2016 Aralık Anneleri

Aynı sıkıntı benim de var. Yol 7 -8 saat. Çok yorucu. DÖNÜşü var, oğlum var. Pek istemiyorum gitmeyi, kararsızım.

Allah bağışlasın bizimki ilk o yüzden acemilik ve korkular fazla inşallah sağsalim kucağımıza alırız

Arkadaşlar bebişlerinize ne isim düşünüyorsunuz konuyu biraz değiştiriyorum ama ben çok kararsızım daha öncekilerde böyle olmadım ama şimdi oğluşuma bir isim bulamıyorum

sevgili anneler bebeğinize nasıl bir yatak aldınız? 70x110 luk bir park yatak aldım. içine nasıl yatak almalıyım. bir sürü şey okudum emin olduğum tek şey yün yatak olmaması gerektiği. bir arkadaşım sert yatak olacak diyor diğeri visko olacak. sünger yataklar topaklanıyormuş sanırım. ne alacağız biz?

canım sana tavsiyem ne kadar stres yaparsan gelir seni bulur derler onun için hiç stres yapma rahat ol veeeee herkese de herşeyini anlatma derim sorarlarsa da kısadan geç derim ben öyle yapıyorum kafam da çok rahat walla :)

Merhaba hanimlar umarim durumlariniz iyidir. Ben cok sukur bugun 2'li rakamlari gordum son 99 gün insallah bi sevindirici haber daha şeker yukleme sonuclarim gayet iyi cikti bi sorun yok cok sukur insallah hala yapmamis olanlarda kolaylikla atlatir
Iyi olmayan ise ben bugun temizlik yaptim ve oyle yorgunum ki anlatamam size sanki dayak yemis gibiyim. Bayramda geliyor mecbur el atmak lazim . Bi tek camlari silmicem bu halimdede zaten onlara dokunamam.
Kizlar bide benim kuyruk sokumum agriyor onceden kalcamin ustune dusmustum ve kuyruk sokumum yerinde oynamis ve ben hamile kalmadan once tedbirimi almadim malesef normalde doktora gidip kuyruk dokumunu tekrar yetine otutturmasi lazimdi ama ben gitmedim ve simdi oyle pismanim ki cunku ben biraz ayakta kalsam sag bacagim komple agriyor kramp degil bu sanki boyle damarlarim kısalmis gibi saga sola zor donuyorum ve buda kuyruk sokumumdan kaynaklaniyor ;( dogumdan sonra insallah doktora gidip halledecem. Bebegin agirlastikca daha cok agriyor ;(

Canim yatasta bebek yataklari var onlardan al bence bende oradan alicam 60×120 boyutunda

Sağol canım her gün masaj yapıyorum sanki bugün daha iyiye gidiyor şükürler olsun

Kızlar istanbul anadolu yakasinda önerebileceginiz bi doktor var mi? Devlet yada özel farketmez. Ümraniye cekmekoy taraflari olursa daha iyi olur tabi
Göztepe de oturuyorum ben,kosuyolu medipol jale hn.a gidiyorum.memnunum fakat size uzak sanirim.
Zeynep kamil de de nazan Tarhan a gittim ama doguma girmiyormus.dogumhane ekibi baskaymis

Ben oglumda 2011 de visko saglikli dediler onu almistik ama suan pek arastirmadim en sagliklisi dr sormak sanirim.

İyi aksamlar tatli annisler.
Dun seker yuklemesi yapildi 75 grlik.malesefki ilk hamileligimde oldugu gibi bundada yuksek cikti. 1 saat 186 2 saat 170.sonuclari bugun telefonla ogrendin dr endokrin dr gel dedi.bugun bos rand oldugunu ogrenince gittim hemen.endokrin dr neredeyse hic bisi soylemedi bi tek degerlerin uzerinde dedi diyet verilicek gene yuksek olursa insulin kullanicaksin dedi ve diyetisyene yolladi.oda coookkk bilindik ve asiri kati bi diyet verdi.ilk hamileligimdende bildigim icin bugunki dr sadece para tuzagi geldi.ustelik her haftada gidicekmisim.zaten dun oglenden beri dr ulasamayip bugunde bunlar olunca hastane degistirmeyi dusunmeye basladim.
İstanbul avrupa yakasinda bagcilarda oturuyorum varmi tavsiyeleriniz.

Evet bazı hastanelerin böyle numaraları oluyormuş. Forumda okumuştum. Hatta tahlilleri başka yerde tekrar yaptırıp temiz çıktığını söyleyenler vardı. Içine sinmiyorsa değiştirilebilir tabi. yada devlette tekrar yaptır istersen sonucu bi de onlar yorumlarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…