Hımm benimde kız , belki de canım ay inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza ilk olduğu için çok tecrübesizim sürekli video izliyor kitap okuyor geliştirmeye çalışıyorum kendimi kimse dört dörtlük değildir ama çok özeniyorum uzun zamandır bekliyordum Rabbim yüzümüze güldü inşallah sağlıkla huzurla dünyaya getirip büyütelim bebişlerimizi, kızın tam hareketleri çağı Allah yardımcın olsun canım ben evde işimi zor yapıyorum arada sancı giriyor hemen bırakıp uzanıyorum
Ayy ne guzel kiz masallah
Canim 2. Hamileliklerde daha buyuk oluyormus. Benimde onceki hamileligime gore daha buyukKizima hamileyken son ayda bukadar olmustu cok uzuluyodum.
Ama bu hamileligimde son aylari merak ediyorum dizimin ustunde oturtcam herhalde gobisi :)
Canim 2. Hamileliklerde daha buyuk oluyormus. Benimde onceki hamileligime gore daha buyuk
Buda bizden dun aksam cekildi :)
Ayy canim sende bizdensin. Benim oglum 6 martta 1 yasina girdi bende 22 martta hamile kalmisim. Rabbim ne buyuk ayni ay icinde 2.ciye hamile kaldimEvet canm gayet normal ben arka arkaya hamile kaldim
Kizim 20 aylikken tekrar hamile kaldim.
Yeri hazirdi.
Kizimda asagi yukari doguma giderken boyleydim.
Bide erkek bebek karni daha buyuk oluyomus onuda yasiyarak tastikledim :)
Buda bizden dun aksam cekildi :)
Ayy canim sende bizdensin. Benim oglum 6 martta 1 yasina girdi bende 22 martta hamile kalmisim. Rabbim ne buyuk ayni ay icinde 2.ciye hamile kaldimne guzel beraber buyuyecekler.
Cok guzel olur . Gecen gunde paylastim ben. Evde cekilmis hali bak burda.Masallah
Bayildim bu olaya kizlar her hafta yapalim bunu
Evet insallah oyle olacak canim. Rabbim yokluklarini aratmasin. Insallah.Sen daha cesur cikmissin :)
Beni esim ikna etmese cesaret edemezdim kizim 12 aylikken basladi istemeye 20. Ayinda pes ettim
Iyikide ettim beraber buyuyecekler bizde sonra rahat edicez
Cok guzel olur . Gecen gunde paylastim ben. Evde cekilmis hali bak burda.
Bizede birak kiz teyzesiO yavrusun bacaklarini yerim :)
Yapalim valla
Herhafta paylasalim
2. Oglusmu geliyor.
Nasil erkek bebekler daha zor diyorlar.
Kizimda masallah rahattik
Bizede birak kiz teyzesievet 2.ci oglan geliyor .
Hayir kiz alakasi yok her bebegin bi zorlugu oluyor. Benim oglum 10 11 aylik olana kadar gaz sancisindan bizi mahfetti. Kim ne dediyse yaptim ama fayda etmedi.
Ama Rabbime binlerce kez sukurler olsun ki o gunleri unuttum hepsi geride kaldi sanki hic yasamadim. Oglum hala bizim odada yatiyor geceler hala 3 4 defa kalkiyor su iciyor. Bide benim oglan cok süt iciyor. Bakiyor suyla olmuyor süt istiyorbu gidisle recep ivedik olacak cunku ictigi sutte ona yariyor.
Yani canim anlican her bebegin zorlugu ayri. Zaten ilk zamanlar mecbur gaz sancisini cekiyor herkes biraz rahatladim diyorsunn hoppp disler geliyoryani bizim cocuklar kendinleri yiyip icmedigi bir surece biz herseyi kafamiza takacaz saglikli olsunlarda varsinlar durmasinlar gülü seven dikenine katlanir derler
Ayy canım inşallah ya bi hayırlısıyla kucağıma alsam eşime yeniden doğcam bilki doğum yaptığım gün diyorum , iyi yazmışsın sende canım normal doğum yapmıştın kızını demi inşallah bende normal doğum yaparım bi çırpıda:)En iyisini yapiyosun canm yorma kendini.
Kizimin gun icinde eve gelen ablasi var hem oyun hemde dil ogretiyor yeni yeni konusmaya basladigi icin yabanci dil egitimi veriyor o beni biraz olsun rahatlatiyor.
Normalde eylulde anaokuluna vercektim kendini dislanmis hisseder diye ondanda vazgectim gelecek seneye kadar gunluk 3. 4 saat benim haricimde baska biriyle kendi evinde vakit gecirir.
Bende bu surede diger bebise vakit ayiririm diye dusunuyorum.
Bnde kizimda senin gibiydim aksama kadar nette bilgi edinip gelisim kitaplariyla geciriyodum gunu.
Annelik tum bilgilerin ustunde onu anladim.
Dogdugunda kucagina aldiginda sanki yillardir ona bakiyormussun gibi bilgili oluyosun.
Ayy canım inşallah ya bi hayırlısıyla kucağıma alsam eşime yeniden doğcam bilki doğum yaptığım gün diyorum , iyi yazmışsın sende canım normal doğum yapmıştın kızını demi inşallah bende normal doğum yaparım bi çırpıda:)
Hayirlisi canim. Zaten benim oglum bi 15 gun anne sutu icti .saglik sorunum oldugu icin ilac kullaniyorum ilacta sute gectigi icin emziremiyorum. Oglum dogdugunda ilac kullanmiyordum ama sonra rahatsizlasinca ilac tedavisine basladim. Malesef kiBende kizimi 15 aylikken kestim sutten.
Geceleri rahat ettik.
Gece kalktigindada su verdim yatirdim.
Alisti simdi gece kalkmiyor bile senin daha zor olsa gerek.
Allah yardimcimiz olsun
Allah hakkiyla bakip yetistirmeyi nasip etsin.
Benide korkutuyorlar iste erkekler daha zor sabaha kadar gaz sorunu oluyo diye.
Kismet bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?