2016 Aralık Anneleri

Benim gibi ağlama nöbetlerine giren varmı

Hamileliğimin başından beri dün ilk kez birden içime bir sıkıntı girdi. Modum düştü. Annemi aradım konuşup rahatlarım diye, aksine çok özlemişim, gidemiyorum yurtdışındayım diye daha kötü oldum. Tutamadım kendimi hıçkıra hıçkıra ağlamışım. Hala da uyudum uyandım tam düzelemedim
6 aydır ilk defa böyle oldum bende anlamadım

Badi al canim ama aşıriya kacma :) malum biz kadinlar alisveris yapinca gozumuz donuyor. Heleki hamile olunca
Anladim canim. Bende onumuzdeki ay soracam doktoruma bakalim ne diyecek eger banada bul derse bende bi tane ayarlim dogumdan sonra. Gelsinler yardim etsinler biraz
He bide benim ogllarimin kiyafetlerinin hepsi dayilarindan kalma benim kardesim 2014 ocak dogumlu 1 yil arayla oglum dogdu 2015 mart ayinda simdide 2.ci oglan geliyor nasipse insallah 2016 aralik ayinda yani anlican 3 yildir kiyafetler giyinip cikiyor. Hicte bisey olmamis hepsi tertemiz. bebek olduklari icin kirlenmiyor. Benimkilerin hepsi temiz sadece utuleyip dolaba koyacam hayirlisiyla

O tas gbi olma durumunu bende yasadik bi kac kere ama diodumki bebek yapio. Demek erken dogummus. Bi daha olursa takip ediyim. Benm bi kere oluyodu dedigin gbi bole tas gbi diodum poposunu falan dayio hralde die ve felaket bi agri hissediodum. Gece yasadim bunu bi kac keree ne sag ne sol donemedim sonra gecmisti

Gunaydin . Hayirli cumalar arkadaslr
Benim gbi gecesi gunduzu olmaksizin devamli sol burnu kanayan varmi?. Hamieleligimin basindan beri devamli sol tarafta kanama oluyo. Dun olmustu gunduz. Gece yatmadan gene oldu ve sabah yine.

o durup dururken anlam veremediğim gereksiz his bende de oluyor cnm ben de parka cıkıyorum darlandıkca bir iki tur atıp eve donuyorum iki hareket de etmiş oluyorum bu sayede

Yok cnm internette demek istenen cok belli değil... Benim karnım komple sert her zaman oyle hamileliğimin basından beri Kaç yarım saat yani ama erken dogum olmadı hiç.. Dr.umda bişey demedi bu durumla ilgili..

Gunaydin . Hayirli cumalar arkadaslr
Benim gbi gecesi gunduzu olmaksizin devamli sol burnu kanayan varmi?. Hamieleligimin basindan beri devamli sol tarafta kanama oluyo. Dun olmustu gunduz. Gece yatmadan gene oldu ve sabah yine.
Tansiyonuna hiçbaktırıyormusun. Benimde geçenlerde bi kanamıştı. Baş ağrısıda vardı. Tansiyonum yükselmiş. Doktor ara ara ölçtür. Süreklimi diye uyarmıştı.

Kızlar bikini bölgesinde ince ince sızılar hissediyorum, bebeğin hareketinden mi kaynaklıdır sizce, bazen ciddi canımı acıtıyor.

canım sakın korkma sürekli dua çok iyi geliyor içini ferah tut Allah korktuğumuza uğratmasın inşallah

hayirli cumalarr kizlarr. 11 de uyaniyorm buara.zaten sıcaktan gece uyuyamadigim için habire oda degistirip duruyorumm .acaba çok acikiyomudur bebegimiz biz uyurkenn?

günaydın güzel anneler hayırlı cumalar cuma günleri bana uğurlu geliyor gerçekten hep güzel haberler alıyorum çok şükür ben de sabah detaylı ultrasona girdim yarım saat sürdü ayrıntılı bakıldı tüm organlarına herşeyi sağlıklıymış çok şükür bunu duymak ne büyük mutluluk Allahım. darısı gireceklerin başına inşallah sağlık sıhhat ve mutlulukla herkese hayırlı günler olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…