3. olacak bu sefer oraldan ilaçta başlattı ornısod fort diyeAzRASILAM Canım gebelik boyunca kaç kere kullandın fitil?
işe yaradığına sevindimS sema coskun veAzRASILAM kızlar Allah razı olsun dün 1 şişe soda içtim bacaklarımın ağrısı % 80kesildi meğer soda ne büyük nimetmiş.
Günaydın kızlar. Geçtiğimiz hafta sona doğru sıkıntılı oldu biraz maalesef. Perşembe günü işe gidemedim. Cuma işe gittiğimde de ya istifa et ya da tesislerden birine görevlendirmeni kabul et diye ters bi yaklaşımla geldiler. 10 yıldır bu şirkette çalışıyorum. Neden dedim. Özellikle neden şimdi. Doğuma yakın nasıl il değiştireyim dedim. Ama gözden çıkartmışlar maalesef. Çarşambaya kadar ankarada işleri teslim edip perşembe tesiste Çankırı da olacağım. Çok ağladım üzüldüm iki gündür ama elimden bir şey gelmiyor. 32 haftalık olana kadar tesisin misafirhanesinde kalacağım. Pazartesi sabah eşim bırakacak cuma akşam gelip alacak. Bu hafta gidip cuma izin alıyım diye düşünüyorum. Tabi verirler ise. 2 hafta yıllık iznim kalmış. Sonrası bayram. Bayramdan sonra 5 hafta böyle gidip gelecem. Her şeyde vardır bir hayır diyip yola düşeceğim. Bebeğimin geleceği için bunu yapmalıyım. Avukatlar ile görüştüm dün. Sizi gözden çıkartmışlar. Çankırı ya gidersiniz iki gün sonra bi evrak daha gelir ise önünüze başka bir tesis olarak dedi. Olabilir. Ne olur dua edin bana da kızlar 32 haftaya kadar daha da işkence etmesinler daha fazla bana. Bu arada 32. haftanın hemen ilk günü çalışamaz raporu alabiliyoruz değil mi. Yoksa 32 yi tamamlayıp 33 ün başında mı alacağız. Bilen var mı.
Canim gecmis olsun
Allahin izniyle hicbi sorun olmaz uzme sakin kendini.
Cocuk kardiyologuna niye yonlendirdi acaba.
Tekrar radyolog detaylidan bakmasi gerekmezmiydi.
Boylemi oluyormus surec.
Bende 21. Haftada yaptim detayli
Centik ve hipertansiyon cikti 26. Haftada tekrar detayliya gircem bu sebeple
Oglumda 2 tane araba aldim ama chicco liteway den cok memnun kaldim canim.incele bi derim.
Canim Allah rahmet eylesin basinizsagolsun.rabbim sizlere sabir ve uzun.omurler nasib eylesin.cok zor bi durum.ne diyecegimi bile bilemiyorum.
İnsallah hayirli sonuclar alirsin canim.takmamak elde degil haklisin ama detaylida bisi cikmayipta sonradan boyle bisi ciktigini ilk defa duydum.Allahin izni ile hersey yolundadir insallah.
Canim bazi doktorlar pimpirikli oluyorlar. Ekstra kontroller isteyebiliyorlar ne olur ne olmaz diye. Bebegin gayet saglikli cikicak insallah bak goreceksin.
S sema coskun veAzRASILAM kızlar Allah razı olsun dün 1 şişe soda içtim bacaklarımın ağrısı % 80kesildi meğer soda ne büyük nimetmiş.
Ben de sasirdim ama oluyormus demek ki. Belki referans degerleri de ona göre farklidir.
Doktorum da izine cikmis. Bi an önce bitse de artik kurtuldum tahlillerden desem. Gerci sonu gelmeyecek sanki. Sürekli bisey cikiyo
Günaydın bayanlar bugün işe gelmek çok zor geldi bana. Bir an önce geçse günler diye şafak sayar oldum resmen
Günaydın bayanlar bugün işe gelmek çok zor geldi bana. Bir an önce geçse günler diye şafak sayar oldum resmen
yok canım daha yaptırmadım 9 unda gidicem bakalım o zaman bakıcaz dedi doktorum toplamda da 1-1,5 kilo falan aldımBilmiyorum ki şeker yüklemesi yaptirdinmi sen
Sen kaç kilo aldın cnm toplam ??
Sağol canım benim aynen öyle yapmayı düşünüyorum:) çook sevindm cnm ne mutlu sana. sen yinede dr na gidince söyle ama unutma verirsede magnezyum desteği alırsın ağrıdıkça akşamları içersin . bana da önce 1 hata sabah akşam sonraki hafta sadece akşamları daha sonra ilerleyen günler içinse ihtiyaç duydyukça içersin demişti en azından elinin altında bulunmuş olur.
mutlu günler
bende çok zor geliyorum artık işeGünaydın bayanlar bugün işe gelmek çok zor geldi bana. Bir an önce geçse günler diye şafak sayar oldum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?