2016 Aralık Anneleri

Günaydın kızlar size sorularım var :))

Dün bir arkadaşımla konuştumda yeni doğum yaptı oda. Emziririken göğüs ucu yaralarından çok çekmiş. Ağlaya ağlaya emzirmiş bebeğini. Yara olduktan sonra sürdüğü kremlerde pek fayda etmemiş. Banada diyo ki şimdiden al sür. Ben zararı olacağını zannetmiyorum şümdiden sürmenln ama aranızda başlayan varmı böyle bişeye. Krem olarak da lansinoh u tabsiye etti.

Bir de benim erken doğum riski olduğu için hastane çantasını hazırlayayım diyorum. Ancak güZel hamile geceliği alabileceğim bir yer bulamadım. Varmı bildiğiniz bi yer?

Lansinoh krem aldim ama baslamadim daha. Bir iki hafta önce baslayin diyolar.

Herkesten özellikle de baba adaylarından anlayış istiyoruz ama maalesef bizim gibi düşünceli olamıyorlar. Eşimin şu anda baba olacağım heyecanı yada iyi bir baba olacak mıyım endişesi taşıdığını hiç sanmıyorum. Bu zamanlarımda yanımda olsun bana destek olsun diye düşünürken her yaptığı gözüme batmaya başladı. Kimseden duyarlı olmasını falan beklememeye gayret ediyorum artık sıfır beklenti sonsuz mutluluk :halay:

Anlayis ve erkekler cok uzak birbirine. Sürekli gezelim istiyo eşim. Agrim oluyo bacaklarim sisiyo zaten bebegi düsük tasiyorum diye yürümek bile zor. Ama esim baskalariyla karşılastiriyo. onlar doguma kadar gezdi sana ne oluyo diyo. Inanmiyo bana resmen

Biz alt üst oturuyoruz ben üstte yim ama hiç istemediğim konularda taviz vermiyorum.yeme içme de ayrı.arada bir beraber yeriz. Eşim aşağı inip pek oturmaz bile çok şükür eşim anneci değil. hiç sorunumuz da olmadı inşallah da olmaz.sana tavsiyem mesafeyi koy.doğumda da evinde kal.yüz verme fazla canım
Kız bizde altlı üstlü oturuyoruz ben üstteyim 2 haftadır görmüyorum kayınnacığımı ama korkuyorum laf olcak diye :KK45:

ayyy Rabbim sagsaglim bebeklerimize kavusmamizi nasip etsinnnnn :) Hamd olsun suana kadar sorunsuz bi sekilde gelebildik.. insallah sorunsuz bi sekilde devam eder :-)

canım seninki de iyimiş altlı üstlü 2 haftadır hiç mi karşılaşmadınız :))))
Ya ben sabah gidiyorum akşam geliyorum sonra geçen yoğurt almaya indim kapı duvar :))) akşamları pert oluyorum zati bizimkiler yaşlı bi bahçeleri var evin arkasında ordan çıkmıyolar bende işten gelince uğrasam evde olmuyolar akşamları niyetleniyoruz inelim diye hooop bi bakmışız yemek sonra biz uyumuşuz :)))

benim kaynanamda 1 sene olacak neredeyse evime gelmiyorlar her hafta biz gidiyoruz. Mesela görümcem evli bebek için oğlunun kullanmadığı zıbınları varmış onları versem giydirirmisin diye eşime soruyor. ben kuru fasülyeyim arada sanki. bişey olacağı zaman beni arayıp sormazlar eşime söylerler işime gelirse yaparım gelmezse tavizde vermem

Kizlarrr
Eski resimlerime baktim simdi. Resmen şok oldum. Ben o kadar zayifmiymisim. Sanirim deprosyona giriyorum. Herkes sadece göbekten almissin diyip duruyodu. Resmen beni kandirmislarro_O

derinyesevi derinyesevi 9 kilo almisim ama hamilelikten önce cikolata kistleri icin de ilac kullanmistim. O kilolar da duruyo tabi. :KK61: yani 54 kiloyla evlendim suan 71 kiloyum. Daha da en az 10 kilo var. Resmen iki katina cikmisim. Depresyon icin gec bile kalmisim :işsiz:

derinyesevi derinyesevi 9 kilo almisim ama hamilelikten önce cikolata kistleri icin de ilac kullanmistim. O kilolar da duruyo tabi. :KK61: yani 54 kiloyla evlendim suan 71 kiloyum. Daha da en az 10 kilo var. Resmen iki katina cikmisim. Depresyon icin gec bile kalmisim :işsiz:
Kiloya hic uzulme bence . Emzirirken bol su icersin kalorili faydasiz yiyeceklerden uzak durursun. Bebisler de kosturcak bizi zaten. Verirsin hepsini nolcak. ;)

kızlar akşam misafirim gelcekmiş şu anda işteyim pratik ne yapabilirim yemeğe değil çaya gelecekler

a101 de veya bimde dondurulmuş börek var yuvarlak ıspanaklı vs li çok güzel çıtır çıtır oluyor direkt açıyorsun kendi tepsisi ile pirşiyorsun hiçbirşey sürmüyorsun üstüne .
yanına birde kek at fırına tmm dır işte :)

Bende cok merak ediyorum. bugunden itibaren kac kilo daha aliriz acaba :KK17::KK46:

Back
X