2016 Aralık Anneleri

Canim benim cikolata kistim var. Kist kanama yapinca böyle oluyodu. Doktor bisey demedi mi sana sebep olarak

zaman bı yandan cabuk gecıyor gıbı geliyor bı yandan çok yavaş...ben de işe gitmekten bunaldım. şimdilik hedefim 32. hafta.. sonrası için çalışmak istemiyorum. sırtım belim ayaklarım daha şimdiden her gün ağrı içinde eve gidiyorum. bi yandan da çalışayım diyorum. bi yandan zaten ücretsiz izin alıcam kendimi zorlamayayım diyorum.kafam çok karışık.

aynen artık heryerim ağrıyo ve benim ayaklarım çok kötü oldu kaşınmaktan artık yara yaptım yaratık ayağı gibi oldu su topluyo küçk küçük çok kaşınıyo sirkeli suya koyuyorum eve gider gitmez zaten iş yerim 1 saat uzaklıkta mafolduk yazın ya şu yaz bitsede kurtulsak

Rabbim sabır versin canım. Allah başka acılar yaşatmasın inşallah

Bende de var çikolata kisti ama büyümesi durdu midem agriyor ama kasıklarım değil ki Canm

Bende mide zannediyodum hatta iki kere acile gittim mide diye doktorlar anlamadi. Apandist ten bile şüphelendiler. Onlar inceleyene kadar agrim geciyodu. Sonra arastirma hastanesine gittim. Orda cikti ortaya. Ama benim hamilelikte olmadi hic cok sükür.

facebooktaki grup için istek göndermiştim ama reddedilmiş sanırım. eşimle birlikte de kullanmıyorum sadece kendi ismim var zaten niye reddedildiki?

sanırım hastaneden hastaneye değişiyor
ben 9 sene önce oğlumda özelde takip ediliyordum,şeker yüklemem yarım bardak sıvı haldeydi o bile beni fena yapmiştı
şimdi devlete gidiyorum ve toz halde verdiler ben sulandırdim o kadar zor oldu ki içmek ama mecbur içtim

facebooktaki grup için istek göndermiştim ama reddedilmiş sanırım. eşimle birlikte de kullanmıyorum sadece kendi ismim var zaten niye reddedildiki?

Aynen bende baya bir istekte bulundum biraz öncede yönetici cansu hnm özelden mesaj yazdım.Özlem hnm da yazmıştım fakat hak getire okunmmaış bile

Merhaba kızlar, sessizce takipteyim. Çok yazamıyorum ama okuyorum mutlaka. Geçen hafta izne ayrıldım, Eylül'ün beşine kadar evde kızımlayım inşallah. Cuma günü de 2. yaşgününü kutlayacağız ilk prensesimin Allah izin verirse. Bu arada küçük prensesimin ismine de karar verdik; "Dila" koyacağız inşallah. AzRASILAM listeye eklersen sevinirim canım.

Canım çok geçmiş olsun canım, buna da şükür. Allahtan tedaviye yanıt veriyormuş vücudun. Bebeğini de sağ salim kucağına alırsın inşallah. Anne sütüne gelince bazı bebekler kendileri bile istemiyor anne sütünü. Büyüyecek bir şekilde inşallah.

Saol canim ya . Rabbim her derdin dermanini veriyor . Oglumda mamayla buyudu buda oyle buyur gider insallah bi gelsinlerde dunyaya saglikli bi sekilde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…