ki düzenli saatlerde yemek yeyince, uyuyunca, bebiş de alışıyor o saatlere. Rabbimin mucizeleri işte.
Amin canım 36 lara falan gelseydik sağlıkla inşallah bekleme heyecanımız başlardı :)Maşallah canım bi bakmışız son haftalar bi bakmışız yanı başımızda Ayy sağlıkla görelim o günleri Rabbim göstersin inşallah
Yok istanbuldayım cnm.. Burda da veriyorlar eğitim ama benim denk geldiklerim hastane ortamında değil canım yani oyuzden de pek de emin olamadım
Ayy canim ne guzel anlatmissinalmanyada guzel seyler varmis masallah. Aslinda bende fransadayim. Sanirsam burdada var oyle ebe gelip gidiyor eve. Ben dogumdan sonra isteyecegim eveyi bana yardimci olsun diye.
Ne guzel bebegine kiyafetler almaya baslamissinbenim 2.ci oflan oldugu icin alisveris yapmiyorum. Abisinin kiyafetlerini giyecek. Haa bide eger ilk bebekse. Fazla kucuk badi flan alma cunku cabuk buyuyorlar
Bide kış zamani oldugu icin surekli degistirmezsin uzerini..
Ayy bi dogursakta giydirsek kiyafetlerini heycanlandim.
30.cu haftaya ulassam artik kiyafetleri cikarip utuleyecem. Yavastanda valiz hazirlicam insallah.
Ayy inşallah o günlerde gelcek canım ne kaldı 36 ya ki 14 haftacık :) geçer zaman geçiyor su gibi sağlıkla geçsin inşallahhAmin canım 36 lara falan gelseydik sağlıkla inşallah bekleme heyecanımız başlardı :)
Canim benim tup bebek,tedavi baslangicindan beri elevit kullaniyorum.Demiri 24. Haftada gidince verecegini soyledi doktorum.kızlar bişey sorucam demir hapını ve eleviti ne zamandır içiyorsunuz benim kutular bitti devam edecek miyim ki cuma kontrolüm var o zaman sorucam doktoruma ama cumaya kadar alsam mı ki yeni kutularımı bekleyesem mi sormak için ne dersiniz :??
bazen cok guclu bir sekilde tekme atisini hissedebiliyorum ben cnm :) ama herkesin farkli.. bazilarinda daha gec bazilarinda daha erken hissediliyor tekmeBebeklerini hissedenler nasil bişey hissediyorsunuz? Bende tekme atma yok da ama içimde kıpırdiyor gibi.Karnımın içinde kuş hafif kanat çirpıyor gibi hissediyorum.Böyle mi oluyor acaba yoksa başka bişey mi.
Doktorum havasi ciktikran sonra istedigim kadar icebilecegimi soyledi canim.kızlar bişey sorucam ben arada maden suyu içiyorum zararı olmaz dimi sade içiyorum ama bugün limonlu içtim ?
Amin cümlemizinkiniCanimbenim bakma sen o dr dedigine.. ne gicik bi doktormus gitme birdaha ona. Bol bol suyunu ic cnm rabbim bebegini sana bagislasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?