2016 Aralık Anneleri

Maden suyunu severim içeyim cnm
Bilgi için teşekkürler :)

12 sınır bnm 11.8 çıkmış çok değil ama sarsıyor beni
Kan hapı kullandığım halde
Günde iki soda ya kdr hak var bız uc yasında Kı oglum la karsılıklı içiyoruz oğlumda ilaç da sonda da içmedim cok kötğ dü bunda ilaç içmiyorum ama soda içiyorum cok sukur cok yok henuz

Alisverisi ekim gibi yapmayi dusunuyorum simdi kalin kiyafetler bulmak zor oluyor. Kizim subat dogumlu onda kasimda 24. Haftada toplu alisveris yapmistim. Simdi de kisliklar cikinca alirim. Surekli bebek kiyafeti bakiyorum.
bbrnde bakıyorum sürekli alısveriş 7. Ay bitimine dogru inşl Bugu. Halası LCw dAn tam yazm giyeceği tarz kıyafet almış cok duygulandım foto atınca elhamdulillah inşl giydirmek nasip olur

Eklentiler

• image.webp
    6 KB · Görüntüleme: 74
Hayırlı haberlerle ınsl

Dört sene önce oğlumda fenalaşmıştım ama bu gebelıgımde gazoz A benzer su çıkartmışlar sagolasun lar coknaukur kötğ olmadım. Bende

Arkadaşlar şiddetli baş ağrısı yaşayan var mı akşamdan beri yapmadığım şey kalmadı müthiş başım ağrıyor önce ensede başladı şimdi şakaklarımda...

Benim 13-16 haftalar arasinda olmustu. Alnima bir tülbent baglamak iyi geliyordu. Bir de kolonya bir iki kere iyi gelmisti. Gecmis olsun

Maden suyunu severim içeyim cnm
Bilgi için teşekkürler :)

12 sınır bnm 11.8 çıkmış çok değil ama sarsıyor beni
Kan hapı kullandığım halde
Senin çok ii çıkmış canım benim geçen ay 9.5 du ve her kan verdiğimde düşüyor aradan 1 ay geçti şimdi ne halde acaba baktırmaya korkuyorum

Günaydınn bebişimi görmeye gitcez teyzelerii :) rüyamda da gördüm
Günaydın cnm hayırlı haberlerle inşallah :) bizim de bugün hem kontrol hem şeker yükleme testimiz var. Umarım güzel şeyler duyarız doktorlarımızdan... Bu arada benim Prensesimin ismi belli oldu listeye ekler misin cnm. Nil

Biz annemle bu hafta e bebekden yapcaz bu hastane çıkışları falan kışlığı oluyor mu acaba ya uzun kollu pamuklu alcam ama bilgim yok
Hastane çıkışlarının kışlığı olmuyor .Hastane çıkışını fazla alma çünkü onlar minicik oluyor 1 hafta 10 gün anca giyebiliyorlar sonrasında küçülüyor. Tulum
alacağım onların kalınları oluyor ince almak istemiyorum onun için bekliyorum.

Gunaydin guzel annisler

Günaydınn bebişimi görmeye gitcez teyzelerii :) rüyamda da gördüm

Hayir olsun canim ruyan.
Dr danda hayirli haberlerle gelin insallah.

İsmi ile yasasin guzel prenses.
Test sonucunda guzel cikar insallah.

Gunaydin hanimlar
Tam 22 haftaligiz
Sizin gobisler ne durumda
Eki Görüntüle 1873097

Oyy masallahhh

Yaaa o zaman benim normal ilk hamileliğim ve Karnım seninkinden küçük demekki 2.hamilelikte daha büyük oluyor

Evet canm gayet normal ben arka arkaya hamile kaldim
Kizim 20 aylikken tekrar hamile kaldim.
Yeri hazirdi.
Kizimda asagi yukari doguma giderken boyleydim.
Bide erkek bebek karni daha buyuk oluyomus onuda yasiyarak tastikledim :)

Evet canm gayet normal ben arka arkaya hamile kaldim
Kizim 20 aylikken tekrar hamile kaldim.
Yeri hazirdi.
Kizimda asagi yukari doguma giderken boyleydim.
Bide erkek bebek karni daha buyuk oluyomus onuda yasiyarak tastikledim :)
Hımm benimde kız , belki de canım ay inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza ilk olduğu için çok tecrübesizim sürekli video izliyor kitap okuyor geliştirmeye çalışıyorum kendimi kimse dört dörtlük değildir ama çok özeniyorum uzun zamandır bekliyordum Rabbim yüzümüze güldü inşallah sağlıkla huzurla dünyaya getirip büyütelim bebişlerimizi, kızın tam hareketleri çağı Allah yardımcın olsun canım ben evde işimi zor yapıyorum arada sancı giriyor hemen bırakıp uzanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…