MERhaba arkadaşlar. Şeker yüklemesi yaptırıyor musunuz? Ben çok kararsızım
Gebelikte çıkan şeker yani annede daha önce yoksa bebege pek zararı olmuyormuş. ANCAK erken doğum, gebelik zehirlenmesi, iri bebek Vs sorunlar oluşturabilirmiş. BU yüzen diyetle kontrol altında tutmak ve bunlardan anneyi korumak amaçlanıyormuş. O açıdan yaptırsam diyorum.Canim ben yaptirmayacaktim aslinda. Ama yeni dogum yapan bi arkadasim var. Yaptirmamisti seker yüklemesini. Bebeginde seker cikti. Iki gün hastanede kaldi. Gözüm korktu bebege gecen bisey mi bu anlamadim. Yaptiricam ben ne olur ne olmaz
AMIN inşallah, sağlıkla...Iyi aksamlar kizlar. Ayy herkes seker testini yaptirmis nerdeyse. Benimde persembe gunu rendevum var bakalim ne zaman yap diyecek doktor. Insallah temiz cikar .bazi arkadaslarin yuksek cikmis gozum korktu iyiceinsallah sorunsuz atlatirsiniz hepiniz .
Ayy bazi arkadaslar artik 2'li sayilara dusmus takvim gunluklerinde ne guzelbende 90'nı gorseydim . Hayirlisiyla o zaman tam 3 ay kaliyor doguma hepimizin hakkinda hayirlisi insallah Rabbim sag salim yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
Gebelikte çıkan şeker yani annede daha önce yoksa bebege pek zararı olmuyormuş. ANCAK erken doğum, gebelik zehirlenmesi, iri bebek Vs sorunlar oluşturabilirmiş. BU yüzen diyetle kontrol altında tutmak ve bunlardan anneyi korumak amaçlanıyormuş. O açıdan yaptırsam diyorum.
BI de malum canan Karatayın söyledikleri diğer tarafta...
Gebelikte çıkan şeker yani annede daha önce yoksa bebege pek zararı olmuyormuş. ANCAK erken doğum, gebelik zehirlenmesi, iri bebek Vs sorunlar oluşturabilirmiş. BU yüzen diyetle kontrol altında tutmak ve bunlardan anneyi korumak amaçlanıyormuş. O açıdan yaptırsam diyorum.
BI de malum canan Karatayın söyledikleri diğer tarafta...
Evet ilk test tok yapılır ikinci yere gerek kalınır sa aç gidiliyor gece 12 den sonra yemek yasakZaten o bebis de 4,5 kilo dogdu. Tabi diyet falan yapmadi kiz bilmedigi icin. Benim doktorum tok karnina yapacakmis o yüzden de biraz cesaretlendim. O kadar aç kalamazdim cünku
Evet ilk test tok yapılır ikinci yere gerek kalınır sa aç gidiliyor gece 12 den sonra yemek yasak
Ben varıııımKan uyuşmazlığı olanını varmi? ?
(Kadın 0 negatif
Erkek 0 pozitif olunca oluşuyor )
Ben de b
Ben de bugun gittim ve şekerim 174 çıktı 50 mg testtehaftaya salı tekrarlanacak
Ben hiç istemiyorum yaptırmak doktor mecbur derse yaptırcam ama 100lük yükleme vs istemem diyet yapamam zaten kanım 8 lere düşmüş inşallah ikincisi iyi çıkar seninde canım benimde dünden sonra keyifsizliğim var Rabbim sağlık versin hepimize inşallah bebeişlerimizi kollarımıza aldığımız günleri göstersin
Ben varım canımKan uyuşmazlığı olanını varmi? ?
(Kadın 0 negatif
3 hafta sonra çağırdı beni canım şuanda da 2. Şeker yüklemesindeyimŞeker yüklemesine giden arkadaşlar doktorlarınız bi sonraki randevuyu kaç gün sonraya verdi ve ne yapılacağını söyledi sonraki aşama için?
Bende aynı durumdayım ve şuan 2. Yükleme yapılıyoBen bu sabah gittim canim hastaneye, glikoz ictim 1 saat sonra kan aldilar. Sonra eve geldik, bir kac saat sonra hastaneden aradilar. Sekerim yuksek cikmishaftaya Carsamba'ya tekrar randevu verdiler yine test olucam... Cok canim sikildi ya, hersey iyi gidiyordu sanki. Sadece son gunlerde halsizligim vardi ama oda normal hamilelikte diyordum. Bu Cuma doktorumu gorucem bakalim o ne diyecek
Banada doktorum aç tok fark etmez dedi bende tok gittik yüksek çıktı açken sürekli baktırıyorum zaten düşük çıkıyodu şimdi yüksek çıkınca başka bi labaratuvara yönlendirdi 4 saat kalıcam burda 2. Kanımı verdim 3 kez daha alıncakZaten o bebis de 4,5 kilo dogdu. Tabi diyet falan yapmadi kiz bilmedigi icin. Benim doktorum tok karnina yapacakmis o yüzden de biraz cesaretlendim. O kadar aç kalamazdim cünku
Ben varim canim ilk hamileligimde oglum babasinin yani pozitif kan tasiyordu.Kan uyuşmazlığı olanını varmi? ?
(Kadın 0 negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?