- 1 Nisan 2016
- 925
- 713
- 18
- 40
Sağol canım benim. Valla normal kasık ağrısından farklıydı o yüzden korkuttu. Şimdi iyi gibiyim, gece alıcam işte fitili bakalım inşallah işe yarar.Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın?Kasık ağrısı bu donemde herkeste oluyo. Bol su içip tuvalete çok çıkınca azalıyo bende. Akıntı zaten enfeksiyondanmış fitilini kullanınca geçer inş. 2-3 hafta önce bende de vardı enfeksiyon fitili kullanınca geçiyor canım.
Dikkat et canım, zaten ediyorsundur Allah bol bol sağlık versin inşallah:)evt cnm bu hamileligimdede vardi fakat ilk hamileligimdeki kdr yogun degil.. bi gitmedi yaa okdrda ilac kullandim
İki hafta öncesine kadar epey oldu ama şuan yok gibi. 16. Haftada başladı sanırım çok net hatırlamıyorum.[/QUOTE
Benim ayin 23 unde kontrolum vardi o zamanda vardi bu kadar degildi ama git gide artiyo gbi daha 6 aylik boleyim 9 da napcam acaba
Ben zaten kendimi yorcam hc bse yapmiorum ki. Hep uzanma halindeyim bi is yapmadigim surece heo istirahatteyim . Ama geccek veya gecio gbi falan degil aksine artioGeçen hafta bende de oldu canım. Bebek buyudu diye oluyo heralde. İyice dinlen geçiyor kendiliğinden. Sanki spor yapmışım da hamlanışım gibi bir ağrıydı. Dinlenince geçer.
Oo yurudugum zamanlari hic demiyorum bile. Cesetten farksiz oluyorum artkÇok yürüdüğüm zamanlar oluyor
Canim tam 21 haftama dun girdim bebisin kilosu 380 grm
Kizim 4.200 dogdu hic yasamadik onda boyle bisey gercekten saskinim.
Niye oldu diye.
Tuz tuketmem asiri.
Normal cikar hep tansiyonum
Ben zaten kendimi yorcam hc bse yapmiorum ki. Hep uzanma halindeyim bi is yapmadigim surece heo istirahatteyim . Ama geccek veya gecio gbi falan degil aksine artio
Haftasina gore kilosu normal canim endise etme sen. Bazilarinda geciyomus kendiliginden insallah oyle biseydir.
Bizde ayni canim sabah uyanıyorum kıpır kıpır çok hareketli oluyor. Acıkiyor bizi uyandiriyorlar galiba.Günaydın güzel anneler. .
Kızım artık sabahları yatakta çok hareketli acikiyor sanırım. .
Kalkiyorum kahvaltı yapıyorum duruluyor uyumaya geçiyor
Hala isim bulamadık. .
Babası Çağla, irem olsun diyor
Ben de senâ ,Sinem, Cansu istiyorum
Secemedik bi türlü)
Geçmiş olsun canim.kızımda hastaydi. Atesi vardi ve kusuyordu. Ateşi 39.5 oldu surup la dusuremedik. İdrar yolunda ve bogazinda enfeksiyon varmış. 2 gün hastane de yattı. Şimdi iyi çok sukur.Günaydın anneler ve minik melekleri. kızım üç gündür hasta sürekli ne yese çıkarıyor.hep halsiz ve sürekli su içmek istiyor onu da çıkarıyor. Dr. tahlil yaptı birşey çıkmadı.onunla ilgilenmekten kendimi ve oğlumu unuttum. duanıza ihtiyacımız var
Benimde ağrım oluyordu. İdrar yolu enfeksiyonu varmış doktor enfeksiyon ağrı yapar demişti. O zamanlarda çok yorulmuştum ondan da olabilir demişti.Kizlar merhaba. Umarim herkesin keyfi yerindedir.
Ben biseyi sormak istiyorum. Benim gibi cati kemigi agrisi cekenler varmi. Asiri olmaya basladi daha simdiden . Oncesindede vardi ama epey siddetlendi oturur kalkarken hareker ederken yatarken yururken her sekilde hissettigim bi agri bu .sizdede simdiden varmi bu agridan.
Geçmiş olsun canım. Ben duymadım öyle bi yöntem. Sirke dışı temizliyor da içine zararı olur mu olmaz mı bilemiyorum ki. Doktora mı sorsakTgmr @Ebruzerim75 bitterrcikk Arkadaşlar ben de gebelik öncesi başladı ve gebelikte toplam 4 ayrı fitil kullanmama rağmen halen şikâyetim devam ediyor. 24. haftadayız, bıktım artık. Yeşilimsi akıntı bitmek bilmedi. Daha fazla fitil kullanmak istemiyorum, bebeğe zararı olacak diye korkuyorum. İlişkide gelen akıntının haddi hesabı yok, eşimden utanır oldum artık, uzaklaştım. Bir yöntem duydum, doktor tavsiyesi ile de yapanlar olmuş gebeyken; seyreltilmiş elma sirkesini vajinaya enjektörle sıkıp beklemek. Bu yöntemi bilen, duyan var mı?
Ya kronikleşen bi mantar bizimki demek ki. Araştıracağım canım doktoruma da bi danışayım geçmezse. Vallahi illet bir şey. Senin de böyle çok afedersin ama idrardan sonra löp diye düşüyor mu bi tutam sarı yeşilimsi sümük gibi:/bitterrcikk O fitili ben de kullandım. 1 hafta rahat ettirdi sonra yine devam. Başkasına geçtim, bitti halen aynı.
E bebekmağazanın adı ne canım ben ankaradayım bi sorayım istiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?