2016 Aralık Anneleri

Alt üst mü oturuyor sunuz yoksa

Yok canım ama uzak sayılmaz...zaten 7/24 orada olalım onda kalalım istiyor ben izin vermediğim için de eşimin surat asılıyor...Bebek olunca onda kalacakmışım planı yapmış hanımefendi...benim ailem düşünülmüyor hiç oraya Nasıl rahatlıkla gelip gidecekler...

Yok canım ama uzak sayılmaz...zaten 7/24 orada olalım onda kalalım istiyor ben izin vermediğim için de eşimin surat asılıyor...Bebek olunca onda kalacakmışım planı yapmış hanımefendi...benim ailem düşünülmüyor hiç oraya Nasıl rahatlıkla gelip gidecekler...
boyle dusuncesiz kaynanalar olmasa, hayat daha guzel olcak :)

Ben de kaynanamin oldugu sehire tasiniyorum simdi. Esim yakin istiyo ama ben en uzak evlere bakiyorum. Ödüm kopuyo yakina gidicez diye. Ne kadar uzak o kadar iyi bence de. Allah yardimcin olsun canim

Ben de kaynanamin oldugu sehire tasiniyorum simdi. Esim yakin istiyo ama ben en uzak evlere bakiyorum. Ödüm kopuyo yakina gidicez diye. Ne kadar uzak o kadar iyi bence de. Allah yardimcin olsun canim

Benden sana dost tavsiyesi uzak ol canım beklenti büyüyor sonra haftada bir yetmiyor 3 günde bir gelin diyor sonra her gün oluyor...mesafeyi koy...amin canım hepimizin...

Biz alt üst oturuyoruz ben üstte yim ama hiç istemediğim konularda taviz vermiyorum.yeme içme de ayrı.arada bir beraber yeriz. Eşim aşağı inip pek oturmaz bile çok şükür eşim anneci değil. hiç sorunumuz da olmadı inşallah da olmaz.sana tavsiyem mesafeyi koy.doğumda da evinde kal.yüz verme fazla canım

Benden sana dost tavsiyesi uzak ol canım beklenti büyüyor sonra haftada bir yetmiyor 3 günde bir gelin diyor sonra her gün oluyor...mesafeyi koy...amin canım hepimizin...

Bizim de gittigimizde kimde kalacagimiz mesele oluyodu hep.Artik kalmiycaz en azindan. Kaynanam ev arayip duruyomus bize yakinindan. Esimi uzak olmasi konusunda ikna ettim ama biliyorum ki gidince kaynanam evi bulmussa hayir diyemez. Ben derim istemiyorum yakin diye hic cekinmem. Annemle kaynanam cok yakin oturuyo. Annesine yakin olmak istiyo da diyemezler. Zaten hep diyodum istanbula gelmem tayin istemem asla diye. Off cok dertliyim galiba uzattim yine :KK43: bu arada kesinlikle annen falan yanina gelip bakabilecekse kendi evine gel dogumdan sonra. Ben annemin evine gidecektim. Simdi ins kendi evime gidicem

Maalesef böyle düşüncesizler canım, bende haftanın 6 günü çok yoğun çalışıyorum.
Her pazar günümü orada geçirmem isteniyor, yoruluyorum artık, halim kalmıyor.
Saçma sapan bi dolu şeylerle uğraşıyoruz bir de, insanların daha anlayışlı olması gerekirken, daha anlayışsız ve çekilmez oluyorlar nedense.

Biz alt üst oturuyoruz ben üstte yim ama hiç istemediğim konularda taviz vermiyorum.yeme içme de ayrı.arada bir beraber yeriz. Eşim aşağı inip pek oturmaz bile çok şükür eşim anneci değil. hiç sorunumuz da olmadı inşallah da olmaz.sana tavsiyem mesafeyi koy.doğumda da evinde kal.yüz verme fazla canım

Kesinlikle haklısın canım ben aman annemden ayırt etmeyim dedim ama önce oğlunu çağırır oturur sarılır öper koklar sonra ben giderim...Allah ne veriyorsa hayırlısını versin...doğumda evimde kalacağımı söyledim zaten bir surat bin tafra..darısı bana inşallah...

Bizim de gittigimizde kimde kalacagimiz mesele oluyodu hep.Artik kalmiycaz en azindan. Kaynanam ev arayip duruyomus bize yakinindan. Esimi uzak olmasi konusunda ikna ettim ama biliyorum ki gidince kaynanam evi bulmussa hayir diyemez. Ben derim istemiyorum yakin diye hic cekinmem. Annemle kaynanam cok yakin oturuyo. Annesine yakin olmak istiyo da diyemezler. Zaten hep diyodum istanbula gelmem tayin istemem asla diye. Off cok dertliyim galiba uzattim yine :KK43: bu arada kesinlikle annen falan yanina gelip bakabilecekse kendi evine gel dogumdan sonra. Ben annemin evine gidecektim. Simdi ins kendi evime gidicem

Bende dün tavrımı koydum ben evimde kalacağım sırayla gelir bakarsınız dedim...sonra da bi ton suratla uyudum gece...eşim hala konuşmuyor bugün doktora gelecektim beni yalnız bıraktı düşünün bu kadar kindar bir insan...inşallah Rabb'im gönlündeki gibi verir canım...ikisine de eşit mesafede bir ev bulursun...hata yapmışım baştan iyi niyetli yaklaşarak...

Maalesef böyle düşüncesizler canım, bende haftanın 6 günü çok yoğun çalışıyorum.
Her pazar günümü orada geçirmem isteniyor, yoruluyorum artık, halim kalmıyor.
Saçma sapan bi dolu şeylerle uğraşıyoruz bir de, insanların daha anlayışlı olması gerekirken, daha anlayışsız ve çekilmez oluyorlar nedense.

Aynısı bende de var canım iş yerim çok yakın çıkınca illa sen gel akşam da oğlum gelsin her gün orada olalım istiyor...ama yok bundan sonra evimde yemek yapmayı özlüyorum resmen...

Bende dün tavrımı koydum ben evimde kalacağım sırayla gelir bakarsınız dedim...sonra da bi ton suratla uyudum gece...eşim hala konuşmuyor bugün doktora gelecektim beni yalnız bıraktı düşünün bu kadar kindar bir insan...inşallah Rabb'im gönlündeki gibi verir canım...ikisine de eşit mesafede bir ev bulursun...hata yapmışım baştan iyi niyetli yaklaşarak...

Görünüste cok iyiyiz kaynanamla ama diyecegimi derim en basindan beri. Boyle boyle alistilar bana. Simdi bisey isteyecegi zaman beni ariyo. Normalde hic konusmayiz telefonda. Evinde kalacagin fikrine alissin biraz taviz verme. Konu acildikca aileler üzerinden degil de kendi rahatim bebegin rahati icin bahanelerini üret. Biraz duygusala gir gerekirse. bebegimiz kendi evinin kokusuna alissin ilk evi burasi olsun falan de. İse yaramiyo gibi gözükür ama emin ol ise yarar. Bilincaltina isliyorum ben direk :KK49:

Aynısı bende de var canım iş yerim çok yakın çıkınca illa sen gel akşam da oğlum gelsin her gün orada olalım istiyor...ama yok bundan sonra evimde yemek yapmayı özlüyorum resmen...

Bende iki gün önce uğradım, benim suratıma bakmıyor ama illa ki gidicez oraya öyle bi huyu var, bu akşamda bizde kalmaya gelecekmiş. Kaynanamın egolarını benim üzerimde tatmin ettiğini düşünüyorum artık.
Suratıma bakmaz, değer vermez, oğluyla bile ilgilenmez ama illa biz oraya gidelim ister.
Nasılsın kızım, hamileliğin nasıl gidiyor bile demedi bu zamana kadar.
Bir de üstüne yorgunluk ve hamilelik psikolojisi eklenince iyice sinir olmaya başladım artık, Allah sonumuzu hayır etsin.

günaydın kızlar ben de sabah sabah işyerinde tartışmayla başladım. moralim bozuk..
işime burnunu sokan, çok biliyomuş gibi nasihat veren insanlardan nefret ediyorum
sırf yaşından dolayı çok fazla cevap vermedim. sinirden karnıma ağrı girdi.
insanlar ne kadar vicdansız, halimi biliyosun görüyosun
Allah'ım kurtar beni burdan...

Eyvah canım :olamaz:iki kız arasında kaldın :KK48:şaka bir yana ne güzel iki tane kız çok şanslısınız eşiyle sırtınız yere gelmez valla:KK66:
İnşalalh
ama işim var zor :deli: bence :işsiz:

Tesekkurler canim seninde hayirli olsun yeni yasinnn
canım benim nice mutlu yıllara :KK200::nazar::anneadayı::KK46:
Merhaba Anneler hala kizim icin isim konusunda kararsiz kaldik.. Simay dusunuyoruz.. bakalim hayirlisi degisebilir :-)
aynen aynen:110: bulamadım ya

25. haftada kilosu 1080 gram çıktı moralim bozuldu iriymiş yarın şeker yüklemesi yaptırıcam bakalım normal mi
şekerin yoksa canım binmaşallah:nazar:
ama sezeryan olur büyük ihtimalle

Arkadaslar merhaba 24 haftalik hamileyim kizim uc dort gun oncesine kdr ck hareket ediyordu ama uc gundur hareket etsede az ediyor bir sorun varmidir szce
birşey olmaz
özellikle ayran tükettiysen bu ara çok
Fazla uyurlarmış

Burda en kilolu ben varim galiba :KK43: bebeğim tedavi ile oldu.iğne den dolayı 82 ye çıktım.82 ile hamile kaldım suan 87 yim. Inşallah kalan zaman da daha fazla almam.çok korkuyorum 100 e falan çıkarım diye
bende varım çok kilolu olan
lütfen beni de es geçmeyin:KK50:

Arkadaşlar Merhaba;
Bu eşler şu an anlayışlı olamayacaklarsa ne zaman anlayışlı olacaklar acaba...az önce fena tartıştık eşimle ve ciddi ciddi sesini yükselterek ağladım üstüne de kasık ağrım başladı...şu an dua ediyorum bebeğim hareket etsin hissedeyim diye...yine aynı mevzu aynı konu kıymetli anneleri...
bende gerilince bebiş anlıyor
tok gibi kıvrılıyor beni sıkıştırıp güm güm vuruyor
Rekor bende cnm 118.5 kiloyum ben 118 le kaldım
o zaman 2. rekor bende En Büyük TÜRKİYE

25. haftada kilosu 1080 gram çıktı moralim bozuldu iriymiş yarın şeker yüklemesi yaptırıcam bakalım normal mi

korkmayın allah ın izniyle bişicik çıkmaz . bendede aynı durum vardı kilo alımım düşük ailede şeker yok vs olmasına rağmen bebek iri diye şeker yük. istedi dr um çok şükür bişi çıkmadı. neden peki iri dedim genetik dedi. sizinkide öyledir. umarım. sağlılı hamişlikler.

Back
X