akıntım devam ediyor maalesefAzRASILAM Canım akıntın geçti mi? Bu arada senin doğumun sezaryen mi, neden doktor 15'inden sonra her an olabilir dedi?
SedaSelin .!.:hepimami İlk doğumum normal ama muhtemelen bu sezaryen olacak. :/
Arkadaşlar, halen ELEVIT vb. vitamin ilâcı kullananlar var mı aranızda? Benim midem almıyor artık
tadından, kullanmak istemiyorum. :/
Anladım canım doktorum bana yazmadı öyle kasılmalarım falan yokta şükür sıcaklardan olsa gerek çabuk yoruluyorum yoğurt değilde ayran içebiliyorum bir dahaki gidişimde doktoruma söylerim olmazsa
Merhaba güzel annişler
Gece uyurken üstümden çarşaf düştü bende baya uzandım aldım sonra içime bi kuşku düştü uzanmak niye Zararlı diye yazılanlara göre plesanta ayrılması ve şok bebek anne ölümleri yazıyor ya ben bu internet haberlerini de çok takıyorum hiç öle bişey biriyim var mı şuandan mütemadiyen tekmeler yiyorum ve hiç bi Ağrı'm sızım yok ama yine de tedirgin oldum offf uzanmak yasak yüz üstü yatmak yok sırt üstü yasak her tarafım semsert
Evet almanca anlatildi. Ben notlarimi türkce aldim ama
12 Eylül`den itibaren Aldi`de bebek kiyafetleri olacak :)) Su tulumlardan gördüm brosürde, nasildir sence? Alayim mi? Eki Görüntüle 1882824 Aslinda uzun kollu almak istiyordum ama...
Nasil alistirmak lazim ben de bilmiyorum. Ama bloglarda anneler deneyimlerini anlatiyorlar, oralarda digerlerinin tecrübelerini okumak faydali olabilir belki. Tahminen bebek dogdugunda ayirirsan "o geldi ben kovuldum" gibi bir psikolojiye girebilir. Dikkat etmek lazim bence
Bence kesin bir doktora göster.
@iclal85 Aslında ben internette bu konuyu araştırırken ( merakımdan ) birçok yazı okumuştum riskten çok faydalarından bahsedilmiş ve sezaryen sonrası sezaryen zorunlu değildir diyor birçoğu. Uzman ellerde olmak önemli ama riske atmak tercih konusu ve cesaret işi.
Arkadaşlar bu haftalarda kalsiyum ve magnezyum ilacı kullanan varmı
Canım muhtemelen bu ay sonu doktora gidicem göstericem bakalım inşallah önemli bişey değildir sürekli kremle masaj yapıyorum bakalım belki düzelir bilgilendirirm sizide.Canım geçmiş olsun.SÜt kanalları ile ilgili olabilir arkadaşların dediği gibi. ENdişe etme ama imkan varsa doktoruna sor muhakkak canım. Hatta bizi de bilgilendirirsen çok iyi olur, hepimizin başına gelebilir.
Canım, kendini gereksiz yere üzme. Tabi ki dikkat ederek hareket etmemiz lazım ama o kadar da kolay değil bebeğe zarar vermek. İlk zamanlar internetten bende çok bakıp endişe ediyordum. SOnra doktorum ne dediyse onu önemsiyorum, gerisi herkeste aynı şey olacak diye bir kaide yok.Bak bebişin de keyfi yerindeymiş annesi, üzme onu da kendini de.
Zeynep kamil kesinlikle. doktorları Vs çok güzel.
çok sağol cnmAnnen seni prensesler gibi yaşatır bayram boyunca. Moralin yerine gelir canım merak etme.
evet önemli olan nasıl rahat edeceğin dediğin gibi. napalım biraz daha sabredeceğiz bebişler içinBayramda bende eşimle ailesinin yanına gidip gitmemek konusunda çok kararsız kaldım. Yol 3-4 saat sürüyor arabayla. Sen git ben gelmeyeyim dedim. Hastanede orada 1 saat uzaklıkta. Sanki ben çok saçmalıyormuşum gibi davranıyor herkes. Biz kaç aylıktık, neler yapıyorduk diyor insanlar. Ama içim bu şekilde daha rahat ediyor ne yapayım.
BILEMIYORUM o konuyu. ŞIMdi Üsküdar'da yeni binasında. AMA belki ek bina açmış olabilir Ümraniyeye. Internet sitesinde bilgi vardır sanırım...Zeynep kamil ümraniye ye taşınıyodu. Tasinmadi mi hala ?
Canım, endişe etme lütfen. Azalma olarak değil ama şeker yüklemesi öncesi amniyo sıvısını yüksek bulmuştu doktorum. Üzerinden 2 hafta geçti normale dönmüş dedi. Çok ciddi bi azalma görse doktorun zaten önlem amaçlı birşeyler derdi.kızlarrr merhaba şeker yüklemesinden sonra suyunda azalan var mı aranızda ? şeker yüklemesi yaptırdım gecen hafta sonuçlar yüksek cıktı bugün doktoruma gittim suyun biraz azalmış dedi beni tedirgin etti başına böyle bişey gelen var mı ? yada suyu arttırmak için neler yapmalıyım şekerde yüksek şuan sadece su içiyorum lütfen cevap verin korkuyorum
Benim arkadaşımda hamilelik şekeri çıkmıştı sonra suyun biraz azalmış demiş doktor bol bol su iç demiş kız günde 4 litre su içiyordu.. şimdi kızı 1 yaşındaCanım, endişe etme lütfen. Azalma olarak değil ama şeker yüklemesi öncesi amniyo sıvısını yüksek bulmuştu doktorum. Üzerinden 2 hafta geçti normale dönmüş dedi. Çok ciddi bi azalma görse doktorun zaten önlem amaçlı birşeyler derdi.
Ayrıca, çok su içmek gebelikte çok önemli ama benim bildiğim çok su içmenin bebeğin suyunu arttırmada bir etkisi yok diye biliyorum. Sağlıklı beslenmeye devam etmek, stresten uzak kalmak, kendini çok yormadan yürüyüşler yapmak ve mümkün olduğu kadar da dinlemek dengeliyor diye biliyorum. Bu haftalarda az ya da çok çıkabiliyormuş ve çoğu kez dengeleniyormuş önümüzdeki haftalarda. Endişe etme tamam mı?
BENIM bilgim yok ama süt değildir gibime geliyor. Hormon değişiklikleri ilgili olabilir. ilk gebeliğimde İki göğsümün de kahverengi kısmında irili ufaklı et beni gibi şeyler oluştu. Doğumdan 40 gün sonra döküldüler. Zamanla dağılır diye düşünüyorum. Tabi en doğrusu doktorun görmesi. Geçmiş olsun...Kızlar sabah yazdım ama kimse yazmadı ben bu sabah giyinirken farkettim aynada sağ göğsümün ucunun altı kahverengi bölüm içinde nohut kadar belki biraz büyük içinde şişlik var bize gibi olmuş acaba süt mü toplanıyor başka bişey mi aranızda benle aynı durumu yaşayan var mı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?