Gözün aydın canım. Rahatlamışsındır ne güzel.Günaydın tatlı hamişler,
Benim doktor bebişin kalbindeki 4 odacığı tam göremediği için, kardiyolojiye yönlendirmişti. DÜn kontrolum oldu, EKo çektiler. Çok şükür ki herhangi bir sıkıntı yokmuş. Gayet net belli oldu kalbiyle ilgili tüm ayrıntılar. 26+3 te benim pambık 870 gram olmuş :) 3 boyutlu resim de verdi doktorum fındık burunlu bir kuzucukBundan sonrası herkese olduğu gibi yaklaşık 1 ay sonrasına randevu verdi. ARtık büyük testlerimiz bitti. Çoğu gitti azı kaldı çok şükür.
Herkes için hayırlı haberler alacağımız güzel bir gün olsun
Bence doktoruna danışmalısın canım. Muhtemelen süt üretiminden kaynaklanıyordur ama ne olur ne olmaz.elma_sekdanışmanlığında. : 47999322 .!.:Kızlar sabah yazdım ama kimse yazmadı ben bu sabah giyinirken farkettim aynada sağ göğsümün ucunun altı kahverengi bölüm içinde nohut kadar belki biraz büyük içinde şişlik var bize gibi olmuş acaba süt mü toplanıyor başka bişey mi aranızda benle aynı durumu yaşayan var mı ???
Arkadaşlar bu haftalarda kalsiyum ve magnezyum ilacı kullanan varmı
Anladım canım doktorum bana yazmadı öyle kasılmalarım falan yokta şükür sıcaklardan olsa gerek çabuk yoruluyorum yoğurt değilde ayran içebiliyorum bir dahaki gidişimde doktoruma söylerim olmazsaben kullanıyorum cnm . magnezyum bacak kasılmalarım içinverdi dr ama bunun yanında mutlka günde 1 tane soda (doğal minarelli su olacak) içmemi önerdi. ki denedm tek başına ilaç işe yaramadı soda da içmek gerekti yani .
kalsiyumu ise günde bir kase yoğurt ve sabahları bir kalın dilim peynir yiyiorsan gerek yok dedi. ama bunları yemiyorsan dzüenli yazıyım dedi. ve ben yazdırdım çünkü yemiyorum. ha yediğim gün ilaç içmiyorum öyle dengeledim. çünkü dr um şey dedi kalsiyumun fazlası böbreklerde taşa sebebp oluyormuş iyi değil fazla almak dedi. öyle oluncada dik. kullanmam gerektiğini düşündüm dediim gibi kendim dengeliyorum artık onu .
Arkadaşlar, halen ELEVIT vb. vitamin ilâcı kullananlar var mı aranızda? Benim midem almıyor artık tadından, kullanmak istemiyorum. :/
normal doğuma gitmiştim,3 saate yakın suni sancıdan sonra oğlumun kalbi yavaşladı mecbur kaldık hemen sezeryene aldılar
Benim kan hapımda folik asit takviyeli bende düşünmedim değilKizlar benim b 12 düsük cikti. Ilac verdi ama ilacin üzerinde folik asit takviyeli yaziyo. Folik asit son 3 ay zararli diyolar. Bilgisi olan var mi bu konuda
Zeynep kamil kesinlikle. doktorları Vs çok güzel.Kızlar istanbul anadolu yakasinda önerebileceginiz bi doktor var mi? Devlet yada özel farketmez. Ümraniye cekmekoy taraflari olursa daha iyi olur tabi
Annen seni prensesler gibi yaşatır bayram boyunca. Moralin yerine gelir canım merak etme.smile25: 48003549 .!.:Merhaba kızlar..e içimi dökmek için yazıyorum .. Eşimin ailesi Trabzon'un bir köyünde. Bu bayram da her bayram olduğu gibi Oray'a gitti abileriyle .. Bana da gel Dedi ama ben kendime uçakla da olsa güvenemedim. Bir de annem istemedi bir şey olur oralarda vs diye. Doktor 40 dk uzaklıkta ve yolları çok bozuk köyün. Ama eşim dün gittiğinden beri ağlıyorum içimde bir sıkıntı varİstanbul'da şimdi kız kardeşimle kalıyorum ctesi biz de gidicez annemlerin yanına kısmet olursa .. Ama çok uzun bir süre gibi geliyor haftaya pazardan önce de dönmezler diye düşünüyorum
Merhaba kızlar.. Sadece içimi dökmek için yazıyorum .. Eşimin ailesi Trabzon'un bir köyünde. Bu bayram da her bayram olduğu gibi Oray'a gitti abileriyle .. Bana da gel Dedi ama ben kendime uçakla da olsa güvenemedim. Bir de annem istemedi bir şey olur oralarda vs diye. Doktor 40 dk uzaklıkta ve yolları çok bozuk köyün. Ama eşim dün gittiğinden beri ağlıyorum içimde bir sıkıntı varİstanbul'da şimdi kız kardeşimle kalıyorum ctesi biz de gidicez annemlerin yanına kısmet olursa .. Ama çok uzun bir süre gibi geliyor haftaya pazardan önce de dönmezler diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?