2016 Aralık Anneleri

Selamlar arkadaşlar,
Bugun ayrıntılı ultrason yaptirdim.
Sonuclar iyi Allaha Şükür. Pozisyon degistirsin diye 2 defa kalkip dolasmak zorunda kaldim ☺
Kendi dr.uma ne zaman göstersem acaba sonuçları?
Tetanoz asisida yaptırmadim daha bu hafta yaptirayim onuda gerci hic icimden gelmiyor dogrusu

Selamlar arkadaşlar,
Sonuclar iyi Allaha Şükür. Pozisyon degistirsin diye 2 defa kalkip dolasmak zorunda kaldim ☺
Tetanoz asisida yaptırmadim daha bu hafta yaptirayim onuda gerci hic icimden gelmiyor dogrusu
Ben dün yaptırdım ilki hiç acımamıştı ama bu acıyor yatamıyorum üstüne kızardı şişti biraz neyse başka bişey kalmamış zaten sağlık ocağında öyle duymuştum

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
bugun kontrolum vardı 640 gr olmuş norma olduğunu söyledi,yarında şeker yüklemem var sabahtan nasıl dayanıcam bilmiyorum cok tatlı 2 saat açlık bakılacak
birde sıkıntım var cinsiyet soruyorlar 2 erkek geliyor diyorum aaaa olsun o da evlat falan cevaplar
ben rabbime şükrediyorum 2 tane evladım olacak diye millet cinsiyet arıyor kime ne diyeceğimi şaşırdım
rabbim olmayanlara versin

bugun kontrolum vardı 640 gr olmuş norma olduğunu söyledi,yarında şeker yüklemem var sabahtan nasıl dayanıcam bilmiyorum cok tatlı 2 saat açlık bakılacak
birde sıkıntım var cinsiyet soruyorlar 2 erkek geliyor diyorum aaaa olsun o da evlat falan cevaplar
ben rabbime şükrediyorum 2 tane evladım olacak diye millet cinsiyet arıyor kime ne diyeceğimi şaşırdım
oyle insanlardan nefret ediyorum.. yada duyuyorlar ilk bebek kiz.. aa olsun hayirli olsunda fln diyorlar. ne tuhaf insanlar var

oyle insanlardan nefret ediyorum.. yada duyuyorlar ilk bebek kiz.. aa olsun hayirli olsunda fln diyorlar. ne tuhaf insanlar var

ben şükrediyorum allah bana anne olmayı nasip etti diye
ALLAH İLK ÖNCE SAĞLIKLI,HAYIRLI EVLAT VERSİN

Selamlar arkadaşlar,
ayrintili ultrasonu nereye ve kaca yaptirdiniz?acaba?? bu hafta ben de yaptiracagim da..
ilk tetenozu gecen hafta yaptilar gec yapildi gibi sanki..

4lü testimiz de iyi çıktı çok şükür kızlar büyük ihtimal kızım olacakmış. isim düşünmeye başladık hayırlısıyla
2gündür diş ağrım vardı , bugün dişçiye gittim parol ya da minoset alabilirsin 3 gün dedi . eğer geçmezse panaromik röntgen çekilip kanal tedavisi gerekebilir dedi. ne yapacağım bilmiyorum birşey yiyip içmek işkence oldu, normal zamanda da hafif hafif sızlıyor. dışardan tertemizmiş çürük falan yok ama kök çürümesi olabilirmiş. başına gelen ya da duyan var mı böyle birşey gebelikte nasıl atlatılıyor?

Selam kızlar bugün eşimi acil apandist ameliyatına aldılar dünden beri hastanelerdeyiz yanında ben kalıyorum kendimi unuttum 2 gündür :KK61:
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine de..

Maşallah bebisine. .
Bana da öyle diyorlar
olsun o da evlat ya da 3. Erkek olur artık gibi şeyler. ..

4lü testimiz de iyi çıktı çok şükür kızlar büyük ihtimal kızım olacakmış. isim düşünmeye başladık hayırlısıyla
2gündür diş ağrım vardı , bugün dişçiye gittim parol ya da minoset alabilirsin 3 gün dedi . eğer geçmezse panaromik röntgen çekilip kanal tedavisi gerekebilir dedi. ne yapacağım bilmiyorum birşey yiyip içmek işkence oldu, normal zamanda da hafif hafif sızlıyor. dışardan tertemizmiş çürük falan yok ama kök çürümesi olabilirmiş. başına gelen ya da duyan var mı böyle birşey gebelikte nasıl atlatılıyor?
Kimse görmüyor canım kapalı grup çünkü görmeleri için katılmaları lazım

Geçmiş olsun. .
Hamilelikte en çok etkilenen şeyler diş ve disetleti
Bnm diş etlerim mahvolmus durumda ağız içindeki diş etlerim yok denecek kadar azaldı. .
En ufak biseyde hemen kanıyorlar

Selam kızlar bugün eşimi acil apandist ameliyatına aldılar dünden beri hastanelerdeyiz yanında ben kalıyorum kendimi unuttum 2 gündür :KK61:
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine de..

Maşallah bebisine. .
Bana da öyle diyorlar
olsun o da evlat ya da 3. Erkek olur artık gibi şeyler. ..

Kimse görmüyor canım kapalı grup çünkü görmeleri için katılmaları lazım

Geçmiş olsun. .
Hamilelikte en çok etkilenen şeyler diş ve disetleti
Bnm diş etlerim mahvolmus durumda ağız içindeki diş etlerim yok denecek kadar azaldı. .
En ufak biseyde hemen kanıyorlar

Be

Benim de oğlum var şimdiki de oğlan.2. nin de erkek oldugunu duyanları çoğu aaa bi dahaki de kız olur inş dio. Nasıl sinir oluyorum anlatamam.

ayrintili ultrasonu nereye ve kaca yaptirdiniz?acaba?? bu hafta ben de yaptiracagim da..
ilk tetenozu gecen hafta yaptilar gec yapildi gibi sanki..
Ben hep erteliyorum aşıyı hic olasım yok nedense.yarin gideyim saglil ocagina dr.um da illa yaptir dedi.
Ayrintiliyi devlette yaptirdim.yer bulamasaydm medipol de yaptiracaktim.

Günaydın arkadaşlar dün gece solumda ağrı vardı ama öyle sancı gibi gelip giden sonra boy aynasında karnımı açtım baktım Sağım boş bebeğim solumda belirgin orası şiş Kıyamam üstüne yatmamı istemiyor sabaha kadar ya sağ da yattım yada dolaştım bütün gece rahatına çok düşkün benim Nazlı kızım

Back
X