2016 Aralık Anneleri

member: 751556"]kızlar ben dün internetten alışveriş yaptım biberon fırçası, avent göğüs kalkanı, chifırça tarak seti, chicco tırnak makası, bebedor silikon uçlu kaşık,prima premium 1 numara 108 li paket aldım
hemen gelsinler de bakıyım istiyorum[/QUOTE]
Rabbim hepsini sağlıcakla kullanmayı nasip etsin inşallah.şu son üç ayı da sıkıntısız atlatalım doya doya bebişlerimizi öper koklarız

Rabbim hepsini sağlıcakla kullanmayı nasip etsin inşallah.şu son üç ayı da sıkıntısız atlatalım doya doya bebişlerimizi öper koklarız[/QUOTE]
ay aminnnn insallah :)

Ooo herkesler gelmis :)) Günaydin kizlar

Valla bu sabah nasil uyandim sormayin. Bacagima bir kramp girdi, hayatimda böyle bisi yasamamistim Yataktan yere attim kendimi, bacagim kaskati olmus hareket ettiremiyorum ama inanilmaz aciyor. Sonra ayak parmaklarima ulasabildim biraz geriye dogru elimle cektim. Ve rahatladi. 10-15 sn sürdü ama bacagim hala agriyor, baldir kismi. Magnezyum düzenli kullaniyorum ama doktoruma sorcam bir bunu.

Onun disinda kasilma dediginiz sey nasil oluyor? Bazen karnim sertlesiyor benim de ama agri falan yok. Sanki bebek dayaniyor karnima dogru iceriden. Böyle bir sey mi?

Hayirli Sabahlar Arkadaslar :))) belcikada saat 7den beri uyuyamadim.. gecede uyanip durmaya basladm.. uykuyu seven biri olarak sevmemeye basladim

Bu sabah ben de fazla uyuyamadim gec yatmama ragmen. Sonra da kramp iste Ilk aylarimda da böyle uyuyamama olmustu bende.

Güle güle, saglikli günlerde kullansin bebis :)
Firca tarak seti ben almadim henüz acaba lazim mi gercekten? Sacini mi tariycaz kücücükken

ayyyyy hahahaha sanki beni anlatmissinbundan 1 hafta once yataktan oyle bi firladimki o bacak krampi yuzunden. Vallahi baldirimda agrisi 2 gun surdu sonra birdaha olmadi.

karnım da bir iki köşe sertleşip toplanıyor.. 30 -40 saniye sonra geçiyor

ayyyyy hahahaha sanki beni anlatmissinbundan 1 hafta once yataktan oyle bi firladimki o bacak krampi yuzunden. Vallahi baldirimda agrisi 2 gun surdu sonra birdaha olmadi.

Valla cok kötü bir seymis, evde kimse de yok kendi kendime bagriniyorum, bi yandan bacagima bakiyorum
Neden acaba ya, kalsiyum kullanmiyorum ben ondandir belki.

Valla cok kötü bir seymis, evde kimse de yok kendi kendime bagriniyorum, bi yandan bacagima bakiyorum
Neden acaba ya, kalsiyum kullanmiyorum ben ondandir belki.
Valla ben bi bagirdim esim zipladi garibim korktu bisey oluyor diye Sonra biraz bacagima bastirdida gecti.. Valla bende sadece Multivitamin kullaniyorum icerisinde hersey bulunuyor ve hergun mutlaka sut iciyorum. demekki bazen olabiliyormus Allahtan sadece birkere yasadim bu durumu

Ya kızlar benim bebeğim 4 gündür müthiş hareketli gece gündüz demiyo karnımda hep bi titreşim hali anne karnında bebekler zamanının çoğunu uyuyarak geçirir derler ama artık oturup takip etmeye başladım yok yani uyku diye bişi yok açıkcası endişelendim az hareket etmesi kadar çok hareketli olmasıda bi sorun olabilir yazıyo bazı yerlerde korkmalımıyım bunun için acile gitmeyi bile düşündüm annelik işte

Bilmiyorumki cnm.. Cok hareketli olmasi iyi degilmiymis ilk defa duydum.. istersen bi dr'na sor icin rahatlar

Yan uzaninca hafif agri hissediyorum ama sirt ustu bildigin kasiliyo

Zaten hamilelikte sirt üstü yatmak önerilmiyor, ben de Sırt üstü yatamam, en iyi pozisyon sol tarafına yatmak. Geceleri hamile yastığım var bacak arası hep onla yatarım en rahat öyle :) kasılmalar geldiğin de en iyi Yöntem pozisyon değiştirmek, Yürürken oluyorsa oturup dinlenmek, yatarken oluyorsa biraz yürümek gibi..

Bilmiyorumki cnm.. Cok hareketli olmasi iyi degilmiymis ilk defa duydum.. istersen bi dr'na sor icin rahatlar
Öyle yazıyor internette 1 2 sitede bu haftalarda biraz daha hareketli olacağını biliyodum ama bukadarmı bilmiyorum. Böyle bişi için arasammı bilemedim

Sanmam cnm, dün gece de bana oldu, hiç durmuyor! Diyorum ne yapıyorsun, ne istiyorsun :) belki sen uyurken oda uyuyordur, yada sen çok sakin hareketsizsin, o yüzden sürekli hissediyor olabilirsin. Yoksa sürekli hissetmen garip

Ben dikkat ettim de kahve ictigim günler hareketli oluyor. O nedenle cok fazla icmemeye calisiyorum. Aslinda doktor günde iki fincan icebilirsiin demisti ama o kadar zaten icmiyorum.

Onun disinda komik ama bir sey daha farkettim. Bazen hareketli olunca sarki ninni söylüyorum, hazir uyanik diye. Kesiliyor tüm hareket, uyuyor Yani simdiden karnimda ninniyle uyutabilmem mantikli mi bilmiyorum ama 4-5 kere oldu bu

Öyle yazıyor internette 1 2 sitede bu haftalarda biraz daha hareketli olacağını biliyodum ama bukadarmı bilmiyorum. Böyle bişi için arasammı bilemedim
Valla cnm bende bilemedim.. insan bazen drlari aramakta bile cekiniyor Ah bi anlasalar bizleri... sen icini ferah tut.

Sanmam cnm, dün gece de bana oldu, hiç durmuyor! Diyorum ne yapıyorsun, ne istiyorsun :) belki sen uyurken oda uyuyordur, yada sen çok sakin hareketsizsin, o yüzden sürekli hissediyor olabilirsin. Yoksa sürekli hissetmen garip
onuda düşünmüyo değilim hep uzanmış vaziyette onu gözlemliyorum seviyorum sanırım ondan bukadar hareketli bende rahat bırakmıyo olabilirimki çocuğum uyusun elimi nereye koysam oraya geliyo yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…