2016 Aralık Anneleri

Canım inan bende hepsine baktım sen içindeki sese bak ben başından beri kız hissettim doktorum ısrarla erkek dedi sonra benim hisler doğru çıktı birde slvester var o da isabetli yorum yapıyor k.k de.ona da göz at
2. Paşanın geliyor ama değişme ihtimali var dedi

Kızlar bugün biraz pijama ve geceliklere baktım. Bir iki tane beğendim ama almadım. Önden düğmeli olanlara bakıyorum. Normal alıcam ben lohusa takımları çok abartılı süslü. Hiç sevmedim onları.

Normalde gecelik sevmem ama almak gerekir mi ya? Boşuna almış olmayayım. Aslında pijama giymek istiyorum. Siz ne yapacaksınız? Bir de beden olarak şu an olanları alsak onlar doğumdan sonra da olur heralde dimi?
Canim bir gecelik lazim oluyo.ben sezeryan yaptim ilk dogumumu dogumdan cikinca gecelik giydirmislerdi.ama evde pijama tercih ettim en cok.kalin cok gerekmiyo penye pijama daha ideal ter bile basiyo fakat gece emzirmeye kalktiginda uzerine bi sabahlik yada hirka araniyo.

Canım anlayışlı olması lazım iki canlısın ikinizin bebeği sonuçta birde çalışıyorsun daha daha hassas olması lazım ama olmuyorsa da dünyanın sonu değil Allah ne güzel kız vermiş sen bebeğine bak arkadaşım boşver..

Sorma canım bir gün olsun aksatmadım işleri evdeki ama sanırım çok hassas olmamak lazım erkekleri mükemmele alıştırmamak gerek bu süreçte de kadınlar ilgi bekliyor işte göremeyince de üzülüyor Rabb'im hepimizi sağlıcakla kavuştursun meleklerimize...

Sorma canım bir gün olsun aksatmadım işleri evdeki ama sanırım çok hassas olmamak lazım erkekleri mükemmele alıştırmamak gerek bu süreçte de kadınlar ilgi bekliyor işte göremeyince de üzülüyor Rabb'im hepimizi sağlıcakla kavuştursun meleklerimize...
Aminn canım biz ona yoğunlaşalım herşey düzelir hayatta ama dediğin gibi daha mükemmelini ister durur insanoğlu böyledir

Merhaba anneler yine ben ya çok heyecanlıyım 1 ay kaldı cinsiyetini öğrenmeye tutamıyorum kendimi uzman olacağım sonunda birşey soracağım Annemi hamile kaldigi yaş+ hamile kaldığı ay+9 ay yani benim 17+8+9 :34 çıkıyor ciftse erkek gelse kız derler bu hesaplamada 2 yaşında oğlum var birde annenin doğum yılı bebeğin doğum yılı çift veya tek ise erkek biri tek biri çifter kız derler bende de doğru çıktı sizde doğru çıkıyormu
Kaç yaşındasınız. İki yaşında oğlunuz mu var

Kızlar bugün biraz pijama ve geceliklere baktım. Bir iki tane beğendim ama almadım. Önden düğmeli olanlara bakıyorum. Normal alıcam ben lohusa takımları çok abartılı süslü. Hiç sevmedim onları.

Normalde gecelik sevmem ama almak gerekir mi ya? Boşuna almış olmayayım. Aslında pijama giymek istiyorum. Siz ne yapacaksınız? Bir de beden olarak şu an olanları alsak onlar doğumdan sonra da olur heralde dimi?
Doğumun normal olacaksa pijama yeterli canım ama sezaryende gecelik şart

Birde annenin doğu yılı ile bebeğe hamile kalma yılı ikiside ciftse veya tekse kız biri tek biri çift de erkek olurmuş benim 1996-2013 oğlum var

Back
X