- 17 Mayıs 2016
- 719
- 838
- 18

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiloya hic uzulme bence . Emzirirken bol su icersin kalorili faydasiz yiyeceklerden uzak durursun. Bebisler de kosturcak bizi zaten. Verirsin hepsini nolcak.![]()
Canım anlayışlı olması lazım iki canlısın ikinizin bebeği sonuçta birde çalışıyorsun daha daha hassas olması lazım ama olmuyorsa da dünyanın sonu değil Allah ne güzel kız vermiş sen bebeğine bak arkadaşım boşver..Asla değmez kimse için bebeğimi yormaya üzmeye...bütün gece tekmelerini okşadım zaten..evet en doğrusu sakin kalmayı başarmak ama bende biraz anlayış bekliyorum...
Kızlar bugün biraz pijama ve geceliklere baktım. Bir iki tane beğendim ama almadım. Önden düğmeli olanlara bakıyorum. Normal alıcam ben lohusa takımları çok abartılı süslü. Hiç sevmedim onları.
Normalde gecelik sevmem ama almak gerekir mi ya? Boşuna almış olmayayım. Aslında pijama giymek istiyorum. Siz ne yapacaksınız? Bir de beden olarak şu an olanları alsak onlar doğumdan sonra da olur heralde dimi?
Haha ben de açıp duruyorumBen açıp açıp bakıyorum evde karnıma eşimde gülüo hiç eksik etmicem karnından diyo bana :))
Canım erken doğum riskin neden var merak ettimGünaydın kızlar size sorularım var :))
Dün bir arkadaşımla konuştumda yeni doğum yaptı oda. Emziririken göğüs ucu yaralarından çok çekmiş. Ağlaya ağlaya emzirmiş bebeğini. Yara olduktan sonra sürdüğü kremlerde pek fayda etmemiş. Banada diyo ki şimdiden al sür. Ben zararı olacağını zannetmiyorum şümdiden sürmenln ama aranızda başlayan varmı böyle bişeye. Krem olarak da lansinoh u tabsiye etti.
Bir de benim erken doğum riski olduğu için hastane çantasını hazırlayayım diyorum. Ancak güZel hamile geceliği alabileceğim bir yer bulamadım. Varmı bildiğiniz bi yer?
Ay duydukça sinir oluyorum ya Allah sabır versin hiç sevmediğim şey anlayışsızlık ve karşılaştırma , böyle okuyunca eşimin kıymetini daha iyi anlıyorum valla sağolsun hakkını ödeyemem inşallah böyle gider sonuna kadarAnlayis ve erkekler cok uzak birbirine. Sürekli gezelim istiyo eşim. Agrim oluyo bacaklarim sisiyo zaten bebegi düsük tasiyorum diye yürümek bile zor. Ama esim baskalariyla karşılastiriyo. onlar doguma kadar gezdi sana ne oluyo diyo. Inanmiyo bana resmen
Haha ben de açıp duruyorum
Eşim bazen endişeleniyo noldu ne bakiyosun diye. Tekmelerine bakıyorum diyorum. :)) göbeğimi sarsıyo artık tekmeleri.
Eşim bakamıyo kötü oluyomuşkan falan da tutar onu çok hassas. Geçen elini koydurdum tekme atarken, ici cekilmis, kızdı bana
![]()
Canım ben ekimin sonu gibi düşünüyorum ama erken mi bilemedimKızlar biz hastane çantalarını ne zaman hazırlıcaz??
Sezeryan dogum olursa gecelik rahat oluyomus. Ne olur ne olmaz ben de bi tane gecelik alicam. Önden dügmeli rahat olur mu diye düsünüyorum ben de.
valla cnm ben oyle seylere pek inanmiyorum :)) taktiri ilahiMerhaba anneler yine ben ya çok heyecanlıyım 1 ay kaldı cinsiyetini öğrenmeye tutamıyorum kendimi uzman olacağım sonunda birşey soracağım Annemi hamile kaldigi yaş+ hamile kaldığı ay+9 ay yani benim 17+8+9 :34 çıkıyor ciftse erkek gelse kız derler bu hesaplamada 2 yaşında oğlum var birde annenin doğum yılı bebeğin doğum yılı çift veya tek ise erkek biri tek biri çifter kız derler bende de doğru çıktı sizde doğru çıkıyormu
Rica etsem bi hesaplarmsiin simdiye kadar 3,4 cevap geldi birisinin iki çocuğu var biri tutmamışvalla cnm ben oyle seylere pek inanmiyorum :)) taktiri ilahi
Rica etsem bi hesaplarmsiin simdiye kadar 3,4 cevap geldi birisinin iki çocuğu var biri tutmamış
Evet önden düğmeli öneriyorlar. Geceli kışın soğuk da olabilir bi tane de sabahlık lazım şu kalınlardan.
Bu arada önceden yiyip kilo almıyorduysan kilo vermen daha kolay olur, yapın öyle demek ki.
Merhaba anneler yine ben ya çok heyecanlıyım 1 ay kaldı cinsiyetini öğrenmeye tutamıyorum kendimi uzman olacağım sonunda birşey soracağım Annemi hamile kaldigi yaş+ hamile kaldığı ay+9 ay yani benim 17+8+9 :34 çıkıyor ciftse erkek gelse kız derler bu hesaplamada 2 yaşında oğlum var birde annenin doğum yılı bebeğin doğum yılı çift veya tek ise erkek biri tek biri çifter kız derler bende de doğru çıktı sizde doğru çıkıyormu
Canım inan bende hepsine baktım sen içindeki sese bak ben başından beri kız hissettim doktorum ısrarla erkek dedi sonra benim hisler doğru çıktı birde slvester var o da isabetli yorum yapıyor k.k de.ona da göz atMerhaba anneler yine ben ya çok heyecanlıyım 1 ay kaldı cinsiyetini öğrenmeye tutamıyorum kendimi uzman olacağım sonunda birşey soracağım Annemi hamile kaldigi yaş+ hamile kaldığı ay+9 ay yani benim 17+8+9 :34 çıkıyor ciftse erkek gelse kız derler bu hesaplamada 2 yaşında oğlum var birde annenin doğum yılı bebeğin doğum yılı çift veya tek ise erkek biri tek biri çifter kız derler bende de doğru çıktı sizde doğru çıkıyormu
Canım inan bende hepsine baktım sen içindeki sese bak ben başından beri kız hissettim doktorum ısrarla erkek dedi sonra benim hisler doğru çıktı birde slvester var o da isabetli yorum yapıyor k.k de.ona da göz atMerhaba anneler yine ben ya çok heyecanlıyım 1 ay kaldı cinsiyetini öğrenmeye tutamıyorum kendimi uzman olacağım sonunda birşey soracağım Annemi hamile kaldigi yaş+ hamile kaldığı ay+9 ay yani benim 17+8+9 :34 çıkıyor ciftse erkek gelse kız derler bu hesaplamada 2 yaşında oğlum var birde annenin doğum yılı bebeğin doğum yılı çift veya tek ise erkek biri tek biri çifter kız derler bende de doğru çıktı sizde doğru çıkıyormu
Canım inan bende hepsine baktım sen içindeki sese bak ben başından beri kız hissettim doktorum ısrarla erkek dedi sonra benim hisler doğru çıktı birde slvester var o da isabetli yorum yapıyor k.k de.ona da göz at