- 1 Nisan 2016
- 925
- 713
- 18
- 40
Akıntın bu gebeliğinde de var mıydı canım? Kronik sanırım benim gebelikten önce de vardı aynı akıntı. Vajiinit mantarı :/ zaten onu çözdüğüm ay hamile kalmıştım. Şimdi yine başladı halbu ki o kadar dikkat ediyorum ki her ama her konudayok cnmbenim tabiki sorabilirsin.. rabbim kimseye oyle aci yasatmasin. inan hic bi belirtim yoktu ne kasinti ne yanma sadece akinti vardi.. bende demekki ilerlemis ve erken doguma neden oldu cnm bu hamileligimdede antibiyotik ve fitil kullandim
Hanimlar doktorum dun yoktu
Detaylidam sonra yorumliyamadilar.
Yarin doktor nobetci size doncek dediler
Ve 1 saat kadar once doktorumla konustum.
Gebelik hipertansiyonun var dedi
Ben sok.
Kizlar 12.7 11.7 cikar benim genelde tansiyonum hic degismez.
Simdi maili atti sonuc mailim.
Sonuc: Bilateral uterin arterde diastolik centik vardir. Uterin arter RI degerleri sagda 0.61 ve solda 0.73 olup artmistir. 26. Hafta bitiminden sonra ki takip doppler onerilir.
Ne demek simdi bu
Doktor tuzu tamamen kes dedi ama ben zaten cok tuz tuketen biri dgilim.
Ne gibi bi riski var kizlar bu sonucun
evt cnm bu hamileligimdede vardi fakat ilk hamileligimdeki kdr yogun degil.. bi gitmedi yaa okdrda ilac kullandimAkıntın bu gebeliğinde de var mıydı canım? Kronik sanırım benim gebelikten önce de vardı aynı akıntı. Vajiinit mantarı :/ zaten onu çözdüğüm ay hamile kalmıştım. Şimdi yine başladı halbu ki o kadar dikkat ediyorum ki her ama her konuda
Sari akinti beyaz akinti gebelikte olan dogal seyler degilmi ya valla ayirt edemiyorumevt cnm bu hamileligimdede vardi fakat ilk hamileligimdeki kdr yogun degil.. bi gitmedi yaa okdrda ilac kullandim
valla cnm bazi akintilar enfeksiyon nedeni.. dogal akinti beyaz diye biliyorum.Sari akinti beyaz akinti gebelikte olan dogal seyler degilmi ya valla ayirt edemiyorum
Peki sut kesigi gibi akinti nasil oluyo o da beyaz degilmi valla ayipmi degilmi bilmiyorum ama korkuyorum :)valla cnm bazi akintilar enfeksiyon nedeni.. dogal akinti beyaz diye biliyorum.
Canim cok tesekkur ederim netteym doktorla konustugumdan beri abuk sabuk bi ton sey yaziyo.
Calismiyorum ama kizim var 24 aylik yanlizim genelde ve tum bakimi bana ait ister istemez yoruluyorum ve geriliyorum
Havalar sicak bazen aksama kadar hareket halinde yim kizim 15 kilo bana cok duskun hep kucagimda neredeyse.
2 hafta kadar once burayada yazdim stres oldugumda elim ayagim bosaliyo agzim dilim kuruyo nefesim kesiliyo dudaklarimin kenarlari uyusuyo diye.
Demekki bundan sebepmis yeni anliyorum.
Bakalim insallah hersey yoluna girer.
Dun bi sevic ciktm detaylidan hersey yolunda dedi radyoloji uzmani bugun beni dagittilar resmen.
yook cnm ayip degil tabiki hatta dr bile sor icin rahat eder. saglikta utanma olmazPeki sut kesigi gibi akinti nasil oluyo o da beyaz degilmi valla ayipmi degilmi bilmiyorum ama korkuyorum :)
Benim de sol tarafimda centik cikti. Ayrintiliyi ceken doktor tansiyonuna dikkat et dedi ama kendi doktorum suan icin bi sorun yok tuzu kes dedi. Demir eksikliginden kaynaklanmis olabilir seninki dedi. Ben yillardir cekiyorum bu demir eksikliginden zaten. Erken doguma veya bebegin zayif dogmasina sebep oluyomus. Bebegin gelisimi iyiyse sorun etme. Bu arada bende tuzsuz yiyen ve tansiyonu hep düsük biriyimdir.
Canım Allah yardımcın olsun, kızın küçükmüş, sana muhtaç hala. Yardım edebilecek kimsen yok mu? Annen, kayınvaliden filan? Çünkü çok zorlamaman gerek bedenini, Allah korusun seni de bebeğini de. İnşallah hiç bir sıkıntı yaşamadan alalım kucağımıza bebeklerimizi
bebislerimiz sagsaglim dunyaya gelene kadar hep bi korku icinde oluyoruzCanim tam 21 haftama dun girdim bebisin kilosu 380 grm
Kizim 4.200 dogdu hic yasamadik onda boyle bisey gercekten saskinim.
Niye oldu diye.
Tuz tuketmem asiri.
Normal cikar hep tansiyonum
Kizlar merhaba. Umarim herkesin keyfi yerindedir.
Ben biseyi sormak istiyorum. Benim gibi cati kemigi agrisi cekenler varmi. Asiri olmaya basladi daha simdiden . Oncesindede vardi ama epey siddetlendi oturur kalkarken hareker ederken yatarken yururken her sekilde hissettigim bi agri bu .sizdede simdiden varmi bu agridan.
Selam kızlar. Uzuncadır yazmıyorum takipteyim.
Bayağıdır sarı ve peynirimsi akıntım vardı Çarşamba günü doktoruma söyledim vajiinit dedi. Erken doğuma yol açabilen bi enfeksiyon.
Tabi doktor korkutmadı beni ama araştırdım biraz. Gyno lomexin diye iki tek fitil verdi bir hafta arayla kullanıcam birer tane. Bu gece başlayacağım ama şuan kasığımda böyle delinme gibi bıçak saplanması gibi bi soru var sabahtan beri. Ve akıntı iyice arttı bugün. Acaba n'oluyor tehlikede miyim???
Gündüz kalkıldığı için gece kullanılıyor ama ya geceye kadar bişey olursa çok korkuyorum ya fenayım şu an
bebislerimiz sagsaglim dunyaya gelene kadar hep bi korku icinde oluyoruzRabbim bebislerimizi bizlere bagislasin
bebislerimiz sagsaglim dunyaya gelene kadar hep bi korku icinde oluyoruzRabbim bebislerimizi bizlere bagislasin
carsamba kontrolm var cnm insallah kesinlescek artik :)Amin canim cumlemizinkini insallah.
Sen ne yaptin canim netlestimi cinsiyet kuzunun.
Çok yürüdüğüm zamanlar oluyorKizlar merhaba. Umarim herkesin keyfi yerindedir.
Ben biseyi sormak istiyorum. Benim gibi cati kemigi agrisi cekenler varmi. Asiri olmaya basladi daha simdiden . Oncesindede vardi ama epey siddetlendi oturur kalkarken hareker ederken yatarken yururken her sekilde hissettigim bi agri bu .sizdede simdiden varmi bu agridan.
carsamba kontrolm var cnm insallah kesinlescek artik :)
aynen cnm saglikli olsunda erkek kiz hiiic farketmiyor heleki o ilk bebegimden sonra tek istedigim sagsaglim gelmesi :)Cok bekletti ufaklik seni
Usg resimlerin bana erkek gibi geldi ama bu kadar uzun sure beklettigi icin kizda olabilir :)
Ay saglik olsunda eglenceli meraklar bunlar keske her merak boyle guzel olsa
aynen cnm saglikli olsunda erkek kiz hiiic farketmiyor heleki o ilk bebegimden sonra tek istedigim sagsaglim gelmesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?