2016 Aralık Anneleri

asysss Canım teşekkür ederim yorumun için. Elbette geçecek ama insanı endişe sarıyor. Sen hiç fitil, ilâç kullanmamış mıydın? İnsan ilişkide de utanıyor.
Canim ben ilk bebegimi bu akintilar yuzunden erken dogumla kaybettim. tamam dogumdan sonra belki azalir ama hamileyken cok riskli. o nedenle dr muayenesini ihmal etme

Yalancı doğum kasılması gibi bir şey vardı bu aylarda arada olması normalmiş rahimi doğuma hazırlıyormuş o olabilir canım. geçenlerde bana da oldu hatta elimi karnıma atınca top gibi bişey geldi elime korkmuştum. yine de kontrole gidince doktoruna söyle ben de 17sinde söyleyeceğim.

asysss Canım teşekkür ederim yorumun için. Elbette geçecek ama insanı endişe sarıyor. Sen hiç fitil, ilâç kullanmamış mıydın? İnsan ilişkide de utanıyor.

Cnm kullandım fitil De krem de kullandım. .
Ama senin de dediğin gibi bir hafta fayda ediyor sonra geçiyordu. .
Mecbur öyle katlandim çok da pis kokuyordu
Azcık kendini rahatlatmaya dusunmemeye çalış.
Utanma cnm o senin eşin yani sen istemiyorsun böyle olmayı. .
Eşinle konuş sonuçta yavrusu için tüm yaşadıkların..

kizlar merhaba bende subat annesiyim ilk gebeligim ama siz bendendaha tecrubelisinizdir sonucta az kalmis insallah hayirlisiyla sagsalim bebislerinizi alirsiniz kucaklariniza. bizde 14 haftalik gebeyiz iki gun once iliski yasadik sabah kalktim kirmiziyla beyaz renk karisik akintim olmus okadar korktumki pempemsi biseydi ama cook minik progestan kullaniyorum daha once kese disinda kanamam olmustu doktorum olmadigi icn gidemedim. suanlik hic bi sorun yok sadece o dakika oomustu kanamam simdi normal beyaz akintim oluyo agrim flnda yok sizce normlami boyle yasayan varmi bebegime bisey olmamistir dimi korkuyorum. bide erkenmi bilmiyorum ama galiba bebegimin oynadigini hissettim sol kasigimin az yukarisi 6yada 7 kere pit pit diye atti umitlendim ama bilmiyorum kizlar cevaplarinizi bekliyorum kizlar

kizlar merhaba bende subat annesiyim ilk gebeligim ama siz bendendaha tecrubelisinizdir sonucta az kalmis insallah hayirlisiyla sagsalim bebislerinizi alirsiniz kucaklariniza. bizde 14 haftalik gebeyiz iki gun once iliski yasadik sabah kalktim kirmiziyla beyaz renk karisik akintim olmus okadar korktumki pempemsi biseydi ama cook minik progestan kullaniyorum daha once kese disinda kanamam olmustu doktorum olmadigi icn gidemedim. suanlik hic bi sorun yok sadece o dakika oomustu kanamam simdi normal beyaz akintim oluyo agrim flnda yok sizce normlami boyle yasayan varmi bebegime bisey olmamistir dimi korkuyorum. bide erkenmi bilmiyorum ama galiba bebegimin oynadigini hissettim sol kasigimin az yukarisi 6yada 7 kere pit pit diye atti umitlendim ama bilmiyorum kizlar cevaplarinizi bekliyorum kizlar

merhaba cnm.. bende 16 haftalikken sanirim, iliski sonrasi ertesi gun dedigin gibi hafif kirmizili bi akintim olmustu azicik. korkup acile gidince, iliskisen sonra bazen olabiliyormus bi sorun yoktu. Kanama devam ederse iliskiye ara vermem gerektigi soylendi ve agri olursa acile gitmem gerekiyordu.. cok sukur bisey olmadi.

bebek hareketine gelince drlar ilk gebelikte 20. haftalarda hissetmeye basladigini soyluyorlar bende 18. haftada baslamisti.. 14. hafta daha cok kucuk gibi annesi bilemedimki :) belki gazda olabilir :)

ayyy icim rahatladi canm ya cok saoll. benmde oyle agrim fln yok dedigim gibi ilk gun minicik kan geldi sonra daha olmadi allaha sukur demkki oluyomus boyle ilk gebeligim cok telaslaniyordum. gazmi bilemiyorum ama nebilim icimr oyle bebegim oynuyo diye bisey girdi ondan demekki erkenmis tesekkur ederim yardimin icin saoll

Canım doktora danışman daha iyi olur bende de aynı belirtiler vardı idrar yolu enfeksiyonundanmis. Umarım senin öyle değildir.
Yarın sağlık ocağına gidip bi idrar vermeyi düşünüyorum canım doktora gitsem hastaneye çağırcak zaten 31 .Ağustos gitcem hepsine bakılacak en iyisi sağlık ocağı. .

bisey degil cnm telaslanmani anliyorum :) eger yine olursa kan fln ozaman bi git gorun tmm :) rabbim saglikla bebislerimizi kucagimiza almamizi nasip etsin

bisey degil cnm telaslanmani anliyorum :) eger yine olursa kan fln ozaman bi git gorun tmm :) rabbim saglikla bebislerimizi kucagimiza almamizi nasip etsin
aminnnn insallahhh. iki gun oldu allaha sukur suanlik bi sorun yok. bide herdakika doktora gitmek istemiyorum uc ay boyunca rahat 5 kere fln ultrasyona girmisimdir tehlikeliymis duyduguma gore ondan surekli girmek istemiyorum

? .?? Kızlar

doktor kanama alanını göremedi mi? benim doktorun 5. aya kadar arada lekelenme olabileceğini söylemişti yerleşme devam ediyor diye. kalbindeki parlaklığada detaylı ultrasonda bir cevap bulabilirsin belki. aletlerinde de problem olabilir. bebişinin boyu biraz uzun gibi kilosu normal . kendi doktorunun söyleyecekleri daha önemli bence .

Kızlar yaa ben daha bebegimin hareketlerini hissetmiyorum. Geçen hafta kontrolüm vardi söyledim doktora. Bu aralar hissetmeye başlarsın dedi. Aranızda benim gibi olan varmı?

Kızlar yaa ben daha bebegimin hareketlerini hissetmiyorum. Geçen hafta kontrolüm vardi söyledim doktora. Bu aralar hissetmeye başlarsın dedi. Aranızda benim gibi olan varmı?
Canım ben de 21den sonra hissettim hatta net olarak yeni yeni hissediyorum 24e kadar telaşlanma :) ilk gebelikte geç hissediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…