Hanimlar hayirli gunler.
Bugun oglusumu gormeye gittik.
Tam 24 hafta 5 gunluk olduk.
32 cm , 940 grm kadar olmus minik bonibon.
Kan ilacini gunde 2 ye cikardi doktorum.
Kanim 9 a dustugu icin.
Ayin 21 inde aclik tokluk sekerine bakilcak
Sizler nasilsiniz coktandir yazamiyordum
Hanimlar hayirli gunler.
Bugun oglusumu gormeye gittik.
Tam 24 hafta 5 gunluk olduk.
32 cm , 940 grm kadar olmus minik bonibon.
Kan ilacini gunde 2 ye cikardi doktorum.
Kanim 9 a dustugu icin.
Ayin 21 inde aclik tokluk sekerine bakilcak
Sizler nasilsiniz coktandir yazamiyordum
sizle aynı zamandayız ama bizimki kız :)
Aynı sıkıntı benim de var. Yol 7 -8 saat. Çok yorucu. DÖNÜşü var, oğlum var. Pek istemiyorum gitmeyi, kararsızım.Bayramda bende eşimle ailesinin yanına gidip gitmemek konusunda çok kararsız kaldım. Yol 3-4 saat sürüyor arabayla. Sen git ben gelmeyeyim dedim. Hastanede orada 1 saat uzaklıkta. Sanki ben çok saçmalıyormuşum gibi davranıyor herkes. Biz kaç aylıktık, neler yapıyorduk diyor insanlar. Ama içim bu şekilde daha rahat ediyor ne yapayım.
canım sana tavsiyem ne kadar stres yaparsan gelir seni bulur derler onun için hiç stres yapma rahat ol veeeee herkese de herşeyini anlatma derim sorarlarsa da kısadan geç derim ben öyle yapıyorum kafam da çok rahat walla :)Canım bu konularda bende çok stres yaşıyorum. Hatta dün akşam rüyamda bir yere uzandığımı gördüm. Nasıl üzülüyorum sonrasında ya bir şey olduysa deyip üzülüyorum bütün rüya boyunca. Artık normal zamanları geçtim rüyada bile kafama takıyorum. Allah yardım etsin hepimize inşallah. Benim ilk bebeğim kısmetse. Tecrübesiz olduğumuz içinde böyle sıkıntılar yaşıyoruz. İnsanlar ilk hamilelikleri sonrasında çok daha rahat davranıyorlar. Tecrübe kazandıkları için. Bir şey fark ettim, insanlarda kafa karıştırıyor. Bazen aman çok pimpiriklisin diyorlar. Bazen de mesela; aaaa ne kadar da hızlı kalktın ayağa öyle aman dikkat et falan diyorlar. Bende şaşırdım ne olduğunu. Ben hamileyken neler neler yapıyordum diyen birinin başka bir zamanda aman bende ne stres yaşamıştım hamileyken dediğine şahit oluyorum. Ve karar verdim. Herkesin hamileliği farklı. Hatta aynı annenin iki hamileliği bile farklı. Bana böyle davranan kişilerin hiçbir sözünü takmama kararı aldım. Evet ben böyle bir hamileyim işte diyeceğim. Biraz uzun oldu ama. Dediğim gibi Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bebeklerimizi bize emanet eden Rabbimize bizde onları emanet ediyoruz.
BILEMIYORUM o konuyu. ŞIMdi Üsküdar'da yeni binasında. AMA belki ek bina açmış olabilir Ümraniyeye. Internet sitesinde bilgi vardır sanırım...
Canim yatasta bebek yataklari var onlardan al bence bende oradan alicam 60×120 boyutundasevgili anneler bebeğinize nasıl bir yatak aldınız? 70x110 luk bir park yatak aldım. içine nasıl yatak almalıyım. bir sürü şey okudum emin olduğum tek şey yün yatak olmaması gerektiği. bir arkadaşım sert yatak olacak diyor diğeri visko olacak. sünger yataklar topaklanıyormuş sanırım. ne alacağız biz?
Sağol canım her gün masaj yapıyorum sanki bugün daha iyiye gidiyor şükürler olsunBENIM bilgim yok ama süt değildir gibime geliyor. Hormon değişiklikleri ilgili olabilir. ilk gebeliğimde İki göğsümün de kahverengi kısmında irili ufaklı et beni gibi şeyler oluştu. Doğumdan 40 gün sonra döküldüler. Zamanla dağılır diye düşünüyorum. Tabi en doğrusu doktorun görmesi. Geçmiş olsun...
25+6 da tam 6 aylık olunuyocanım o tam olarak öyle olmuyor aslında 280 gün hamilelik gün olarak hafta olarak 40 hafta toplamda 24 haftalık 5,5 aylık falan oluyor gibi
Ahada ben :)))Ateş basması olmuyor ama sıcağa hiç dayanamıyorum. Gece üstüme bişey örtmüyorum yinede çok terliyorum. Pencereyi açıp altında yatıyorum bazen sonrada gaz sancısı çekiyorum :) sık uyanıyorum ben de
Göztepe de oturuyorum ben,kosuyolu medipol jale hn.a gidiyorum.memnunum fakat size uzak sanirim.Kızlar istanbul anadolu yakasinda önerebileceginiz bi doktor var mi? Devlet yada özel farketmez. Ümraniye cekmekoy taraflari olursa daha iyi olur tabi
sevgili anneler bebeğinize nasıl bir yatak aldınız? 70x110 luk bir park yatak aldım. içine nasıl yatak almalıyım. bir sürü şey okudum emin olduğum tek şey yün yatak olmaması gerektiği. bir arkadaşım sert yatak olacak diyor diğeri visko olacak. sünger yataklar topaklanıyormuş sanırım. ne alacağız biz?
:))Ahada ben :)))
Evet bazı hastanelerin böyle numaraları oluyormuş. Forumda okumuştum. Hatta tahlilleri başka yerde tekrar yaptırıp temiz çıktığını söyleyenler vardı. Içine sinmiyorsa değiştirilebilir tabi. yada devlette tekrar yaptır istersen sonucu bi de onlar yorumlarlar.İyi aksamlar tatli annisler.
Dun seker yuklemesi yapildi 75 grlik.malesefki ilk hamileligimde oldugu gibi bundada yuksek cikti. 1 saat 186 2 saat 170.sonuclari bugun telefonla ogrendin dr endokrin dr gel dedi.bugun bos rand oldugunu ogrenince gittim hemen.endokrin dr neredeyse hic bisi soylemedi bi tek degerlerin uzerinde dedi diyet verilicek gene yuksek olursa insulin kullanicaksin dedi ve diyetisyene yolladi.oda coookkk bilindik ve asiri kati bi diyet verdi.ilk hamileligimdende bildigim icin bugunki dr sadece para tuzagi geldi.ustelik her haftada gidicekmisim.zaten dun oglenden beri dr ulasamayip bugunde bunlar olunca hastane degistirmeyi dusunmeye basladim.
İstanbul avrupa yakasinda bagcilarda oturuyorum varmi tavsiyeleriniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?