- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Valla canım sıcaktan evden haftada 1 gün geziyorum diğer günler evdeyim maalesef ama eylül girsin yürüyüşlere başlıcam inşallah bu sene zaten tatil yapamadık hamileyim diye eşim uzun yola gitmeme karşı , seneye artık inşallahYok tatlim ya
Cok istememe doktorun cok cabalamasina ragmen normal olamadi.
Suni sancida verdiler ama acilma olmadi.
Bebegim iriydi 4200 grm 53 cm
Cokta riske atmak istemedi doktor
Insallah senin istedigin gibi normal olur.
Bol bol yuru varsa imkanin yuz havalar guzelken
Hayirlisi canim. Zaten benim oglum bi 15 gun anne sutu icti .saglik sorunum oldugu icin ilac kullaniyorum ilacta sute gectigi icin emziremiyorum. Oglum dogdugunda ilac kullanmiyordum ama sonra rahatsizlasinca ilac tedavisine basladim. Malesef ki2.ci yavrumu hic emziremicem
Benim oglum simdi biberinda normal sut iciyor.
Amin insallah hayirli evlat hayirli bir kul olarak yetistirmeyi nasip etsin Rabbim
Korkma canim hepsi gelip gecici seyler. Diyorum ya ben unuttum bile o gunleri
Senin ilk dogumun nasil oldu ? Normal mi.
Anladim canim benim sagligim yerinde olsunda . Artik mamaylada buyuyorlar bebeklerCok gecmis olsun annesi.
Sen saglikli olcaksinki bebisine guzel bakabilesin.
Hic sorun etme emzirme olayini.
ben kizimda 6 ay su bile vermedim ama bu bebekte hem emzirip hemde gece beslenmesinde devam sutu kullanicam oyle bir karar aldim.
bu bebekte inde gidiyor gelisim olarak.
bu kez cokta takinti yapmicam anne sutu diye
inşallah sakin uysal bi bebek olur2. Hamilelikler her yonden daha farkli.
Insallah dogdukdan sonrada o sekilde olur.
Ekleriminşallah cnm
Günaydın cnm hayırlı haberlerle inşallah :) bizim de bugün hem kontrol hem şeker yükleme testimiz var. Umarım güzel şeyler duyarız doktorlarımızdan... Bu arada benim Prensesimin ismi belli oldu listeye ekler misin cnm.Nil
Maşallah çatlaksız bir göbüş
Canım dünden beri sana yazacam unutuyorumAyy ne guzel kiz masallah
Özel değilse ne ilacı kullandın da kesmek durumunda kaldın cnmHayirlisi canim. Zaten benim oglum bi 15 gun anne sutu icti .saglik sorunum oldugu icin ilac kullaniyorum ilacta sute gectigi icin emziremiyorum. Oglum dogdugunda ilac kullanmiyordum ama sonra rahatsizlasinca ilac tedavisine basladim. Malesef ki2.ci yavrumu hic emziremicem
Benim oglum simdi biberinda normal sut iciyor.
Amin insallah hayirli evlat hayirli bir kul olarak yetistirmeyi nasip etsin Rabbim
Korkma canim hepsi gelip gecici seyler. Diyorum ya ben unuttum bile o gunleri
Senin ilk dogumun nasil oldu ? Normal mi.
3 çatlağa çatlak denmez bizdeAzRASILAM
Canim kizimin dogumundan kalan yanda 3 catlagim var sagli sollu :)
Lierac kullandim etki etmedi kizimda ben o catlaga bile okadr uzulmustumki.
Bak teyzesi tombiş yanaklıma çok tatlı dimiiNasil gecti kontrolun buarada azrasilam.
Bak teyzesi tombiş yanaklıma çok tatlı dimii
Aynı annesi gibi
Bin maşallah
İnşallah canım :)
Masallah Allah sana bagislasin cok tatli gercekten annesi yumuk yumuk
Guzel haberler almissin darisi basimiza insallah.
Selam kızlar
Geldik dr dan bebiş çok ii maşallah kocaman olmuş
31cm 800gr teyzeleri
Dr teyzesi 24/25 kasım gibi alırız dedi inşallah
Şeker yüklemem yapıldı. Sonuçlarım normal çok şükür. Biraz zor geçti ama ben tüp mideliyim ondan sanırım kabul etmedi midem Allahtan istifra etmedim sabr ettim
Kalp çarpıntısı ve terleme az bulantı oldu
75gr glikozu 330ml teneke kutuda elma aromalı içecekle verdiler ilk açlık kanını aldıktan sonra içtim. 60.dakika ve 120.dakikada tekrr kan verdim
Şükür sonuçlar temiz :) benim beklentim vardı çıkabilir diye
Neysee bu muayanede atlattık çok şükür
Tamam canım sağolelma_sekerim01 canim squat var cogu hamile bu sporu yapiyor evde kendini cok zorlamadan yapabilirsin dogumu cok kolaylastiriryormus.
ben malesef gec ogrendim
Tamam canım sağol
Pazartesi kızıma alışverişe gitcem kısmet se 0_3 ay mı alsam hep tutumları sence?
Çok teşekkür ederim canım önerilerini dikkate alıcam liste yapayım bu saydıklarını da o şekilde alayımCanim
Yerinde olsam ilk etapda
0.3 ay olarak
3 yarim kollu zibin.
3 uzun kollu zibin
3 de ayakli pijama
3 tanede ayakli tulum alirdim.
zaten hastahane cikisiyla herbirinden 4 er parca ustu olcak.
Dogum kilosuna gore hareket ederdim.
kizimda bicok seyi giydiremedim bile.
hepsi kucuk geldi.
3.6 ay olanlardanda
3 er stok yap bence
zaten cok fazla hediye geliyor duruma gore eksiklerin icin dogumdan sonra tekrar alisveris yaparsin
Çok teşekkür ederim canım önerilerini dikkate alıcam liste yapayım bu saydıklarını da o şekilde alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?