2016 Aralık Anneleri

Kizlar iliskiden konusmussunuz.
Bende bi isteksizlik aman allahim
Kizimda boyle degildim
Bu gebeligimde herhalde en son hamile kaldigimda beraber olduk
Esim sag olsun zorlamiyor
Yanasiyor bakiyo hanimda tik yok geri vites yapiyo yavrum :)
Valla bende ayni çok isteksiz oldum hamilelik de.hormonlardan dolayı sanırım :)

Valla bende ayni çok isteksiz oldum hamilelik de.hormonlardan dolayı sanırım :)

:)
Tekim saniyodum adam yanassin istemiyorum ya diyorum ya en son bebis yaptik
Kocam beni kullandin diyo
Isin espiriside vallahi Allah razi olsun neler okuyoruz.
Ne kocalar var
Allaha sukredelim bizi bekleyen kocalarimiz var canm

Ayy yaa ben de çok ister oldum.
aksine sizin tam tersiniz durum var bende
bir aydır Esimden ayrıyım
Olsada sarilsam kocama

Canım benim de oluyor bir kaç gündür elimde uyuşma, hep uyandığımda farkediyorum, üstüne yatmışımdır vs diye düşünmüştüm hep, kontrole gittiğimde sorayım unutmadan.

:)
Tekim saniyodum adam yanassin istemiyorum ya diyorum ya en son bebis yaptik
Kocam beni kullandin diyo
Isin espiriside vallahi Allah razi olsun neler okuyoruz.
Ne kocalar var
Allaha sukredelim bizi bekleyen kocalarimiz var canm
Isteksizim ama düzenli ilişki hayatımız var. Kocami geri çeviremiyorum:)

Hanımlar dün ebebekten hoşgeldin paketini bende aldım.
Antares Avm'den gitmeden önce telefon açtım. Ankara'da evi yakın olanlar bakabilir.

GÜNAYDIN kızlar. ...
Dün doğum günümdü eşim süpriz dışarda rezervasyon yaptırmış 5 ayda geçirdiğim en keyifli gündü tatil yapamadık bi yere çıkmıyordum dün süslendim prenses gibi gün geçirdim kızımla eşimle :) kafam dağıldı meğer insan psikolojisi ne kadar önemliymiş..

Mutlu yillar canim.
Esinle yavrunla nice guzel yillara

Ne güzel canım psikoloji çok onemli haklısın. iyi ki doğdun seneye 3 kişi kutlarsınız artık :)

Mutlu yillar canim.
Esinle yavrunla nice guzel yillara
Çok teşekkür ederim canımmm

Ne güzel canım psikoloji çok onemli haklısın. iyi ki doğdun seneye 3 kişi kutlarsınız artık :)
Ayy inşallah canım ya dün hep bebeğim de arabasında yanımızda uyuyor hayal ettim inşallah sağ sağlim

Kizlar bu sabah farkettim ki gögüs uçlarımda yaralar çıkmıs. Acimıyo ama neden olur ki bu. Arastiriyorum hep emzirme döneminde yara oluyomus. Simdiden böyle bisey olan var mi?

Kizlar gunaydinnn cok sık giremiyorum kg ne alemde 20+6 gunluk hamileyim yani artik 5 ayin icindeyiz toplam 5 kg aldim 6 rakamlari.birdaha goremiycem sanirim yahuu bide dikkat etmesek nolcak.halimizz ((

Kizlar gunaydinnn cok sık giremiyorum kg ne alemde 20+6 gunluk hamileyim yani artik 5 ayin icindeyiz toplam 5 kg aldim 6 rakamlari.birdaha goremiycem sanirim yahuu bide dikkat etmesek nolcak.halimizz ((

67 ile hamile kaldim
68 olmusum canim
Dun itibari ile :)
21 haftalik olduk
Bekledigiminde altinda ilerliyorum
Mutlu ediyo bu durum beni

Bende yememe dikkat ediyorum fazla şekerli yememeye çalışıyorum ama günde illaki tatli seyler yiyor oluyorum ne kadar dikkat etsemde :) hayatımda yemedigim kadar ekmek yiyorum allaha şükür daha başladığım kilodan bir kilo fazlam var şimdilik
Bu arada hoşgeldin 23. Hafta

Günaydın,
Bende duzenli beslenmeme ,yuruyus yapmama rağmen 7 kg aldim ☺ dr.um kafana takma Metabolizman bu sekilde çalışıyor dedi.hamile kalmadan onceki boy ve kilo orani da cok etkili alinan kilolar açısından.Saglik olsun kilo verilir Allahin izniyle ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…