2016 Aralık Anneleri

Kizlar bu haftalarda dr kontrolune giden varmi bebisler nasildi yuzleri falan belli miydi bnim bi ay once resmen belliydi kibar oglusumun yuzu . Bugunde gidicezde merak ettim
geçen hafta bugün gördük canım alttaki bebeğim üstteki de babası

Eklentiler

• 14224919_10154387512997557_1133533662163140867_n.webp
    14224919_10154387512997557_1133533662163140867_n.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 113
Bunlara bayılıyorum ben çok ciciler :KK200: alsam mı diye düşündüm dün ama üşür müyüm aralık olacak malum o kafamı karıştırdı. daha önce kışın doğum yapan var mı nasıl oluyor hastane ortamı?
bende tanıdık magazaya sıperıs verdım uclu takım ınsl
kısın hast ayagımızda patık yelek eksxra dan olcak nasıl sa evımızde sıcak olucak ınsl sorun olmaz bence ha cok ınce alt olmaması na dıkkat edelım

TE=, post: 47868671, member: 763457"]Merhaba hanımlar.

Takip etmeyinihmal etmiyorum ama ne zama yaZmıyodum. 3 hafta önce hafif kahverengi şeklinde kanamam oldu tabi panikledik doktora gidince plasentadan kaynaklı olduğunu öğrendik. Plasentam şu anda rahim ağzını kapatmış bi vaziyette o yüzden olduğunu söyledi doktor. Neyseki bi kaç gün sonra geçti.

Bu sabah ise tuvalete gittiğimde çok daha kötü bir manzarayla karşılaştım. Çok daha şiddetli ve kırmızı kanamam vardı. Zaten suyumun fazla olmasından dolayı erken doğum riskim var kesin doğum başladı dedim. Doktora gittik yine plasentadan kaynaklı olduğunu söyledi. Alttan muayene edip kanama olan bölgeyi temizledi. Biraz nstye bağlı kaldım çok şükür rahim kasılmaları yokmuş ve açılmada yokmuş. 1 hafta rapor verdi yatıcaksın dedi. Takip edip gözlemleyecekmişiz.

Ama o kadar korktum ki size anlatamam :KK43: gerçekten allah kimsenin başına vermesin. Lütfen sizde dua edin başka bir sorun daha yaşamayayım. Zaten 1 aydır erken doğumla alakalı o kadar çok şey araştırıp okudumki. Tam onun psikolojisini kabullendim derken bir de bu çıktı.[/QUOTE]
Geçmiş olsun canım. Aklına kötü şeyler getirme lütfen. Sağ salim ve zamanında kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi.

Arkadaslar, bugun bi arakadasima ziyarete gittim yeni dogum yapti.. okdr zor bi dogum gecirmiski inanin gozum korkmadi degil hani :110:

Bunlara bayılıyorum ben çok ciciler :KK200: alsam mı diye düşündüm dün ama üşür müyüm aralık olacak malum o kafamı karıştırdı. daha önce kışın doğum yapan var mı nasıl oluyor hastane ortamı?
Ev kaloriferli olunca lohusalikta hararet çok oluyor canım oyüzden çok kalın bişeyler olmasın diyorum

Günaydınlar.

Canım bebbeğin amnion sıvısı fazla bende. 1 aydır kontrollü gidiyoruz doktorla ama giderek çoğalıyo. Durma ihtimalide varmış ancak böyle giderse rahim fazla gerilip kasılmalar başlayabilir dolayısıyla erken doğum olabilirmiş. Bir de plasenta rahim ağzında duruyo oda ani bi kanamayla doğumu başlatabilirmiş ki pazartesi günü geçirdim kanama ama çok şükür doğumu etkilemedi. Bu sebeplerden erken doğum riski var :KK43:

Bir de geceliklerden falan bahsedilmiş. Ben sadece gecelik almayı planlıyorum. Zaten sezeryan olursa en rahatı gecelik oluuor. Normalde olsa kanama falan olırsa yada alttan dikiş vs. Yine gecelik rahat olur diye düşünüyorum. Geceliğide kısa kollu almayı düşünüyorum çünkü hen hastane sıcak olur hem de damar yolu olucak kolumuzda. Gerekirse üzerime sabahlık alırım diye düşündüm.
Inşallah zamanında gelir bebeğin canım.

Hanimlar hayirli aksamlar ☺
Gecen hafta kan tahlili yaptirdik saglik ocaginda ben henuz kan hapina baslamamistim degerler iyi diye ama bu hafta yaptigimiz kan tahlili sonuclarimda degerlim biraz dusuk cikti
Demir .9
Dvit .5
B12 . 100
Eleviti kullanmami en bastan beri soylemisti doktorum ama ben icemiyordum mide bulantilarim yuzunden .
Ama kesin bi dille artik baslaman lazim dedi.
:(
Yahu benim ilac fobim var icmemle cikarmam bir oluyo ben ne yapcam kizlar ya.
4 ay okadar kustumki icersem tekrar o gunleri doncem gibi hissediyorum

Günaydınlar.

Canım bebbeğin amnion sıvısı fazla bende. 1 aydır kontrollü gidiyoruz doktorla ama giderek çoğalıyo. Durma ihtimalide varmış ancak böyle giderse rahim fazla gerilip kasılmalar başlayabilir dolayısıyla erken doğum olabilirmiş. Bir de plasenta rahim ağzında duruyo oda ani bi kanamayla doğumu başlatabilirmiş ki pazartesi günü geçirdim kanama ama çok şükür doğumu etkilemedi. Bu sebeplerden erken doğum riski var :KK43:

Bir de geceliklerden falan bahsedilmiş. Ben sadece gecelik almayı planlıyorum. Zaten sezeryan olursa en rahatı gecelik oluuor. Normalde olsa kanama falan olırsa yada alttan dikiş vs. Yine gecelik rahat olur diye düşünüyorum. Geceliğide kısa kollu almayı düşünüyorum çünkü hen hastane sıcak olur hem de damar yolu olucak kolumuzda. Gerekirse üzerime sabahlık alırım diye düşündüm.
Inşallah zamanında gelir bebeğin canım.

Hanimlar hayirli aksamlar ☺
Gecen hafta kan tahlili yaptirdik saglik ocaginda ben henuz kan hapina baslamamistim degerler iyi diye ama bu hafta yaptigimiz kan tahlili sonuclarimda degerlim biraz dusuk cikti
Demir .9
Dvit .5
B12 . 100
Eleviti kullanmami en bastan beri soylemisti doktorum ama ben icemiyordum mide bulantilarim yuzunden .
Ama kesin bi dille artik baslaman lazim dedi.
:KK43:
Yahu benim ilac fobim var icmemle cikarmam bir oluyo ben ne yapcam kizlar ya.
4 ay okadar kustumki icersem tekrar o gunleri doncem gibi hissediyorum
Aynı durumdayız benim de b12 117 D vitaminim de düşük çıktı :( ama ben de eleviti içemiyorum çok pis kokuyor onu görünce bile hamileliğimin ilk günleri aklıma geliyor sürekli kustum kustum.. O ilacı Nasıl içeyim yine kusarım.. İmom var bir tane Balık yağı onun da içinde tüm vitaminler var hiç yoktan iyidir onu içmeye başladım ben

Aynı durumdayız benim de b12 117 D vitaminim de düşük çıktı :KK43: ama ben de eleviti içemiyorum çok pis kokuyor onu görünce bile hamileliğimin ilk günleri aklıma geliyor sürekli kustum kustum.. O ilacı Nasıl içeyim yine kusarım.. İmom var bir tane Balık yağı onun da içinde tüm vitaminler var hiç yoktan iyidir onu içmeye başladım ben

8inde randevum var bende doktordan farkli bi secenek isticem eziyet gibi geliyo

geçen hafta bugün gördük canım alttaki bebeğim üstteki de babası
Gittim ama malesef kendi dr yoktu dengesizin tekine denk geldik 4 boyutlu falan acmadi normal bakti . Bacak boyu uzun bi bebk olck dedi. Kg suda 876 dedi karnim ayima gore kucukmus buyuk olunca napcaksam sanki buyuk olmasi bi ayricalik iyi bseymis gbi. Bnde karnim kucuk ama bebegim basindan beri onde gidiyo dedim. Sonra bi bakti ewt onde gorunuyo gelisimi dedi salak midir nedir ya . 4 boyutluda goremedim halbuki cok heycanliydik yuzunu gorcez die . Bi dahakine riske atmicm kendiminkine gtcem. Yoktu mecbur kaldik buna

Arkadaşlar
Kolsuz zibin
Kısa Kollu zibin
Uzun Kollu zibin
Ayaklı tulum
Ayaksız Tulum
0-3 ay kaç tane
3-6 ay kaç tane alınmalı.

Günaydın kızlar size sorularım var :))

Dün bir arkadaşımla konuştumda yeni doğum yaptı oda. Emziririken göğüs ucu yaralarından çok çekmiş. Ağlaya ağlaya emzirmiş bebeğini. Yara olduktan sonra sürdüğü kremlerde pek fayda etmemiş. Banada diyo ki şimdiden al sür. Ben zararı olacağını zannetmiyorum şümdiden sürmenln ama aranızda başlayan varmı böyle bişeye. Krem olarak da lansinoh u tabsiye etti.

Bir de benim erken doğum riski olduğu için hastane çantasını hazırlayayım diyorum. Ancak güZel hamile geceliği alabileceğim bir yer bulamadım. Varmı bildiğiniz bi yer?
canım ben suwenden bide pier cardinden aldım kumaşları çok güzel

evet ben bu ay aldımmm basta bızede pıpıcan dendı gerı dondu ve prenses gelıyor ınsllll oglun kac aylık canım bız 38 aylık suan
Ayy gercekten mi . Ne zaman cinsiyeti degisti peki ;) benim oglumda 19 ayina girecek. Daha kucuk benimkisi . ;) ayy cinsiyet olayina sasirdim :D

Back
X