2016 Aralık Anneleri

Sekeri bi daha yukletmek gerekmidir bilmiyorum.ben surekli olcucem bakalim durum ne olucak.

Sekeri bi daha yukletmek gerekmidir bilmiyorum.ben surekli olcucem bakalim durum ne olucak.
SANIRIM en mantıklısı öyle olur. Takip etme imkanın varsa çok iyi. BAZı doktorlar ilki sıkıntılı çıkarsa ikincide açlık tokluk bakıyorlar. İLK hamileliğimde 50 gram yükleme yüksek çıkınca bi daha yükleme yapmadı açlık tokluk bakmıştı.
SAĞLıkla tamamına ersin inşallah...

Olcum cihazim vardi yarin baslicam.bakalim duzenli olcmeye.ilk hamileligimde vardi benimde aclikta sorun yok yukleme sonrasi cikiyo malesef.
Amin insallah saglikla kucagimiza aliriz.

leblebi yutmuş solucana bayıldım o nasıl tabir harikaymış. haklısın canım moral bozmaya yer arıyorlar kimi kilo alma diye kızar kimi neden karnın büyümüyor diye. bebeğe sağlıklı desinde aman diğer dedikleri fasa fiso. bebeği ultrason görüntüsünden bile benzetmek bence cok keyifli. hem madem sanal gerçek değil girmeyelim o zaman ultrasona cinsiyeti de sanal o zaman.

bildiğim kadarı ile zaten çok fazla çeşit yok her markada max. 3 yada 4 model var ki biri en ucuz model ve yaylı yatak bebeklere yayalı yatak olmaz . diğer seçenekler arasında ücretine göre seçim yapılabilinir.sonuçta hepsi bebekler için özel üretim hepsi .

bende dün baya bir araştırdım sonunda kraft yataş %100 pamuk yatak aldım

bende dün baya bir araştırdım sonunda kraft yataş %100 pamuk yatak aldım

ben de hem kraft hem yataş vardır bir bildikleri diye ondan almayı düşünüyorum ama visko olan yatakları da var sanırım. ben kendim için visko yatak almıştım ve her yerim tutulmuştu gömüldüğüm için kan dolaşımını engellemişti , yatağı değiştirdim 1 ay içinde. o yüzden bebek için visko doğru olur mu bilmiyorum, bebeklerin pek bir ağırlığı olmadığı için gömülmezler elbet ama omurga için zarar mı yarar mı acaba?

internetten aldım tüm kullanıcı yorumlarını okudum herkes memnun kalmış son kararı bebiş verir :)

kızlar annem bebeğe yün yorgan ve yün yastık yaptı ama okuduğum yorumlara göre yünde mayt bakterisi diye bişey oluşuyormuş o da bebeğe zarar veriyormuş. Anneme söyledim ben kaç tane çocuk büyüttüm öyle bişey duymadım hiç dedi . ne yapacağımı bilmiyorum

Kızlar günaydın, hayırlı cumalar..
Dün kontrolüm vardı, her şey yolunda çok şükür, 950 gr olmuşuz.
Bi önceki ayrıntılı usg de poz vermemişti, bu sefer çok güzel poz verdi.
Parmağını emiyordu bi ara 50 ml şeker yüklemesi yaptı doktorum, yüksek çıkarsa 100 ml açlık yaparız dedi.
Sonuçlar bugün belli olacakmış.
Elevit, feramat ve magnezinc içmeye devam ediyorum, doğumdan sonrada bi süre kullandırcakmış bu vitaminleri.
Kabızlık için incir ve kuru erik tüket dedi.
Suyumun iyi olduğunu söylediği, bol su içmeye devam.
Omega 3 isteyecektim ama unutmuşum yine
Bana önerebileceğiniz, kullandığınız omega 3 marka olarak nedir hanımlar?

genelde krilom veriyorlar bu arada maşallah bebişe :))

günaydın kızlar artık ağırlaşmaya başladım galiba gece 2 di uyuduğumda karnım ağrıyo sertleşiyo bi de heralde insanın yedikleri zor hazmediyo artık vücut işe gelesim bile gelmiyo artık

Hepimize hayırlı cumalar olsun güzel anne adayları :)

Bende milleti boşverip kızıma ciciler aldım, onu giydirdiğimi düşününce çok heyecanlanıyorum ya, çok tatlı bir hismiş :)

Hepimizin sağlıklı günleri olsun inşallah :)

Eklentiler

• image.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 138
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…