2016 Aralık Anneleri

Bir iki eksik dısında ben de tamamladim sayilir alisverisi. Artik eskisi gibi gezemiyorum. Iyiki erken yapmisim alisverisi. Kendi pijama takimim falan kaldi eminönüne giderim diyodum ama cok cabuk yoruluyorum artik.

Bir iki eksik dısında ben de tamamladim sayilir alisverisi. Artik eskisi gibi gezemiyorum. Iyiki erken yapmisim alisverisi. Kendi pijama takimim falan kaldi eminönüne giderim diyodum ama cok cabuk yoruluyorum artik.

aynen ben de öyle çok çabuk yoruluyorum belim ağrıyor. hem sezon sonu güzel indirimler de var
kendime bişey almadım pijama mı alıcaksın gecelik mi
nasıl bişey alacağımı hiç bilmiyorum.

Benim ilk doğumum olacak Allah kısmet ederse, planlı olmazsa o hastanede hangi doktor varsa o girecek doğuma. Emsey de eltimin ilk doğumunu yapan doktor ismini vermeyeyim biraz korkup normal doğumu beklemeden sezaryene aldı. O şekilde bir şey olsun istemiyorum

aynen ben de öyle çok çabuk yoruluyorum belim ağrıyor. hem sezon sonu güzel indirimler de var
bi ben mi yoruluyorum diyodum. evde iş yaptığımda bile yorgunluktan bitap düşüyorum yarım saat çalışsam 1 saat yatasım geliyor:) hele uzun uzun gezmeye hiç gelemiyorum. ben lohusa geceliği istiyorum ama kışın zor mu olur soğukta falan ne dersiniz.

Benim de kendim kaldim sadece :) ben hem pijama hem gecelik alicam sanirim. Gecelik kisa kol sabahlik uzun kollu olsun demislerdi. Sicak basıyomus yada hastane sicak olabiliyomus her ne kadar kış dogumu olsa da.

yok yok hepimiz yoruluyoruz yoksa alışveriş oldu mu kimse beni tutamazdı. ben eski ben değilim :)
bilmiyorum ama gecelik daha iyi diyolar, dikişler vs olursa diye. hastane soğuk olmaz sanıyorum.
ama gecelikle rahat edebilir miyim onu da bilemedim

Benim de kendim kaldim sadece :) ben hem pijama hem gecelik alicam sanirim. Gecelik kisa kol sabahlik uzun kollu olsun demislerdi. Sicak basıyomus yada hastane sicak olabiliyomus her ne kadar kış dogumu olsa da.

bi de ben lohusa takımlarını bi sevemedim, öyle dantelli şeylerden pek hoşlanmam. genelde de öyle.

BEN de öyle yapcam galiba ikea daki beşik benim de hoşuma gitti

kızlar bende ikeadan alıcaktım beşiği ama tecrübe eden bir ark.ım tavsiye etmedi şöyleki ikeadaki beşikler 60-120 yani en küçük boy ve çocuk biraz hareketlenmeye başlaıdğında yani 4-5 ay gibi gece yatarken dönmeye başladığında öz. kullanışlı olmuyormuş sürekli çarpıyormuş eli kolu tavsiye etmiyorum alma dedi. alacağın beşik 80-13o olsun dedi sonuçta yine kaç sene kullnamayı düşünerek alıyoruz. 80-130 u 4-5 yaşına kadar rahat kullanabiliyomuşuz . hani sizinle paylaşmak istedim tecrübe edenler bu şekilde uyardı beni .

evet kızlar bende bu ark.ın yazdığı gibi bu sebeplerden 7. günden sonrası daha sağlılı diye biliyorum. yani ilk kont.e gittiğimizde yaptırabilriz. en azından biz öyle yapacağız.

Günaydın kızlar 3 gecedir inanilmaz bacak ağrısı çekiyorum nedir bu böyle anlamadim daha doktora gitmeme de 10 gün var maalesef

magnezyum veya kalsiyumdandr ama genelde magnezyumdan oluyor cnm bendede aynısı vardı dr magzenyum desteği yazdı . dilersen hemen alıp içebilirsinde eczaneden. ayrıca günde 1 adet sadece soda daha doğrusu soda olmayan minarelli su olanlardan iç mutlaka dr tavsiye etti banada. çok geçmiş olsun geçer inş. tez zamanda

kızlar benden tavsiye min 1 gecelik 1 pijama takımı götürün. pjama takımı gecelikten daha rahat oluyor. bence illa lohusa takımı olmasına gerek yok pijamanın üstünün dügmeli olması yeterli emzirme için:)

Aynen canım onlar iyi olsun yeterki süt yoğurt da tüketiyorum ama uyutmuycak derecede ağrıyor iki bacağım maalesef

kalsiyum alıyorsan yeterli derecede magnezyum demekki eksik cnm bende sodaya ve ec.den alıp magnnezyum desteğine başla dr a da gtiiğinde gör bak yanışını vericecek . boşuna 10 gün çekmemiş olursun. dr bana ağrıların bittiğinde kesersin yoksa akşamları bir poşet deam demişti. demekki zararı olanbirşey değil.

Cnm bana da doktor 1 hafta onde gidio dedi diyet verdi çok kilo almışım.diyet i düzgün yaparsan şeker yüklemesine gerek kalmaz dedi yükleme yapsam mi ki

Aldığım kilolara rağmen kakao ya karşı koyamıyorm son günler de.Market de kakaolu puding almaya başladım. o da bitince evde çikolata sos yapıp yiyorum. Süt kalmams evde ve yine kakaolu birşeylr çekti canım. Çikolata sosun bir miktarını su ile yapmaya karar verdm.Şimdi yiyorum su ile o kadar acı olmuş ki umarım tiksinirm. Bir daha yapmam
Siz sakın benim gibi aç gözlü olmayın yoksa kilo artışı fırlar

Bebeğime bende birşeyler alayım bugün. İnşallah kullanışlı güzel şeyler bulurum . O kadar zor beğeniyorum ki. Beğendiklerimin de fiyatı cook çok fazla oluyor. Bakalım bugün neler alcm

bende aynı şeyi düşünerek başladım yavaş yavaş. herkes erken işte 7 ay dolsun ondan sonra vs diyor ama ben ondan sonra halim kalmayacağını düşünüyorum aynı sizin gibi şimdi bile çok gezemiyorum hemen yoruluyorum çok etkiliyor yorulmak ağırlaşmadan halletmek istiyorum . bende hafta sonu kirli sepeti bir kaç zıbın kıyafet şampuan krem vs.reflü yastığı emzirme minderi bornozu havlusu askıları gibi bazı şeylerini hallettim. nerde o eski canavar gibi mağaza gezdiğim günler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…