- 14 Mart 2016
- 710
- 735
- 23
- 33
bencede cansucum bende var gibi düşünüyorum ama yoklarmışBurdaki herkes keşke Facebook da ki grumuzda olsa...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede cansucum bende var gibi düşünüyorum ama yoklarmışBurdaki herkes keşke Facebook da ki grumuzda olsa...
Valla kuzum davet edelim o zaman sık sık gelsinler çünkü orası daha basit herşey yaplaşılabiliyor rahatça hem birbirimizi de tanıyoruz.bencede cansucum bende var gibi düşünüyorum ama yoklarmış![]()
burda cok sanal kalıyorduk birbirimiz için şimdi resmen arkadaş gibi olduk. ne kadar çok olursak o kadar iyi fikir alışverişi olur paylaşım olur. eğlenceli de bir grup sanırım 96 üyesi var. bulamayan olursa haber versin yardım edelim, grup yöneticisine yazarız o ekler vs.Valla kuzum davet edelim o zaman sık sık gelsinler çünkü orası daha basit herşey yaplaşılabiliyor rahatça hem birbirimizi de tanıyoruz.
Gelmek isteyenlere sesleneniyoruz
Aralık anneleri 2016 grubumuzun adı
Sağlık olsunvalla benim face hesabim olmadigi icin burdan takiliyorum :)
Rüyan çok çok çok güzelmiş canımAnladim canim. Yok ruyam aksine cok guzeldi . Efendimizi (SAV) mi gordum ruyamda.
Ruya tabirleri cok guzel seyler soyluyor ama Babamada anlatacam bakim o ne diyecek. Bunca icindeki sıkıntının bi ferahlıgı sanki. Rüyamida dusundukce mutlu oluyorumm bakalim Babam ne diyecek
Benim annemin halen amniyosentez olduğumdan haberi yokGünaydın kızlar. .
Aklınıza kötü şeyler getirmeyin. .
Allahın izniyle her şey çok güzel olacak...
Hep dua edin sabredin. .
Sabırla hep kendi kendimin doktoru oldum.
Bide yanınızda aklı başında bi buyugunuz varsa danışın o sizi rahatlatır. ..
Bnm büyügüm garip gelebilir ama kayinvalidem. .
Bi de babam
Anneme de anlatıyorum ama annem çok kafasına takip benden çok etkileniyor. .
Ben de ona yüzeysel anlatırım. ..:)
Kimse görmüyor canım kapalı grup çünkü görmeleri için katılmaları lazımben de face grubunu merak ediyorum ama oraya sanırım katılmam..
çünkü gruptaki paylaşımlarımı tüm herkes görür kendi adıma bi gizliliğim kalmaz...
burada rahat bi şekilde herşeyi yazıp paylaşıyoruz...
ya da sadece gruba katılır özel olarak hiç paylaşım yapmam...
Evet canım ilk bebeğim..20 lik dişimden çok çektim aynı anlattığın gibi ağzımı açamıyordum ama Allahtan hamile değilken hatta şubat ayında sağ üstenden kurtuldum
hamilelik düşüncesi var diye
2 tane kaldı
çok geçmiş olsun
çektirmezsen çare yok maalesef
bulursan bana da yazmayı unutma canım
tabii önce bebeeeeme isim lazım
bende gerginlik ve kramp gibi birşey oluyor
İlkmiydi senn cnm
belki ilk diyedir
Canım ben hamile olmadan önce öyleydim
Bol bol dua oku
Rüyanda kötüyse kimseye anlatma
çeşmeyi aç akan suya anlat cnm
şuan genelimiz öyle
bende de kaygı başladı iki çocuk nasıl olacak
kızım 11 yaşında rahatlığın en alasına alıştım derken sil baştan
yani herkesin kaygısı var cnm
grup oldukça güvenli kimse görmüyor hatta yönetici arkadaş dikkat ediyor eşiyle birlikte kullananları bile almıyor sağolsun. ama kendi tercihin yinede bunu kafana takıyorsan takmana gerek yok. sadece üyeler görüyor hiçbir yerde de şuna pyorum yaptı buna yorum yaptı diye çıkmıyorben de face grubunu merak ediyorum ama oraya sanırım katılmam..
çünkü gruptaki paylaşımlarımı tüm herkes görür kendi adıma bi gizliliğim kalmaz...
burada rahat bi şekilde herşeyi yazıp paylaşıyoruz...
ya da sadece gruba katılır özel olarak hiç paylaşım yapmam...
Kizlar jokerde lansinoh elektrikli gogus pompasinda indirim var haberiniz olsun :)
Rahmin hazır değil canım bence ondanEvet canım ilk bebeğim..
Bende geldim mmaralık anneleri 2016 canım gel sende
230 tl den 157 tl ye inmisMerhaba canm ne kadar fiyat bilgin varmi
Yok canım yanılmıyorsun ben nick olarak bilmiyorum orda o yüzden merak ettim seni :)merhaba canımmmm facebookta da grup kurduk ya oraya daha rahat girince sanırım buraya pek fırsatım kalmadı buradaki herkes orada diye düşünüyorum ama yanılıyorum sanırım
Enfeksiyon galiba herkesin başının belası:) bende 5 kilo aldım bakalım şu ana kadar, kullan canım sen yinede ama tahlil tabiki şart öyle şey olur mu yaKızlar aşımı oldum bugün.2 hafta da 3 kilo olmuşum.toplam 6 kilo aldım şimdiye kadar.sizin kilolar nasıl? ? Bir de akıntı var die doktor enfeksiyon dedi fitil verdi tahlile gerek yok diolar içime sinmedi siz ne dersiniz
Kimse görmüyor canım kapalı grup çünkü görmeleri için katılmaları lazım
fitil verdiyse kullan cnm zararsiz onlar.. enfeksiyonun ilerlemesinden daha iyi. Bende 3 kilo aldim suana kadar .. aliyoruz artik :)Kızlar aşımı oldum bugün.2 hafta da 3 kilo olmuşum.toplam 6 kilo aldım şimdiye kadar.sizin kilolar nasıl? ? Bir de akıntı var die doktor enfeksiyon dedi fitil verdi tahlile gerek yok diolar içime sinmedi siz ne dersiniz