2016 Aralık Anneleri

Maaşallah kuzum canım inşallah şeker de temiz çıkar omega imom tavsiye ederim 2 aydır kullanıyorum en çok kullanılan ilaç diye biliyorum

Güle güle giysin miniğin hepsi çok güzell

ayyy cok güzeller güle güle giysin tatliş

Kızlar dünkü şeker testi sonuçlarımı yollamışlar ama henüz hastaneden aramadılar.
Bi bakabilir misiniz

Eklentiler

• 20160909_171003.webp
    12 KB · Görüntüleme: 79
  • 20160909_171014.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 91
Kızlar dünkü şeker testi sonuçlarımı yollamışlar ama henüz hastaneden aramadılar.
Bi bakabilir misiniz

50 Gr lık yüklemede 140 ın altını normal kabul ediyorlar sizin 141 çıkmış, çok hafif Bi yükseklik var. Ama bazı doktorlar eğer risk faktörü De varsa sınırı 130 kabul ediyor ona göre diyet vs öneriyor. Muhtemelen sizden 75 ya da 100 lük yükleme isteyecekler bir daha

Bi bakabilir misiniz

Bize de sımdı mektup gelmiş, değerleri eve yollamamışlar ama çarşambaya tekrar çağırıyorlar 100 lük test için off ya inşallah bişey çıkmaz. Ilk hamileliğim de hiç birşey çıkmamıştı. 100 gr şeker yüklemesi yaptıran var mi içinizde, daha uzun sürüyor sanırım ve daha fazla kan testi mi?

Kızlar aranızda SEZARYEN doğum yapacak olanlar var mı?
Ben yapıcam canım myom ameliyatı oldum 2 sene önce myom ameliyatından sonra normal doğum yapabilirmişim fakat kanamalı oluyormuş anne ölümlerinden ziyade yeni doğan bebek ölümleri riski oluyormuş doktorumda riske atmaya gerek yok dedi..

Evet ben de artik inanilmaz yoruluyorum. Azcik is yapiyorum sanki cok agir is yapmisim gibi bacaklarim falan agriyor.

Elevitìn icinde omega 3 var sanirim, benim kullandigimda (elevit gynvital) var, o yüzden doktor benim omega 3 hapini biraktirdi. Kutudan bir kontrol etsene.

günaydın kızlar artık ağırlaşmaya başladım galiba gece 2 di uyuduğumda karnım ağrıyo sertleşiyo bi de heralde insanın yedikleri zor hazmediyo artık vücut işe gelesim bile gelmiyo artık

Aynen gec saatte yiyince baya rahatsiz ediyo

Aslında en doğrusu senin yaptığın. Ben fazla detaya giriyorum anlatırken. Bunu bi deneyeyim

Benim 50 gr şkeri yuklemesi 144 çıkınca 100 gr yapıldı bugün onda normal çıktı. Açlık 78 1. Saat 106 2. Saat 105 . Seninde normal çıkar. 50 gr lik yüksek çıkanları n %15 inde hamilelik şekeri oluyormus.

Eger yakın derseniz Bahçelievler Aile Hastanesi'nde Nevin Numanoğlu'nu tavsiye ederim. Benim de 50 mg yükleme sonrası şekerim yüksek çıktı, kendisi bir diyet listesi verdi onu uyguluyorum ve şu anda kontrol altına aldım. Hastasına gereksiz para harcatmayan, ilgili, çok başarılı bir doktor, SGK'niz varsa muayene ücreti 122.-TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…