2016 Aralık Anneleri

canım benim bebiş te 1 hafta önden gidiyo ama bana diyet vermedi kafama takıldı şimdi senin doktor neden verdi ki sana ya da benim ki neden vermedii

ark. kilo aldım demiş ama muhtemelen ondan diyet verilmişltir. siz kilo almadıysanız diyet verilecek bir durum yok . benmde bebeğim 2 hafta önde gidiyor ama ben daha 4 kilo aldığımdan dr um bana diyet vs vermedi mesela ama bebek önde gittiğinden şeker yüklemesi yaptı şeker riski olabilri diye .
sizdede durum öyledir çok kilo almadığınızdan vermemiştir.

Allah geride kalanlara ömür versin. .
Minik melegin rahat uyusun annesi. .
Çok üzüldüm çok. .

Acini yuregimin ta icinde hissettim.
Allah sabir versin
Cok uzuldumm

Aynen anne asiri kilo aldiysa diyet veriyor doktorlar.
Ben 1 kilo aldim benim bebisde sizinki gibi 2 hafta onde banada seker yuklemeni kesin yap dedi

S sema coskun MFHS anladım kızlar teşekkürler yorumlarınız için inşallah sağlıkla atlatırız bugünleri de

Ay insallah canim ya bugun ayrica cok uzuldum olumsuz seyler okudukca yikiliyorum.
Allah bebislerimizi korusun
Insallah seneye bu zamanlar hangi corbalari versek hangi yemekleri versek bunlari konussak :)

Canım, Allah sabırlar versin. Çok üzgünüm, kelimelere dökemiyorum. Cennette bir meleğin var artık. Sana şefaat edecek. Rabbim sana sağlık versin. Hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Merhaba kızlar,
Bugün kontrolum vardı. Aç karnına gittim kan sayımı yapıldı ve sonrasında şeker yüklemesi. İlk başta doktorum kilon normal sadece açlık-tokluk şekerine bakacağım, glukoz vermeyeceğim dedi. İki kan testi arasında tost meyve suyu yersin yeter dedi. Sonra ultrasonda bakınca, bebeğin suyu fazlalaşmış, riske atmayalım, şeker yüklemesi yapalım dedi. 75 lik şeker yüklemesi yapıldı. Bu arada benim hastanede, bildiğiniz aşırı şekerli su içtim. Elmalı gazı alınmış maden suyu falan gibi değildi. Hiç sevmedim tadını, aç karnına da zorlandım. 3 kere kan alındı.
1. kan sonucu 76
2. kan sonucu 101
3. kan sonucu 97

Çok şükür sonuçlar iyi çıktı ama 2 saat boyunca su bile içmeden beklemeyi hiç sevmedim ben. bebiş 670 gram olmuş. haftasıyla uyumluymuş.

Bu arada bir önceki kontrolde detaylı usg de kalpte hiçbir şey yoktu. Bu sefer net göremiyorum 4 odacığı gibi birşey dedi. Telaş edilecek birşey yok dedi ama emin olmak için çocuk kardiyoloğuna yönlendirdi beni. Tabi üzülmemek mümkün değil.inşallah birşey çıkmaz. Sanırım kalbi delik (vsd) denilen şeyden şüphe ediyor. Yani 2-3 haftada değişir mi ki bu kalp odacıkları bilemedim. Eylül başına randevu alabildim ancak, inşalah sıkıntı çıkmaz

Merhaba güzel anne adayları;

Allah hepimizin bebeciklerini korusun, tabii bizleri de. Haftasonu eşimin memleketine gittik düğüne, gece eve geç geldik işyerinde uyukluyorum resmen. Akşam olsun eve gideyim bir an önce istiyorum. Hiç dayanamıyorum artık yorgunluk ve uykusuzluğa. Bayramda gitmeyeceğim sanırım.

Benim doktorum 50 Gr lık yükleme önerdi, eğer 140 ın altında çıkarsa başka bir şeye gerek yok dedi. Yarın Elmalı gazozumu içip yaptıracağım bakalım. Zaten sadece açlık ve 1.saat sonunda yapılacağı için çok zorlamaz diye tahmin ediyorum.

Kabızlık yaşıyorum sürekli kayısı ve incir artık hiç işe yaramıyor. Bugün kefir aldım bakalım şifa olur inşallah

Rabbim yar ve yardımcınız olsun. sizlere sabırlar versin inşallah cennete seni almadan girmeyecek yavrun şefaatçin olacak. Rabbin sana ve ailene sağlık sıhhat versin

AY O bendede var :) sadece max. 3 mağaza gezip yalşılar gibi dinlenmeden asla başka mağzaya giremiyorum . ve dediğinzi gibi benki alışveris için yemek yemeyi lavaboya girmeyi unutan ben şimdi arada bes kere lavaboya girip mutlaka yemek yemeden bişi yaapmaz oldum . yalnız olmadığıma sevindm ama bu halimdende maalesef bende sıkıldım şimdiden .

Daha geçen gün adını yazdım listeye meleğin
inan ki tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu
seni Cennette bekleyen meleğin var
şuan için yanıyor seni anlıyorum belki sorguluyorsun bile
ama yiyecek ekmeği yokmuş öyle düşün lütfen
Allah büyük sana çok sabır versin
Çok acı normal doğum yapmak sütünün gelmesi
ama unutma bekleyen bir melek var seni gerçek alemde Annem Babam Cennete girmeden ben girmem diyecek yavrum
Dualarımızdasın Rabbim acını dindirsin
Yavrularını sana bağışlasın İnşallah

Söylenecek çok birşey yok ağlayarak okudum yazdıklarını canım ne desek boş senin için Rabb'im meleğini yanına almış...hiçbirşeyin garantisi yok bizim için de geçerli Allah sabır versin sana...

Canim gecmis olsun
Allahin izniyle hicbi sorun olmaz uzme sakin kendini.
Cocuk kardiyologuna niye yonlendirdi acaba.
Tekrar radyolog detaylidan bakmasi gerekmezmiydi.
Boylemi oluyormus surec.
Bende 21. Haftada yaptim detayli
Centik ve hipertansiyon cikti 26. Haftada tekrar detayliya gircem bu sebeple

Canim benim yaa . Bu durumda ne denir ki. RAbbim sana sabir versin guc kuvvet versin. Biliyorsun ki verende Allah alanda. Herseyde var bi hayir. Rabbim hakkinizda hayirlisini versi ve tez zamanda yerini doldursun insallah. Dualarim seninle canim.

Ayy kizlar bende kendimi yalniz sanardim. Ve daha bi magaza gezmeden yoruluyorum gozum sandalye ariyor. Esime diyorum niye magazalarin icinde sandalye yok
Ne kadar gobegimiz fazla cikmamis olsada artik agirlastik. Benimde ayin 1 de rendevum var cok merak ediyorum kac kilo aldim. Insallah fazla kilo almamisimdir .
Yavas yavas alisverise baslamis hersey. Bence herkes hic 7.ci ayi flan beklemeyin. Rabbim korusun bebekler erken gelmek isterlerse o zaman ne giyecek cocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…