2016 Aralık Anneleri

Çok geçmiş olsun korktuklarım dan biri
Allah esirgesin tabii
ama olacaksa da hiç bir şey engel olamıyor
dinlen canım zaruri ihtiyaçların hariç kalkmamaya bak
bakanın var mı peki

Çok geçmiş olsun korktuklarım dan biri
Allah esirgesin tabii
ama olacaksa da hiç bir şey engel olamıyor
dinlen canım zaruri ihtiyaçların hariç kalkmamaya bak
bakanın var mı peki

Çok teşekkür ederim canım. Bakan kimse yok ama eşim işe gitmedi bugğn yarında zaten tatil. Ondan sonra inşallah bi ğroblem olmaZda kendi kendimi idare ederim.

Şeker yüklemesine giden arkadaşlar doktorlarınız bi sonraki randevuyu kaç gün sonraya verdi ve ne yapılacağını söyledi sonraki aşama için?

Şeker yüklemesine giden arkadaşlar doktorlarınız bi sonraki randevuyu kaç gün sonraya verdi ve ne yapılacağını söyledi sonraki aşama için?

1 ay sonra rutin kont. e gidicem cnm sonuç iyi çıktığı için , eger şeker çıksaydı hemen ertesi gün tekrar çağıracaktı ama gerek kalmadı.

çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm acil şifalar dilerim tez vakitte inş.
hiç sorunsuz atlatırsınız bu süreci ve zamanı gelince sağlıcakla alırısnız bebişinizi kucağınıza. mutlu ve sağlıklı günler hamişlikler dileirm. kendinize iyi bakın . iyi düşünelim iyi olsun herşey .

1 ay sonra rutin kont. e gidicem cnm sonuç iyi çıktığı için , eger şeker çıksaydı hemen ertesi gün tekrar çağıracaktı ama gerek kalmadı.
Anladım canım benim yüksek çıkarsa 100lük yükleme yaptırmıcam aslına bakarsan hiç yaptırmak istemiyorum sonuçta diyet vercek ve ben de ciddi kansızlık var bu diyete uyamıcam bi konuşcam bakalım doktorla kabul ederse açlık tokluk verip geçicem

Çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın bende dün acillik oldum 2.kez Kum döküyorum ona mı enfeksiyon var ona mı üzüleyim kanım 8 lere düştü ona mı çok zor şu zaman bir geçse başka bişey istemiyorum

İnşallah hepimiz zamanında ve sağlıklı bi şekilde alalım bebeklerimizi kucağımıza. Çok teşekkür ederim

Sanada çok geçmiş olsun canım. Allah daha beterinden korusun.

Geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın inşallah..

Ben bu sabah gittim canim hastaneye, glikoz ictim 1 saat sonra kan aldilar. Sonra eve geldik, bir kac saat sonra hastaneden aradilar. Sekerim yuksek cikmis haftaya Carsamba'ya tekrar randevu verdiler yine test olucam... Cok canim sikildi ya, hersey iyi gidiyordu sanki. Sadece son gunlerde halsizligim vardi ama oda normal hamilelikte diyordum. Bu Cuma doktorumu gorucem bakalim o ne diyecek

Ben hiç istemiyorum yaptırmak doktor mecbur derse yaptırcam ama 100lük yükleme vs istemem diyet yapamam zaten kanım 8 lere düşmüş inşallah ikincisi iyi çıkar seninde canım benimde dünden sonra keyifsizliğim var Rabbim sağlık versin hepimize inşallah bebeişlerimizi kollarımıza aldığımız günleri göstersin

Ben de b
Ben de bugun gittim ve şekerim 174 çıktı 50 mg testte haftaya salı tekrarlanacak

Kızlar şeker testini ihmal etmeyin. Ben geçen hafta açlık tokluk şekerim baktirmistim. Açlık 94 tokluk 79 (kahvaltıdan 2 saat sonra) çıkmıştı ve doktor şeker testinde birsey çıkacağını sanmıyorum demişti. Ama bugün 50lik testte şekerim 174 çıktı malesef. Haftaya sali 100luk test var. İyiki yaptirmisim diyorum şimdi ama çok canım sıkıldı

Iyi aksamlar kizlar. Ayy herkes seker testini yaptirmis nerdeyse. Benimde persembe gunu rendevum var bakalim ne zaman yap diyecek doktor. Insallah temiz cikar .bazi arkadaslarin yuksek cikmis gozum korktu iyice insallah sorunsuz atlatirsiniz hepiniz .
Ayy bazi arkadaslar artik 2'li sayilara dusmus takvim gunluklerinde ne guzel bende 90'nı gorseydim . Hayirlisiyla o zaman tam 3 ay kaliyor doguma hepimizin hakkinda hayirlisi insallah Rabbim sag salim yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…