Evet bazı hastanelerin böyle numaraları oluyormuş. Forumda okumuştum. Hatta tahlilleri başka yerde tekrar yaptırıp temiz çıktığını söyleyenler vardı. Içine sinmiyorsa değiştirilebilir tabi. yada devlette tekrar yaptır istersen sonucu bi de onlar yorumlarlar.
SANIRIM en mantıklısı öyle olur. Takip etme imkanın varsa çok iyi. BAZı doktorlar ilki sıkıntılı çıkarsa ikincide açlık tokluk bakıyorlar. İLK hamileliğimde 50 gram yükleme yüksek çıkınca bi daha yükleme yapmadı açlık tokluk bakmıştı.Sekeri bi daha yukletmek gerekmidir bilmiyorum.ben surekli olcucem bakalim durum ne olucak.
Olcum cihazim vardi yarin baslicam.bakalim duzenli olcmeye.ilk hamileligimde vardi benimde aclikta sorun yok yukleme sonrasi cikiyo malesef.SANIRIM en mantıklısı öyle olur. Takip etme imkanın varsa çok iyi. BAZı doktorlar ilki sıkıntılı çıkarsa ikincide açlık tokluk bakıyorlar. İLK hamileliğimde 50 gram yükleme yüksek çıkınca bi daha yükleme yapmadı açlık tokluk bakmıştı.
SAĞLıkla tamamına ersin inşallah...
leblebi yutmuş solucana bayıldım o nasıl tabirAllahtan onun salak bse oldugunu daha muayeneye girmeden anlamistikda cok takmadim. Hatta esime dedim baskasi olsa morali bozulurdu karnin kucuk falan diyince dedim. Ben etim ne budum ne karnim kocaman olsa nolck leblebi yutmus solucana donerdim suan gayette fit bi anne goruntusundeyim cok sukur . Dioki yemio musun fazla . Dedim istah konusu yok dedim asiri yeme istedgm yok eskiden nasilsa gene ayniyi oranda yiorum ama 2 saatte bi biseler yiyorum devamli dedim. Bnm bebegm basindan beri onde gidiodu ultrasona girip bakinca ewt onde kgsu boyuda uzun olck dedi mors oldu .. aptal sey.. 55 56 kgyum dusunsene koskocamn bi karnim var daha 3 ay var doguma . Tabi bu uc ayda daha cabuk buyucek sonra agzima degcek yerimden oynayamicm gayette normal bedenime gore sacma sapan teoriler kuruyolar.daha 3 ay var simdiden donmesinden bahsedio. Sonra biz yuzden bahsedince sanal dio
Arkadaşlar iyi pazarlar herkese bu kitabı okuyorum inanılmaz faydalı bilgiler var herkese tavsiye ederim
çok sağol canım bu kitabı edinsek iyi olur
mrveee28 kitabın adı ne canım ?
Sağol canımRica ederim canım sürekli yeni kitaplar alıyorum okudukça paylaşacağım...
"Bebeğinizin beyin eğitimi" canım...
sevgili anneler bebeğinize nasıl bir yatak aldınız? 70x110 luk bir park yatak aldım. içine nasıl yatak almalıyım. bir sürü şey okudum emin olduğum tek şey yün yatak olmaması gerektiği. bir arkadaşım sert yatak olacak diyor diğeri visko olacak. sünger yataklar topaklanıyormuş sanırım. ne alacağız biz?
bende dün baya bir araştırdım sonunda kraft yataş %100 pamuk yatak aldımsevgili anneler bebeğinize nasıl bir yatak aldınız? 70x110 luk bir park yatak aldım. içine nasıl yatak almalıyım. bir sürü şey okudum emin olduğum tek şey yün yatak olmaması gerektiği. bir arkadaşım sert yatak olacak diyor diğeri visko olacak. sünger yataklar topaklanıyormuş sanırım. ne alacağız biz?
bende dün baya bir araştırdım sonunda kraft yataş %100 pamuk yatak aldım
internetten aldım tüm kullanıcı yorumlarını okudum herkes memnun kalmış son kararı bebiş verir :)ben de hem kraft hem yataş vardır bir bildikleri diye ondan almayı düşünüyorum ama visko olan yatakları da var sanırım. ben kendim için visko yatak almıştım ve her yerim tutulmuştu gömüldüğüm için kan dolaşımını engellemişti , yatağı değiştirdim 1 ay içinde. o yüzden bebek için visko doğru olur mu bilmiyorum, bebeklerin pek bir ağırlığı olmadığı için gömülmezler elbet ama omurga için zarar mı yarar mı acaba?
genelde krilom veriyorlar bu arada maşallah bebişe :))Kızlar günaydın, hayırlı cumalar..
Dün kontrolüm vardı, her şey yolunda çok şükür, 950 gr olmuşuz.
Bi önceki ayrıntılı usg de poz vermemişti, bu sefer çok güzel poz verdi.
Parmağını emiyordu bi ara50 ml şeker yüklemesi yaptı doktorum, yüksek çıkarsa 100 ml açlık yaparız dedi.
Sonuçlar bugün belli olacakmış.
Elevit, feramat ve magnezinc içmeye devam ediyorum, doğumdan sonrada bi süre kullandırcakmış bu vitaminleri.
Kabızlık için incir ve kuru erik tüket dedi.
Suyumun iyi olduğunu söylediği, bol su içmeye devam.
Omega 3 isteyecektim ama unutmuşum yine
Bana önerebileceğiniz, kullandığınız omega 3 marka olarak nedir hanımlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?