2 defa Allah yardımcın olsun canım bende aynı şekilde özel sektördeyim.
canım merak etme sen kilo alsan da almasan da bebek zaten senden beslenir benim doktorumun da söylediği bu :)) ki bence haftana göre normal kilon az gibi görünüyor ama çok çok ta az değil sanki sen içini rahatlar o bi şekilde senden alacağını alır annesi :)Merhabalar guzel Annisler.. bir sorum olcakti internettende arastiriyorum emin olamiyorum,, suan 21 haftalik hamileyim ve 2 kilo bazen 2 bucuk kilo oluyor suana kadar aldigim kilo.. bazen huzursuz oluyorum bebegim besleniyormu diye.. sizde durumlar nasil?
saol cnmbenim icim rahatladi biraz :) rabbim korusun bebislerimiziiicanım merak etme sen kilo alsan da almasan da bebek zaten senden beslenir benim doktorumun da söylediği bu :)) ki bence haftana göre normal kilon az gibi görünüyor ama çok çok ta az değil sanki sen içini rahatlar o bi şekilde senden alacağını alır annesi :)
Ben daha yenı eksiler de hamile kaldığım kg geldim Dr bunaydan sonra alırsın çok iyi dedi elhamdulillah kızımın gelişimizde iyiMerhabalar guzel Annisler.. bir sorum olcakti internettende arastiriyorum emin olamiyorum,, suan 21 haftalik hamileyim ve 2 kilo bazen 2 bucuk kilo oluyor suana kadar aldigim kilo.. bazen huzursuz oluyorum bebegim besleniyormu diye.. sizde durumlar nasil?
ney kullandın cnm bnnm kullanınca geç,yorkızlar ben 21 haftalığımda mantar enfeksiyonu vardı fitil vermişti geçmemiş şimdi daha etkili c kategorisi fitil verdi kullanıyorum çok fazla akıntı yapıyor mantarla başım belada ağrıda yapıyor aynı sorunu yaşayan var mı
Merhabalar guzel Annisler.. bir sorum olcakti internettende arastiriyorum emin olamiyorum,, suan 21 haftalik hamileyim ve 2 kilo bazen 2 bucuk kilo oluyor suana kadar aldigim kilo.. bazen huzursuz oluyorum bebegim besleniyormu diye.. sizde durumlar nasil?
DONAXYL KULLANDIM GEÇMİŞTİ TEKRAR OLDU GYNNO MAX XL DİYE Bİ İLAÇ VERDİ İÇİNDE 3 FİTİL VAR İKİ TANESİNİ KULLANDIM ÇOK AKINTI YAPTI YAĞLI Bİ FİTİL C KATEGORİSİYMİŞ.ney kullandın cnm bnnm kullanınca geç,yor
canım bu haftada bebekler artık boy kilo yönünden geliştiler en az 300-400 gr oldular az da olsa almışsındır ama bebeğin iyiyse sorun yok zaten geçmiş olsun bu arada...Ben henüz gram bile almış değilim arkadaşım..Çok bulantılı zamanlarda 3-4 kilo vermiştim hala öyle duruyor.Bebeğimi bile hissetmedim hala öyle huzursuzum ki...5 gün sonra randevum var inşallah herşey yolundadır..son birkaç aydır bir sürü rahatsızlık geçirdim mide hassasiyetim de devam ediyor...
Başka benim gibi olan var mı arkadaşlar?
Ayy sonunda bakalım. Dün doktora gittim de, doktorda sordu hissetmeye başladın mı. Dedim iki gündür bir şey var ama tam da adını koyamadım. Daha çok küçük kıpırtılar dedim. O da senin gibi dedi. Daha da hissedersin zamanla. Bu hissiyatlar ileri haftalarda bize yol gösterici olacak. Ayırt edebilmen iyi olur dedi. Bu arada benim için iyi olan ama tabi etrafımdakilerin tepki göstereceği bir gelişme oldu. Çocuk ters duruyormuş. Son haftalara da doğru dönmez ise sezeryan olabilir dedi. Ay bi an hadi inşallah demişim. Doktorda şaşırdı. Açıklama yaptım artık. Ben biraz korkuyorum da normal doğumdan dedim. Galiba birazdan biraz daha fazla dedi. Güldük. Bakalım hakkımızda ne hayırlısı ise o olsun.
kızlar bende de cuma günü bide dün baloncuk patlaması gibi bişi oldu ama çok çok zayıf. benden başkası elimi karnına koysa duyamaz ben bile emin olamadım ama araştırmalarım kadarı ile hareketleri :)
Benim doktorum da, boyu değil, gramı bu haftadan itibaren daha önemli bizim için demişti. Boy ölçümleri bir noktadan sonra tam ölçülemiyormuş zaten, usg tamamen alamıyormuş bebek büyüyünce. Önemli olan kafası, kolu, bacağı vb. durumu. O yüzden ben de çok takılmıyorum boyuna.
Merhabalar guzel Annisler.. bir sorum olcakti internettende arastiriyorum emin olamiyorum,, suan 21 haftalik hamileyim ve 2 kilo bazen 2 bucuk kilo oluyor suana kadar aldigim kilo.. bazen huzursuz oluyorum bebegim besleniyormu diye.. sizde durumlar nasil?
Çalışan annelerin konusunu dün dile getirdim
3,5 ay çok az süt izni çok az
birde devlet memuru anneye süt izni 2 de başlıyor sgklı anneye süt izni 3,5 da başlıyor
ki çoğu memur anne 12-1 arası öğle tatili diye müdürle anlaşıp 12 de çıkıyor
bu çok büyük haksızlık onlar anne onlarınki bebek de
bizimkiler değil mi
böyle bir ayrımcılık nasıl oluyor
yada memur annenin maaşı kesintisiz işe gelmediği sürece veriliyor
sgk çalışan annenin maaş verilmiyor işe başladığında ancak 3/2 sini alabiliyor
Hep derim Adaletsizlikler ülkesi Türkiye
benim vardı doktoru aradım söyledim birazda ağrım vardı acile git bi baksınlar dedi.. bende gittim panikle turnosol kağıdı koydular akıntı su olabilir mi diye ama doktor önce vajinal kontrol yaptı mantar enfeksiyonu var akıntı ondan dedi emin olmak için bi saat turnosol kağıdı koyucaz dedi.. bi saat gezdim geldim bebğin suyuysa mosmor olur dedi allaha şükür öyle bişey çıkmadı..mantar enfeksiyonu yapıyor yani bi kaç çay kaşığı su gibi akıntı .. bazen wc de ıkınınca damlıyordu..Su gibi akıntısı olan var mı kızlar ya bazen kafama takılıyor normal mi diye.
Ya gercekten calisan anneler icin cok zor. Ben calisirken hamile kalmak istemistim ama simdi esime diyorum ki gercekten cok cok zor olurmus. 1 saat gidip 1 saat dönüyordum her gün. Calisma saatleri de uzundu. Hepinize Allah kolaylik versin.
Ayrica izin konusuna da sonuna kadar katiliyorum, bu tarz konularda farklilik olamaz! Maas seviyesi farki olur, imkan farki olur vs ama bu cok temel bir konu. Dedigin gibi herkesin durumu bu konuda ayni, onlarinki de bebek sizinki de bebek. Anlamak mümkün degil
Bizde de mesela müdürün yemek kartina yüklenen ücret bizimkinden fazlaydi. Anlamiyorum o da insan biz de insaniz, müdür diye daha mi cok acikiyor, daha mi cok yemek yemesi lazim. Cok sinir oluyordum.
Bnimde 9 6 cikiyo canim. Burnum cok kuru oluyo krem suruyorum. Kuruluktan kaniyo birazda sanirim. Daha bu sabah uykumun icinde akiverdi birden birde onla uyandim.Benim burun kanaması ve baş ağrısının sebebi tansiyon yüksekliği olabilir dedi doktor. Ölçüm yaptı 13/7 çıktı. Benim normalde hep 9/6 civarında gezerdi. Kontrol altnda tut dedi doktor. Sonra kanama falan olmadı. Arada başım ağrıdı ama tansiyona baktırdığımda normal çıktı. Sende bi ara ara baktır. Belli olmaz. Hem sıcaklar hem hamilelik normalmiş tansiyonların yükselmesi.
Gecmis olsun cnmbenimBen henüz gram bile almış değilim arkadaşım..Çok bulantılı zamanlarda 3-4 kilo vermiştim hala öyle duruyor.Bebeğimi bile hissetmedim hala öyle huzursuzum ki...5 gün sonra randevum var inşallah herşey yolundadır..son birkaç aydır bir sürü rahatsızlık geçirdim mide hassasiyetim de devam ediyor...
Başka benim gibi olan var mı arkadaşlar?
Canim gebelikte akintilar normal olarak sayiliyormus ama sen yinede dr sor.. ihmale gelmez boyle seyler enfeksiyonda olmus olabilir olmayadabilir ( her enfeksiyon belirtisinde kasinti yanma yoktur ). bende yasadim oyle seyleri cnm suan akintim hic yokSu gibi akıntısı olan var mı kızlar ya bazen kafama takılıyor normal mi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?