2016 Aralık Anneleri

Gözün aydın canım. Rahatlamışsındır ne güzel.

Bence doktoruna danışmalısın canım. Muhtemelen süt üretiminden kaynaklanıyordur ama ne olur ne olmaz.

kizlar gunaydinnn benim iki gundur bel agrilarim.basladi baya siddetli agriyor yuruyus yapincs diye dusundum ama.evde oluncada agriyor ayin 22 de randevum.var acaba magnezyum.almayami.baslasam

Arkadaşlar bu haftalarda kalsiyum ve magnezyum ilacı kullanan varmı

ben kullanıyorum cnm . magnezyum bacak kasılmalarım içinverdi dr ama bunun yanında mutlka günde 1 tane soda (doğal minarelli su olacak) içmemi önerdi. ki denedm tek başına ilaç işe yaramadı soda da içmek gerekti yani .
kalsiyumu ise günde bir kase yoğurt ve sabahları bir kalın dilim peynir yiyiorsan gerek yok dedi. ama bunları yemiyorsan dzüenli yazıyım dedi. ve ben yazdırdım çünkü yemiyorum. ha yediğim gün ilaç içmiyorum öyle dengeledim. çünkü dr um şey dedi kalsiyumun fazlası böbreklerde taşa sebebp oluyormuş iyi değil fazla almak dedi. öyle oluncada dik. kullanmam gerektiğini düşündüm dediim gibi kendim dengeliyorum artık onu .

Anladım canım doktorum bana yazmadı öyle kasılmalarım falan yokta şükür sıcaklardan olsa gerek çabuk yoruluyorum yoğurt değilde ayran içebiliyorum bir dahaki gidişimde doktoruma söylerim olmazsa

Arkadaşlar, halen ELEVIT vb. vitamin ilâcı kullananlar var mı aranızda? Benim midem almıyor artık tadından, kullanmak istemiyorum. :/

Kizlar benim b 12 düsük cikti. Ilac verdi ama ilacin üzerinde folik asit takviyeli yaziyo. Folik asit son 3 ay zararli diyolar. Bilgisi olan var mi bu konuda

Annen seni prensesler gibi yaşatır bayram boyunca. Moralin yerine gelir canım merak etme.

Bayramda bende eşimle ailesinin yanına gidip gitmemek konusunda çok kararsız kaldım. Yol 3-4 saat sürüyor arabayla. Sen git ben gelmeyeyim dedim. Hastanede orada 1 saat uzaklıkta. Sanki ben çok saçmalıyormuşum gibi davranıyor herkes. Biz kaç aylıktık, neler yapıyorduk diyor insanlar. Ama içim bu şekilde daha rahat ediyor ne yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…