2016 Aralık Anneleri

Eklentiler

• mDPD-163302_1.webp
    7 KB · Görüntüleme: 72
Bunların hepsini Türkçe'ye mi çevirdin

Evet almanca anlatildi. Ben notlarimi türkce aldim ama

12 Eylül`den itibaren Aldi`de bebek kiyafetleri olacak :)) Su tulumlardan gördüm brosürde, nasildir sence? Alayim mi? Aslinda uzun kollu almak istiyordum ama...

Nasil alistirmak lazim ben de bilmiyorum. Ama bloglarda anneler deneyimlerini anlatiyorlar, oralarda digerlerinin tecrübelerini okumak faydali olabilir belki. Tahminen bebek dogdugunda ayirirsan "o geldi ben kovuldum" gibi bir psikolojiye girebilir. Dikkat etmek lazim bence

Yok canım sıkınca acıyor

Bence kesin bir doktora göster.

Merhaba kızlar.. Sadece içimi dökmek için yazıyorum .. Eşimin ailesi Trabzon'un bir köyünde. Bu bayram da her bayram olduğu gibi Oray'a gitti abileriyle .. Bana da gel Dedi ama ben kendime uçakla da olsa güvenemedim. Bir de annem istemedi bir şey olur oralarda vs diye. Doktor 40 dk uzaklıkta ve yolları çok bozuk köyün. Ama eşim dün gittiğinden beri ağlıyorum içimde bir sıkıntı var İstanbul'da şimdi kız kardeşimle kalıyorum ctesi biz de gidicez annemlerin yanına kısmet olursa .. Ama çok uzun bir süre gibi geliyor haftaya pazardan önce de dönmezler diye düşünüyorum

Bende de beze oluyo hatta bazen koyu kısımda degil onun altinda oluyo. Bi süre ic camasir giymeyince geciyo. Doktora sormayi unutuyorum hep ama internette süt kanallarinin tikali olmasi falan yaziyo. Bilgi alirsan doktordan bizimle de paylas lutfen.

sumak85 Aslında ben internette bu konuyu araştırırken ( merakımdan ) birçok yazı okumuştum riskten çok faydalarından bahsedilmiş ve sezaryen sonrası sezaryen zorunlu değildir diyor birçoğu. Uzman ellerde olmak önemli ama riske atmak tercih konusu ve cesaret işi.

Merhaba güzel annişler
Gece uyurken üstümden çarşaf düştü bende baya uzandım aldım sonra içime bi kuşku düştü uzanmak niye Zararlı diye yazılanlara göre plesanta ayrılması ve şok bebek anne ölümleri yazıyor ya ben bu internet haberlerini de çok takıyorum hiç öle bişey biriyim var mı şuandan mütemadiyen tekmeler yiyorum ve hiç bi Ağrı'm sızım yok ama yine de tedirgin oldum offf uzanmak yasak yüz üstü yatmak yok sırt üstü yasak her tarafım semsert

Agrin sızın yoksa niye boş yere kendini hırpalıyosun. Benim uzandigim çıktıgım yerleri bi görsen. Bosuna stres yapip üzme bebişini. Sen ne kadar mutlu bi hamilelik geçirirsen bebegin de o kadar huzurlu bi bebek olur.

Çok geçmiş olsun. Umarım iyi geçmiştir.

Canım geçmiş olsun.SÜt kanalları ile ilgili olabilir arkadaşların dediği gibi. ENdişe etme ama imkan varsa doktoruna sor muhakkak canım. Hatta bizi de bilgilendirirsen çok iyi olur, hepimizin başına gelebilir.

Canım, kendini gereksiz yere üzme. Tabi ki dikkat ederek hareket etmemiz lazım ama o kadar da kolay değil bebeğe zarar vermek. İlk zamanlar internetten bende çok bakıp endişe ediyordum. SOnra doktorum ne dediyse onu önemsiyorum, gerisi herkeste aynı şey olacak diye bir kaide yok.Bak bebişin de keyfi yerindeymiş annesi, üzme onu da kendini de.

bende aynı şekilde bi sürü yayın ve hikaye okudum. doktorumla da görüştüm yapılabilmesi için çok yetkin bir ekibin hazır bulunması gerektiğini bununda epey maliyetli olabileceğini söyledi sen istersen yaparım ama o an ne gelişeceğini kimse bilemez dedi hersey yolunda da gidebilir aksi de olabilir dedi.
bende göze almak istemedim acıkcası .ilk dogumumda 40 haftayı bekledik sancı gelmedi bebek transverse pozisyonundaydı sezeryan oldu. iyiki de olmuş yumurtalığımda hamilelik sürecinde fark edilmeyen bir kist varmış normal doğumda sancı ile patlasaymıs yumurtalıgımı kaybedebilirmişim doktorumun soyledigine göre. çok üzülmüştüm o zaman normal olmadı diye ama her işte bir hayır varmış dedim sonraları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…