2016 Aralık Anneleri

MERhaba arkadaşlar. Şeker yüklemesi yaptırıyor musunuz? Ben çok kararsızım

Canim ben yaptirmayacaktim aslinda. Ama yeni dogum yapan bi arkadasim var. Yaptirmamisti seker yüklemesini. Bebeginde seker cikti. Iki gün hastanede kaldi. Gözüm korktu bebege gecen bisey mi bu anlamadim. Yaptiricam ben ne olur ne olmaz

Canim ben yaptirmayacaktim aslinda. Ama yeni dogum yapan bi arkadasim var. Yaptirmamisti seker yüklemesini. Bebeginde seker cikti. Iki gün hastanede kaldi. Gözüm korktu bebege gecen bisey mi bu anlamadim. Yaptiricam ben ne olur ne olmaz
Gebelikte çıkan şeker yani annede daha önce yoksa bebege pek zararı olmuyormuş. ANCAK erken doğum, gebelik zehirlenmesi, iri bebek Vs sorunlar oluşturabilirmiş. BU yüzen diyetle kontrol altında tutmak ve bunlardan anneyi korumak amaçlanıyormuş. O açıdan yaptırsam diyorum.
BI de malum canan Karatayın söyledikleri diğer tarafta...

AMIN inşallah, sağlıkla...

Şu canan karatay hepimizin kafasını karıştırdı valla..! Ben yaptırdım 50 gram yüksek çıktı 100 gram yapıldı o normal çıktı da yine de yaptırıp yaptırmamakta çok kararsız kaldım..

Zaten o bebis de 4,5 kilo dogdu. Tabi diyet falan yapmadi kiz bilmedigi icin. Benim doktorum tok karnina yapacakmis o yüzden de biraz cesaretlendim. O kadar aç kalamazdim cünku

Zaten o bebis de 4,5 kilo dogdu. Tabi diyet falan yapmadi kiz bilmedigi icin. Benim doktorum tok karnina yapacakmis o yüzden de biraz cesaretlendim. O kadar aç kalamazdim cünku
Evet ilk test tok yapılır ikinci yere gerek kalınır sa aç gidiliyor gece 12 den sonra yemek yasak

Evet ilk test tok yapılır ikinci yere gerek kalınır sa aç gidiliyor gece 12 den sonra yemek yasak

Herkesi aç cagiriyolar ilkine. Sorup durdum herkese de neyse bu arada kan uyusmazligi anne negatif baba pozitif oldugu her kan grubunda gecerli. Sadece bi ignesi var. Bi de bebek dogdugunda anneyle kanı farkliysa bebege de bi igne yapiyolar.

Amin canim insallah. Tek istedigimiz bu bebeklerimiz saglikla dunyaya gelsinler.

Günaydin kizlarr.
Sabah sabah size bisey sormak istiyorum. Benim bebisim cok hareketli ama son zamanlarda korktugumda sevindigimde yada ani bi hareket yaptigimda bebis sag tarafima sıkışıyo. Karnimin solu çöküyo bariz. Semsert sagda bi tümsek. Son zamanlarda aşırı artti bu. Gece uyandigimda bile elimi karnima götürsem korkuyla uyaniyorum elime sert ve büyük bi yükseklik geliyo. Artik korkmaya basladim bu bebek degil de baska bisey mi diye. Böyle biseyle karsilasan var mi hic ?

Bende aynı durumdayım ve şuan 2. Yükleme yapılıyo

Kızlar ben bu bebeğe ne giydirceğimi bilmiyorum yaa. Mesela tulumun içine ne giymesi gerek? Zıbının içine ne giymesi gerek? Ayrıca bunların üstüne de yelek melek giydirilecek mi? Dışarı çıkarken ne giyecek ? Ankara kışını da hesaba katarak sorularımı cevaplayabilirseniz çok sevinirim.

Banada doktorum aç tok fark etmez dedi bende tok gittik yüksek çıktı açken sürekli baktırıyorum zaten düşük çıkıyodu şimdi yüksek çıkınca başka bi labaratuvara yönlendirdi 4 saat kalıcam burda 2. Kanımı verdim 3 kez daha alıncak

Kan uyuşmazlığı olanını varmi? ?
(Kadın 0 negatif
Erkek 0 pozitif olunca oluşuyor )
Ben varim canim ilk hamileligimde oglum babasinin yani pozitif kan tasiyordu.
Benim kanimda negatif oldugu icin 6 aylikken igne vurdular. Bunda cok sukur bebegim negatif benim kanimi tasiyor sıpam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…