- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Maaşallah kuzum canım inşallah şeker de temiz çıkar omega imom tavsiye ederim 2 aydır kullanıyorum en çok kullanılan ilaç diye biliyorumKızlar günaydın, hayırlı cumalar..
Dün kontrolüm vardı, her şey yolunda çok şükür, 950 gr olmuşuz.
Bi önceki ayrıntılı usg de poz vermemişti, bu sefer çok güzel poz verdi.
Parmağını emiyordu bi ara50 ml şeker yüklemesi yaptı doktorum, yüksek çıkarsa 100 ml açlık yaparız dedi.
Sonuçlar bugün belli olacakmış.
Elevit, feramat ve magnezinc içmeye devam ediyorum, doğumdan sonrada bi süre kullandırcakmış bu vitaminleri.
Kabızlık için incir ve kuru erik tüket dedi.
Suyumun iyi olduğunu söylediği, bol su içmeye devam.
Omega 3 isteyecektim ama unutmuşum yine
Bana önerebileceğiniz, kullandığınız omega 3 marka olarak nedir hanımlar?
Güle güle giysin miniğin hepsi çok güzellHepimize hayırlı cumalar olsun güzel anne adayları :)
Bende milleti boşverip kızıma ciciler aldım, onu giydirdiğimi düşününce çok heyecanlanıyorum ya, çok tatlı bir hismiş :)
Hepimizin sağlıklı günleri olsun inşallah :)
cok sağol canımmmRica ederim canım sürekli yeni kitaplar alıyorum okudukça paylaşacağım...
"Bebeğinizin beyin eğitimi" canım...
ayyy cok güzeller güle güle giysin tatlişHepimize hayırlı cumalar olsun güzel anne adayları :)
Bende milleti boşverip kızıma ciciler aldım, onu giydirdiğimi düşününce çok heyecanlanıyorum ya, çok tatlı bir hismiş :)
Hepimizin sağlıklı günleri olsun inşallah :)
Kızlar dünkü şeker testi sonuçlarımı yollamışlar ama henüz hastaneden aramadılar.
Bi bakabilir misiniz
Kızlar dünkü şeker testi sonuçlarımı yollamışlar ama henüz hastaneden aramadılar.
Bi bakabilir misiniz
Ben yapıcam canım myom ameliyatı oldum 2 sene önce myom ameliyatından sonra normal doğum yapabilirmişim fakat kanamalı oluyormuş anne ölümlerinden ziyade yeni doğan bebek ölümleri riski oluyormuş doktorumda riske atmaya gerek yok dedi..Kızlar aranızda SEZARYEN doğum yapacak olanlar var mı?
Canim 1. Saat 140 sinir seninki 141 cikmis dr biraz dikkat et diyebilir.ikinci yuklemeyi istemez belkideKızlar dünkü şeker testi sonuçlarımı yollamışlar ama henüz hastaneden aramadılar.
Bi bakabilir misiniz
ahh cnm o yorulmann alası bende var ben kullandığıma ve geçmediğine göre demekki kalsiyum ve magnezyumla alakalı değil o . daha şimdiden başladım ben max. 2veya 3 dükkan gezebiliyorum hoop dinlenmem gerek öle avm gezmek felan hakgetire anlayacağın o sanırım genel hamilelikle ilgili duurm ilacı vs yok gibi . ama bulursan çaresini banada söle .:)
Kızlar günaydın, hayırlı cumalar..
Dün kontrolüm vardı, her şey yolunda çok şükür, 950 gr olmuşuz.
Bi önceki ayrıntılı usg de poz vermemişti, bu sefer çok güzel poz verdi.
Parmağını emiyordu bi ara50 ml şeker yüklemesi yaptı doktorum, yüksek çıkarsa 100 ml açlık yaparız dedi.
Sonuçlar bugün belli olacakmış.
Elevit, feramat ve magnezinc içmeye devam ediyorum, doğumdan sonrada bi süre kullandırcakmış bu vitaminleri.
Kabızlık için incir ve kuru erik tüket dedi.
Suyumun iyi olduğunu söylediği, bol su içmeye devam.
Omega 3 isteyecektim ama unutmuşum yine
Bana önerebileceğiniz, kullandığınız omega 3 marka olarak nedir hanımlar?
günaydın kızlar artık ağırlaşmaya başladım galiba gece 2 di uyuduğumda karnım ağrıyo sertleşiyo bi de heralde insanın yedikleri zor hazmediyo artık vücut işe gelesim bile gelmiyo artık
canım sana tavsiyem ne kadar stres yaparsan gelir seni bulur derler onun için hiç stres yapma rahat ol veeeee herkese de herşeyini anlatma derim sorarlarsa da kısadan geç derim ben öyle yapıyorum kafam da çok rahat walla :)
Benim 50 gr şkeri yuklemesi 144 çıkınca 100 gr yapıldı bugün onda normal çıktı. Açlık 78 1. Saat 106 2. Saat 105 . Seninde normal çıkar. 50 gr lik yüksek çıkanları n %15 inde hamilelik şekeri oluyormus.Bize de sımdı mektup gelmiş, değerleri eve yollamamışlar ama çarşambaya tekrar çağırıyorlar 100 lük test içinoff ya inşallah bişey çıkmaz. Ilk hamileliğim de hiç birşey çıkmamıştı. 100 gr şeker yüklemesi yaptıran var mi içinizde, daha uzun sürüyor sanırım ve daha fazla kan testi mi?
Eger yakın derseniz Bahçelievler Aile Hastanesi'nde Nevin Numanoğlu'nu tavsiye ederim. Benim de 50 mg yükleme sonrası şekerim yüksek çıktı, kendisi bir diyet listesi verdi onu uyguluyorum ve şu anda kontrol altına aldım. Hastasına gereksiz para harcatmayan, ilgili, çok başarılı bir doktor, SGK'niz varsa muayene ücreti 122.-TL.İyi aksamlar tatli annisler.
Dun seker yuklemesi yapildi 75 grlik.malesefki ilk hamileligimde oldugu gibi bundada yuksek cikti. 1 saat 186 2 saat 170.sonuclari bugun telefonla ogrendin dr endokrin dr gel dedi.bugun bos rand oldugunu ogrenince gittim hemen.endokrin dr neredeyse hic bisi soylemedi bi tek degerlerin uzerinde dedi diyet verilicek gene yuksek olursa insulin kullanicaksin dedi ve diyetisyene yolladi.oda coookkk bilindik ve asiri kati bi diyet verdi.ilk hamileligimdende bildigim icin bugunki dr sadece para tuzagi geldi.ustelik her haftada gidicekmisim.zaten dun oglenden beri dr ulasamayip bugunde bunlar olunca hastane degistirmeyi dusunmeye basladim.
İstanbul avrupa yakasinda bagcilarda oturuyorum varmi tavsiyeleriniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?