2016 Aralık Anneleri

kızlar günaydın bu kordon dolAnması vs kaçınca haftadan sonra riskli oluyordu.
Canım kordon dolanması bu aylardan itibaren riskli bildiğim kadarıyla. Benim doktorum muayene sırasında mutlaka kordonu kontrol ediyor boyun etrafında mı diye. Bir arkadaşım 5 aylık bebeğini kordon dolandığı için kaybetmişti. Şimdi tekrar bebeği oldu, o da 40. hafta dolduğunda kordon dolanması nedeniyle normal doğum için gün beklerken sezaryenle oldu. Biraz da yapısal sanırım. Doktoru kordonun çok uzun olduğunu söylemiş. Allah kimseye böyle sıkıntı yaşatmasın.

Geçmiş olsun canım. Halk arasında kalbi delik dedikleri durum bu mu acaba? Öyle olup doğduktan sonra kendiliğinden iyileşen çok kişi duydum. Umarım ayrıntılı ultrasonda güzel sonuçlar alırsın canım.

Çok geçmiş olsun canım. Büyük olay atlatmışsın. Neyse ki bebeğin de sen de iyisiniz. Allah kaza beladan korusun hepimizi.

Aç karnına mı iciliyo canim. Benim doktorum tok gel dedi. Bakiyorum herkes ac yapiliyo diyo.

aa doktorun öyle dedi ise bişe diyemem ama siz yine bir teyit edin dilerseniz belki dalgınlıkla sölemiş vs olmasın . çünkü bana dr um öz. aç gel dedi. randevuyuda kaça alırsan al 8 de burda ol dedi çok aç kalıp kötü olmuyum diye sanırım.
ayrıca kan alan hemşirede sordu açsınız değilmi diye hatta en son kaçta yemek yediniz diye bile sordu . öz.11-12 den sonra bişe yememenizi istiyoruz dedi.
hani hemşirede öz sorduğuna göre aç gidilmesi gerek diye aklıma geldi .

Gözün aydın canım sonuçların çıktı mı?

çok sağol cnm Allah razı olsun . çıkacak bugün ama henüz aramadı dr um bende dört gözle çıkmasını bekliyorum .
bebek 2 hafta önde gittiği için dr biraz gebelik şekerinden şüphleniyor çünkü ailede yoksa bile hamileikte çıkma duurmu olabilir dedi. risk olarak gördüğünden yaptıralm dedi bakalm inş. iyi sonuçlar gelir inş. hepimize.

geçmiş olsun kramplar için günde 1 tane soda içemeye başlayın o halde. bende sevmem ama dr um önerdi 10 gündür içiyorum . magnezyumu bırraktıntan sonra sodayla devam edicem .

geçmiş olsun kramplar için günde 1 tane soda içemeye başlayın o halde. bende sevmem ama dr um önerdi 10 gündür içiyorum . magnezyumu bırraktıntan sonra sodayla devam edicem .
Her gun maden suyu icmek bebegin gazli olmasini da onluyormus. Kizima hamileyken de ictim cok sukur gaz sikintimiz oldu. Bu sefer da olmaz insallah. Maden suyunun ne kadar etkili oldu bilmiyorum.

Onları bende gördüm ama bizimkiler kış bebeği olacağı için ince gibi geldi ürünler bana
Alisverisi ekim gibi yapmayi dusunuyorum simdi kalin kiyafetler bulmak zor oluyor. Kizim subat dogumlu onda kasimda 24. Haftada toplu alisveris yapmistim. Simdi de kisliklar cikinca alirim. Surekli bebek kiyafeti bakiyorum.

Inşallah canım güzel sonuçların çıkar yaz bizede

Alisverisi ekim gibi yapmayi dusunuyorum simdi kalin kiyafetler bulmak zor oluyor. Kizim subat dogumlu onda kasimda 24. Haftada toplu alisveris yapmistim. Simdi de kisliklar cikinca alirim. Surekli bebek kiyafeti bakiyorum.
Biz annemle bu hafta e bebekden yapcaz bu hastane çıkışları falan kışlığı oluyor mu acaba ya uzun kollu pamuklu alcam ama bilgim yok

Geçmiş olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirsin kanın kaç?

kızlar ben yüzüstü yatarak uyuyabiliyorum anca birazcık yan dönüyorum ağrı sancı yok ama bebiş için zararlı mıdır sizce

Canim ac karna mi gidiliyor teste?

Sordum canim tok mu diye özellikle. Sasirdim cünkü. Ama tok dedi. Simdi de izne cikmis. Bayramdan sonraya kaldi.

kızlar ben yüzüstü yatarak uyuyabiliyorum anca birazcık yan dönüyorum ağrı sancı yok ama bebiş için zararlı mıdır sizce
Yüz üstü yatma canım alıştır kendini yana yatmaya ben geçen gün karnımın üstüne devrilmişim ağrıyla uyandım minikler büyüdü rahatsız oluyor artık:)

Maden suyunu severim içeyim cnm
Bilgi için teşekkürler :)
Geçmiş olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirsin kanın kaç?
12 sınır bnm 11.8 çıkmış çok değil ama sarsıyor beni
Kan hapı kullandığım halde

Kızımı 5 aylıkken birakmistim ben o zaman borçlar vardı birikim yoktu. .
Şimdi de borcum var ama biraz ücretsiz izin için birikim yaptım. .
9 ay yeter diye düşünüyorum ama zaman ne gösterecek belli de olmaz. .

Arkadaşlar şiddetli baş ağrısı yaşayan var mı akşamdan beri yapmadığım şey kalmadı müthiş başım ağrıyor önce ensede başladı şimdi şakaklarımda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…