Günde iki soda ya kdr hak var bız uc yasında Kı oglum la karsılıklı içiyoruz oğlumda ilaç da sonda da içmedim cok kötğ dü bunda ilaç içmiyorum ama soda içiyorum cok sukur cok yok henuzMaden suyunu severim içeyim cnm
Bilgi için teşekkürler :)
12 sınır bnm 11.8 çıkmış çok değil ama sarsıyor beni
Kan hapı kullandığım halde
bbrnde bakıyorum sürekli alısveriş 7. Ay bitimine dogru inşl Bugu. Halası LCw dAn tam yazm giyeceği tarz kıyafet almış cok duygulandım foto atınca elhamdulillah inşl giydirmek nasip olurAlisverisi ekim gibi yapmayi dusunuyorum simdi kalin kiyafetler bulmak zor oluyor. Kizim subat dogumlu onda kasimda 24. Haftada toplu alisveris yapmistim. Simdi de kisliklar cikinca alirim. Surekli bebek kiyafeti bakiyorum.
Hayırlı haberlerle ınslKramplar başladı kızlar
dün sağlık ocağında kan vermiştim sonuçlar çıkmış
kollestrol fırlamış
kan sınırda
b ve d vitamin eksikliğim devam ediyor
yarın hem şeker yüklemem var hem kontrolüm
Doktorum ne dicek bakalım bu sonuçlara
Zeynep sadece ZeynepBir ismi Zeynep ama ikinci isme karar veremedik henüz
Dört sene önce oğlumda fenalaşmıştım ama bu gebelıgımde gazoz A benzer su çıkartmışlar sagolasun lar coknaukur kötğ olmadım. Bendekızlar az önce şeker yüklemesinden geldm çok abartılmış diyebilirm . hiç öle abartılacak bir şey yokmuş su okadar tatlı içilmeyecek senn içini bayacak bir şey değil toz magnezyum içeniniz var ise bir nevi ona benziyor. ben 75 gr lık bardağı içebildim ki benm açlıkla ilgili tansiyon sorunum var hemen düşüyor ama su içiniz baymadığından kötü olmuyorsunuz.ç
ben çok korkrarak gttim açıkçası gece kabuslar gördm ya kusarsam ya iptal olur ertesi gün yine gitmek zorunda kalırsam vs diye ama hiç öle diilmiş gidecek ark.ların bilgisine rahat olsunlar atla deve bir şey değil miş yani :)
Arkadaşlar şiddetli baş ağrısı yaşayan var mıakşamdan beri yapmadığım şey kalmadı müthiş başım ağrıyor önce ensede başladı şimdi şakaklarımda...
Senin çok ii çıkmış canım benim geçen ay 9.5 du ve her kan verdiğimde düşüyor aradan 1 ay geçti şimdi ne halde acaba baktırmaya korkuyorumMaden suyunu severim içeyim cnm
Bilgi için teşekkürler :)
12 sınır bnm 11.8 çıkmış çok değil ama sarsıyor beni
Kan hapı kullandığım halde
Günaydın cnm hayırlı haberlerle inşallah :) bizim de bugün hem kontrol hem şeker yükleme testimiz var. Umarım güzel şeyler duyarız doktorlarımızdan... Bu arada benim Prensesimin ismi belli oldu listeye ekler misin cnm.Günaydınn bebişimi görmeye gitcez teyzelerii :) rüyamda da gördüm
çok güzelmiş hele bebeişi giydiğinde nasıl güzel olur üstünde. Güzel günlerde giysin prensesbbrnde bakıyorum sürekli alısveriş 7. Ay bitimine dogru inşl Bugu. Halası LCw dAn tam yazm giyeceği tarz kıyafet almış cok duygulandım foto atınca elhamdulillah inşl giydirmek nasip olur
Hastane çıkışlarının kışlığı olmuyor .Hastane çıkışını fazla alma çünkü onlar minicik oluyor 1 hafta 10 gün anca giyebiliyorlar sonrasında küçülüyor. TulumBiz annemle bu hafta e bebekden yapcaz bu hastane çıkışları falan kışlığı oluyor mu acaba ya uzun kollu pamuklu alcam ama bilgim yok
Anladım canım tamam sağolHastane çıkışlarının kışlığı olmuyor .Hastane çıkışını fazla alma çünkü onlar minicik oluyor 1 hafta 10 gün anca giyebiliyorlar sonrasında küçülüyor. Tulum
alacağım onların kalınları oluyor ince almak istemiyorum onun için bekliyorum.
Oy maşallah canım
Oy maşallah canım
Günaydınn bebişimi görmeye gitcez teyzelerii :) rüyamda da gördüm
İsmi ile yasasin guzel prenses.
Günaydın cnm hayırlı haberlerle inşallah :) bizim de bugün hem kontrol hem şeker yükleme testimiz var. Umarım güzel şeyler duyarız doktorlarımızdan... Bu arada benim Prensesimin ismi belli oldu listeye ekler misin cnm.Nil
Yaaa o zaman benim normal ilk hamileliğim ve Karnım seninkinden küçük demekki 2.hamilelikte daha büyük oluyorKizima hamileyken son ayda bukadar olmustu cok uzuluyodum.
Ama bu hamileligimde son aylari merak ediyorum dizimin ustunde oturtcam herhalde gobisi :)
Yaaa o zaman benim normal ilk hamileliğim ve Karnım seninkinden küçük demekki 2.hamilelikte daha büyük oluyor
Hımm benimde kız , belki de canım ay inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza ilk olduğu için çok tecrübesizim sürekli video izliyor kitap okuyor geliştirmeye çalışıyorum kendimi kimse dört dörtlük değildir ama çok özeniyorum uzun zamandır bekliyordum Rabbim yüzümüze güldü inşallah sağlıkla huzurla dünyaya getirip büyütelim bebişlerimizi, kızın tam hareketleri çağı Allah yardımcın olsun canım ben evde işimi zor yapıyorum arada sancı giriyor hemen bırakıp uzanıyorumEvet canm gayet normal ben arka arkaya hamile kaldim
Kizim 20 aylikken tekrar hamile kaldim.
Yeri hazirdi.
Kizimda asagi yukari doguma giderken boyleydim.
Bide erkek bebek karni daha buyuk oluyomus onuda yasiyarak tastikledim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?