Ayy canim ya . Seninkisi daha kivuk mus . Demek ki senin ic karnin daha genis.QueenSweethart canım bende iki haftada bir çekiyorum en son bugün çektim :)
jtaime020626 maşallah canım buda benden olsun bugün çektim. Normal kıyafette yemek yemisim de karnım çıkmış gibi oluyor foto cekerekn kıyafeti yandan çekiyorum karnimi sarsin diye Eki Görüntüle 1869557
Kiz eşin uzakta o yuzden diyecem ama benimki yanimda ben esiminden daha azginimAyy yaa ben de çok ister oldum.
aksine sizin tam tersiniz durum var bende
bir aydır Esimden ayrıyım
Olsada sarilsam kocama
Bende cok kilo alanlardanim.en son 8 kilo fazlaydim simdi 10 olmusturGünaydın,
Bende duzenli beslenmeme ,yuruyus yapmama rağmen 7 kg aldim ☺ dr.um kafana takma Metabolizman bu sekilde çalışıyor dedi.hamile kalmadan onceki boy ve kilo orani da cok etkili alinan kilolar açısından.Saglik olsun kilo verilir Allahin izniyle ☺
Bizim hiç öle derdimiz yok eşim 14. Haftada yurtdışı görevi için gitti doğumdan sonra gelicek o yüzden kardeş kardeş telefonda konusuyoruz:))Kizlar iliskiden konusmussunuz.
Bende bi isteksizlik aman allahim
Kizimda boyle degildim
Bu gebeligimde herhalde en son hamile kaldigimda beraber olduk
Esim sag olsun zorlamiyor
Yanasiyor bakiyo hanimda tik yok geri vites yapiyo yavrum :)
GÜNAYDIN kızlar. ...
Dün doğum günümdü eşim süpriz dışarda rezervasyon yaptırmış 5 ayda geçirdiğim en keyifli gündü tatil yapamadık bi yere çıkmıyordum dün süslendim prenses gibi gün geçirdim kızımla eşimle :) kafam dağıldı meğer insan psikolojisi ne kadar önemliymiş..
Kizlar bu sabah farkettim ki gögüs uçlarımda yaralar çıkmıs. Acimıyo ama neden olur ki bu. Arastiriyorum hep emzirme döneminde yara oluyomus. Simdiden böyle bisey olan var mi?
67 ile hamile kaldim
68 olmusum canim
Dun itibari ile :)
21 haftalik olduk
Bekledigiminde altinda ilerliyorum
Mutlu ediyo bu durum beni
Benim doktorumda erkek ilk kontrolde biz sormadan ilişki serbest ama fazla yüklenmeyin dedi :)))) yüklenmeyinle çok dalga geçmiştik biz eşimle :)
Günaydın,
Bende duzenli beslenmeme ,yuruyus yapmama rağmen 7 kg aldim ☺ dr.um kafana takma Metabolizman bu sekilde çalışıyor dedi.hamile kalmadan onceki boy ve kilo orani da cok etkili alinan kilolar açısından.Saglik olsun kilo verilir Allahin izniyle ☺
Kiz eşin uzakta o yuzden diyecem ama benimki yanimda ben esiminden daha azginimama adam yorgunluktan birsey yapamiyorum. hafta 1 defa oluyor benimde 2 ci hamileligim 2.kisindede cok azginim
Bende cok kilo alanlardanim.en son 8 kilo fazlaydim simdi 10 olmusturama hic dikkat etmiyorum gercekten bakalim okullar acilinca almam bu kadar insallah
Canım aktarlardan aldım ben burda. Kakao yağı sıvı şekilde de satılıyor ama, böyle katısı da var sanırım gıdada da kullanılıyormuş çikolata falan yapımında aynı ürün, sabuna benzettiğim için öyle dedim yoksa katı tereyağ gibi bir yağ ama kolay eriyor elinin sıcaklığında. Şöyle birşey resim ekleyeyim :
Eki Görüntüle 1869570
canım sabun kalıbı gibi kakao yağlarını aktarlarda bulabilirsin ben aktardan aldım organik Hindistan cevizi yağı da ordan aldım
gecmis olsun cnmbenim. seni korkutmak istemem sadece tedbir amacli soyluyorum. bende ilk bebegimi 22+6 haftalikken erken dogumla kaybettim enfeksiyon yuzunden. ayni sekilde sari akintilarim cok yogundu.. ama benim sorunum dontorum bu enfeksiyonu hic farketmedi, kaygisiz davrandi. icin rahat etmezse hastahaneye git cnm baksinlarSelam kızlar. Uzuncadır yazmıyorum takipteyim.
Bayağıdır sarı ve peynirimsi akıntım vardı Çarşamba günü doktoruma söyledim vajiinit dedi. Erken doğuma yol açabilen bi enfeksiyon.
Tabi doktor korkutmadı beni ama araştırdım biraz. Gyno lomexin diye iki tek fitil verdi bir hafta arayla kullanıcam birer tane. Bu gece başlayacağım ama şuan kasığımda böyle delinme gibi bıçak saplanması gibi bi soru var sabahtan beri. Ve akıntı iyice arttı bugün. Acaba n'oluyor tehlikede miyim???
Gündüz kalkıldığı için gece kullanılıyor ama ya geceye kadar bişey olursa çok korkuyorum ya fenayım şu an
Canimbenim gecmis olsun,, dikkatli ol.. dr'unla konus istersen.. seni en iyi o yonlendirebilir. hemen telaslanmaHanimlar doktorum dun yoktu
Detaylidam sonra yorumliyamadilar.
Yarin doktor nobetci size doncek dediler
Ve 1 saat kadar once doktorumla konustum.
Gebelik hipertansiyonun var dedi
Ben sok.
Kizlar 12.7 11.7 cikar benim genelde tansiyonum hic degismez.
Simdi maili atti sonuc mailim.
Sonuc: Bilateral uterin arterde diastolik centik vardir. Uterin arter RI degerleri sagda 0.61 ve solda 0.73 olup artmistir. 26. Hafta bitiminden sonra ki takip doppler onerilir.
Ne demek simdi bu
Doktor tuzu tamamen kes dedi ama ben zaten cok tuz tuketen biri dgilim.
Ne gibi bi riski var kizlar bu sonucun
İki hafta öncesine kadar epey oldu ama şuan yok gibi. 16. Haftada başladı sanırım çok net hatırlamıyorum.Kizlar merhaba. Umarim herkesin keyfi yerindedir.
Ben biseyi sormak istiyorum. Benim gibi cati kemigi agrisi cekenler varmi. Asiri olmaya basladi daha simdiden . Oncesindede vardi ama epey siddetlendi oturur kalkarken hareker ederken yatarken yururken her sekilde hissettigim bi agri bu .sizdede simdiden varmi bu agridan.
Hanimlar doktorum dun yoktu
Detaylidam sonra yorumliyamadilar.
Yarin doktor nobetci size doncek dediler
Ve 1 saat kadar once doktorumla konustum.
Gebelik hipertansiyonun var dedi
Ben sok.
Kizlar 12.7 11.7 cikar benim genelde tansiyonum hic degismez.
Simdi maili atti sonuc mailim.
Sonuc: Bilateral uterin arterde diastolik centik vardir. Uterin arter RI degerleri sagda 0.61 ve solda 0.73 olup artmistir. 26. Hafta bitiminden sonra ki takip doppler onerilir.
Ne demek simdi bu
Doktor tuzu tamamen kes dedi ama ben zaten cok tuz tuketen biri dgilim.
Ne gibi bi riski var kizlar bu sonucun
Canım çok teşekkürler cevabın için. Allah rahmet versin bir daha yaşatmasın diyelim. Evet ilerlemesi çok kötü oluyormuş. Bu gece kullanacam hemen ilk fitili. İnşsllah etkili olur. Senin akıntın dışında başka ne rahatsızlıkların oluyordu canım? Kaşıntı yanma falan veya kasığında değişik bir şeyler olmuş muydu? Kusura bakma hatırlatmak değil smacım gerçekten bilgi almak iyi olacak şu an benim için.gecmis olsun cnmbenim. seni korkutmak istemem sadece tedbir amacli soyluyorum. bende ilk bebegimi 22+6 haftalikken erken dogumla kaybettim enfeksiyon yuzunden. ayni sekilde sari akintilarim cok yogundu.. ama benim sorunum dontorum bu enfeksiyonu hic farketmedi, kaygisiz davrandi. icin rahat etmezse hastahaneye git cnm baksinlar
Canım gebelik tansiyonun henüz yok ama olma olasılığın son haftalara doğru artabilir anlamına geliyor bu, benim bildiğim. Uterin arter rahimi besleyen ana atar damarlar demek, senin her ikisinde de çentik olması ileride bu durum tansiyona sebep olabilir demek oluyor. Benim kuzenim de olmuştu maalesef biraz erken doğum yapmak zorUnda kaldı, çok şükür bebeği sağlıklı kendisi de toparladı. Tuz tüketimini zaten doktorun söylemiş, stresten ve kendini aşırı yormaktan kaçın. Eğer çalışıyorsan mümkünse 26-27. Haftan dolunca rapor alıp çalışmayı boşver, dinlen. Zaten doktorun büyük olasılıkla kendi söyleyecek sana rapor verelim diye. İnşallah korkulan olmaz, sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini, dua edeceğim sana, Rabbim yardımcın olsun
yok cnmbenim tabiki sorabilirsin.. rabbim kimseye oyle aci yasatmasin. inan hic bi belirtim yoktu ne kasinti ne yanma sadece akinti vardi.. bende demekki ilerlemis ve erken doguma neden oldu cnm bu hamileligimdede antibiyotik ve fitil kullandimCanım çok teşekkürler cevabın için. Allah rahmet versin bir daha yaşatmasın diyelim. Evet ilerlemesi çok kötü oluyormuş. Bu gece kullanacam hemen ilk fitili. İnşsllah etkili olur. Senin akıntın dışında başka ne rahatsızlıkların oluyordu canım? Kaşıntı yanma falan veya kasığında değişik bir şeyler olmuş muydu? Kusura bakma hatırlatmak değil smacım gerçekten bilgi almak iyi olacak şu an benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?