Neye ağlıyorsun cnm hayırdırBenim gibi ağlama nöbetlerine giren varmı
Neden ağlıyosun canım bende çok duygusalım etkilenirim herşeyden.Benim gibi ağlama nöbetlerine giren varmı
Benim gibi ağlama nöbetlerine giren varmı
Badi al canim ama aşıriya kacma :) malum biz kadinlar alisveris yapinca gozumuz donuyor. Heleki hamile oluncaYaa tesekkür ederimEvet orada da vardir. Bana ebeyi erkenden bul dedi doktorum, burada sayi olarak azmis ve sona kalinca cok zor bulunuyormus. Yoksa benimki de dogumdan sonra gelecek, bu tanismaydi sadece.
Ben de simdi aliyorum ama insallah ikinci olursa ona da kullanirim diye düsünüyorum. Yani ikinciye almiycam senin gibi :) Ya kücük badi yine bir iki tane aldim, dogar dogmaz büyük gelmez mi digerleri? Ben de bakip bakip heyecanlaniyorum, dogsa da giydirsem diye
O tas gbi olma durumunu bende yasadik bi kac kere ama diodumki bebek yapio. Demek erken dogummus. Bi daha olursa takip ediyim. Benm bi kere oluyodu dedigin gbi bole tas gbi diodum poposunu falan dayio hralde die ve felaket bi agri hissediodum. Gece yasadim bunu bi kac keree ne sag ne sol donemedim sonra gecmistiKizlar ya benim gun icinde rahmim kasılıyor .
Boyle taş gibi oluyor 4-5 saniye sürüyor sonra gidiyor.
Ama gunde 3-4 defa oluyor .
Sizdede var mi boyle olan ?
Yarin doktora gidecem zaten ama aranizda boyle olan var mi ?
Internette okudum eger 30 dkk 3 defa olursa erken dogum flan yaziyor .
Ayy Allahim korusun.
Cevaplarinizi bekliyorum kizlar.
o durup dururken anlam veremediğim gereksiz his bende de oluyor cnm ben de parka cıkıyorum darlandıkca bir iki tur atıp eve donuyorum iki hareket de etmiş oluyorum bu sayedeHamileliğimin başından beri dün ilk kez birden içime bir sıkıntı girdi. Modum düştü. Annemi aradım konuşup rahatlarım diye, aksine çok özlemişim, gidemiyorum yurtdışındayım diye daha kötü oldum. Tutamadım kendimi hıçkıra hıçkıra ağlamışım. Hala da uyudum uyandım tam düzelemedim
6 aydır ilk defa böyle oldum bende anlamadım
Yok cnm internette demek istenen cok belli değil... Benim karnım komple sert her zaman oyle hamileliğimin basından beriKizlar ya benim gun icinde rahmim kasılıyor .
Boyle taş gibi oluyor 4-5 saniye sürüyor sonra gidiyor.
Ama gunde 3-4 defa oluyor .
Sizdede var mi boyle olan ?
Yarin doktora gidecem zaten ama aranizda boyle olan var mi ?
Internette okudum eger 30 dkk 3 defa olursa erken dogum flan yaziyor .
Ayy Allahim korusun.
Cevaplarinizi bekliyorum kizlar.
Tansiyonuna hiçbaktırıyormusun. Benimde geçenlerde bi kanamıştı. Baş ağrısıda vardı. Tansiyonum yükselmiş. Doktor ara ara ölçtür. Süreklimi diye uyarmıştı.Gunaydin . Hayirli cumalar arkadaslr
Benim gbi gecesi gunduzu olmaksizin devamli sol burnu kanayan varmi?. Hamieleligimin basindan beri devamli sol tarafta kanama oluyo. Dun olmustu gunduz. Gece yatmadan gene oldu ve sabah yine.
canım sakın korkma sürekli dua çok iyi geliyor içini ferah tut Allah korktuğumuza uğratmasın inşallahmerhabalar kızlar benimde tahmini 15 aralıkta bir oğlum olacak kısmetse bugün 11de ayrıntılı ultrasonumuz var çok korkuyorum kötü şeyler duycam diye ödüm kopuyor dokunsan ağlıcak moddayım inşallah güzel şeyler duyarız içimde hep bi korku var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?