2. Paşanın geliyor ama değişme ihtimali var dediCanım inan bende hepsine baktım sen içindeki sese bak ben başından beri kız hissettim doktorum ısrarla erkek dedi sonra benim hisler doğru çıktı birde slvester var o da isabetli yorum yapıyor k.k de.ona da göz at
Canim bir gecelik lazim oluyo.ben sezeryan yaptim ilk dogumumu dogumdan cikinca gecelik giydirmislerdi.ama evde pijama tercih ettim en cok.kalin cok gerekmiyo penye pijama daha ideal ter bile basiyo fakat gece emzirmeye kalktiginda uzerine bi sabahlik yada hirka araniyo.Kızlar bugün biraz pijama ve geceliklere baktım. Bir iki tane beğendim ama almadım. Önden düğmeli olanlara bakıyorum. Normal alıcam ben lohusa takımları çok abartılı süslü. Hiç sevmedim onları.
Normalde gecelik sevmem ama almak gerekir mi ya? Boşuna almış olmayayım. Aslında pijama giymek istiyorum. Siz ne yapacaksınız? Bir de beden olarak şu an olanları alsak onlar doğumdan sonra da olur heralde dimi?
Canım anlayışlı olması lazım iki canlısın ikinizin bebeği sonuçta birde çalışıyorsun daha daha hassas olması lazım ama olmuyorsa da dünyanın sonu değil Allah ne güzel kız vermiş sen bebeğine bak arkadaşım boşver..
Öylemi canım sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah 2.ye inşallah kızın olur o zamanAyy ben de hep kiz hissettim hatta hala severken bazen kizim kaciyo agzimdan. Ama ayrintili dahil üc doktor erkek dedi. Degismez artik heralde 26. Haftam bitti.
Aminn canım biz ona yoğunlaşalım herşey düzelir hayatta ama dediğin gibi daha mükemmelini ister durur insanoğlu böyledirSorma canım bir gün olsun aksatmadım işleri evdeki ama sanırım çok hassas olmamak lazım erkekleri mükemmele alıştırmamak gerek bu süreçte de kadınlar ilgi bekliyor işte göremeyince de üzülüyor Rabb'im hepimizi sağlıcakla kavuştursun meleklerimize...
Lohusasepeti diye bir site var orda her model ve renkten gecelik/pjama takımı var.Kızlar doğum için gecelik sabahlık gibi şeyleri nereden alacaksınız? ben hala içime sinen bir şey göremedim hiçbir yerde
Kaç yaşındasınız. İki yaşında oğlunuz mu varMerhaba anneler yine ben ya çok heyecanlıyım 1 ay kaldı cinsiyetini öğrenmeye tutamıyorum kendimi uzman olacağım sonunda birşey soracağım Annemi hamile kaldigi yaş+ hamile kaldığı ay+9 ay yani benim 17+8+9 :34 çıkıyor ciftse erkek gelse kız derler bu hesaplamada 2 yaşında oğlum var birde annenin doğum yılı bebeğin doğum yılı çift veya tek ise erkek biri tek biri çifter kız derler bende de doğru çıktı sizde doğru çıkıyormu
96 liyim evetKaç yaşındasınız. İki yaşında oğlunuz mu var
Öylemi canım sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah 2.ye inşallah kızın olur o zaman
Doğumun normal olacaksa pijama yeterli canım ama sezaryende gecelik şartKızlar bugün biraz pijama ve geceliklere baktım. Bir iki tane beğendim ama almadım. Önden düğmeli olanlara bakıyorum. Normal alıcam ben lohusa takımları çok abartılı süslü. Hiç sevmedim onları.
Normalde gecelik sevmem ama almak gerekir mi ya? Boşuna almış olmayayım. Aslında pijama giymek istiyorum. Siz ne yapacaksınız? Bir de beden olarak şu an olanları alsak onlar doğumdan sonra da olur heralde dimi?
Emzirmek açısından iyi olur canımSezeryan dogum olursa gecelik rahat oluyomus. Ne olur ne olmaz ben de bi tane gecelik alicam. Önden dügmeli rahat olur mu diye düsünüyorum ben de.
Benim bi arkadaşım 3 ay önce hazırlyıp arabanın bagajına koymuştuda bende diyodum acaba geçmi kaldım erken doğum riski filanda yoktuCanım ben ekimin sonu gibi düşünüyorum ama erken mi bilemedim
Lohusa takimlarindan iki yandan dügmeliler oluyo. Onlar daha kullanisli degil mi emzirmek icin?Emzirmek açısından iyi olur canım
Bende tutMadi tatlım çünkü 86 doğumluyum kızima 2010 da hamile kaldım simdi de oğlum olacak 2016 ikisi de çift oluyo ama cinsiyet aynı olmadiBirde annenin doğu yılı ile bebeğe hamile kalma yılı ikiside ciftse veya tekse kız biri tek biri çift de erkek olurmuş benim 1996-2013 oğlum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?