2016 Aralık Anneleri

Canım ben sezaryen oldum. 39 haftalıktı kızım. Sabah hastanede NST'ye bağladıklarında hemşire doğum sancılarınız başlamış dedi ama ben birşey hissetmedim. Anlayacağın sezaryen olmasa da kızım gelmek üzereymiş herhalde. Benimki çok güzel bir doğum oldu Allah'a şükür. Doktoruma rica ettik, eşim de benimle beraber doğuma girdi. İlk gece hastanede geçiyor zaten. Akşama koridorda rahat rahat dolaştım. Ertesi gün öğlen de eve gittik. İlk 3 gün yataktan kalkarken destek aldım sadece, ondan sonra gayet normal bir şekilde devam ettim. İnşallah bu seferki doğumum da bu kadar rahat geçer Allah'ın izniyle.

Neye ağlıyorsun cnm hayırdır

günaydın Hayırlı Cumalar olsun

İşte aynı bende öyle ota çöpe ağlar oldum. Benimde ailem uzakta onuda stres yapıyorum galiba. Pekte dertleşip konuşacağım arkadaşım yok içime attıkça herşey batar oldu. İlk hamileliğimdede böyle ağlama nöbetlerim oluyordu. Allah yardımcımız olsun

Aileden uzak olmak cok zor bide hamile olunca etkilenirsiniz iyice tabiki cnm

kızlar bu arada bebişim 24 cm miş kilosu da 473 gr. bana sanki biraz iri gibi geldi öyle mi bilmiyorum 1 hafta da önden gidiyor deyince acaba mı dedim .
Ben dün ebeyle konusurken bu dönemler degisken olur belli olmaz falan dedi. Benim de ölcümlerde 1 hafta önde görünüyordu. Ben dogum tarihi degisir mi acaba diye sormustum

Maşallah canım. Sağlıklı günlerde giysin bebiş cicilerini. :)

Gunaydin . Hayirli cumalar arkadaslr
Benim gbi gecesi gunduzu olmaksizin devamli sol burnu kanayan varmi?. Hamieleligimin basindan beri devamli sol tarafta kanama oluyo. Dun olmustu gunduz. Gece yatmadan gene oldu ve sabah yine.
Benim hamilelikte değil ama kızım iki aylıkken burnum kanıyordu ara ara. Hatta ilki yurtdışına giderken uçakta olmuştu. Döndükten sonra KBB uzmanına gittim. Kılcal damarlarla ilgili bir sıkıntıymış. Burnımun içinde damara küçücük bir işlem ile gümüş nitrat sürüp orayı yaktı. Sonra hemen düzeldi, bir daha da sıkıntı yaşamadım. Bence sık sık oluyorsa sen de bir uzmana git canım.

canım ben 21 haftayı bugün tamamlamış bulunuyorum. zaten en başından beri 1 hafta önden gidiyor diyordu doktorum herşey yolunda dedi gerçi bu benim fikrim yoksa iri falan demedi doktorum da ne bilimm işte :))
anladm cnm bende yeni 21 haftalik oldun sandim :)

[Q
UOTE="Persefon, post: 47526332, member: 705638"]Ben 9 kilo aldim cnm ilk 3 ayda 4unu aldim sonrada 2ser 2ser arttik her ay 2 kilo artmam icin de normal dediler ilk 3 ay almama kizmisti doktorum sadece kilon takilcak gibi degil ki senin kilolumusun normalde?[/QUOTE]
normal aslında 54 ile başladım, 60 oldum.
ilk gebeliğimde 58 ile başlayıp 73 ile tamamladım.
şu zamandan sonra haftada yarım kiloyu normal sayıyorlar ama iştahım en başından beri çok açık

kızlar ya moralim çok bozuk dün sağlık ocağında şeker yüklemesi yaptırdım 50mg lık bugün sonuca baktım açlık düşük çıkarken şekerden 1 saat sonra 166 çıkmış değerim hemşire 140ın altında olması lazım demişti napçam şimdi ben başına gelen varmı

Galiba 100 gr ile bir kere daha yapiyorlar bu durumda. Moralini bozma doktorun ne yapman gerektigini söyler, ona göre davranirsin sorun olmaz

Canim dun doktora sordum normal dedi gunde 10.nun asagisinda olursaproblem yok dedi eger 10 defa olursa o zaman sikinti. Yani korkma gunde 3 4 defa olsada sorun degil. Iyi takip et cok olursa doktora git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…