- 31 Ocak 2015
- 256
- 528
- 53
Lafa bak! Kendi kızı varsa gitmesin o zaman doğumuna. Senin annene nasıl karışırmış.Allahım yarabbim kızlar bu kv beni sinir hastası edecek. Neymiş onlarda doğuma kızın annesi gitmezmişmiş. Modern kafalı yobazlar.
Rabbim hepsini sağlıcakla kullanmayı nasip etsin inşallah.şu son üç ayı da sıkıntısız atlatalım doya doya bebişlerimizi öper koklarız[/QUOTE]member: 751556"]kızlar ben dün internetten alışveriş yaptım biberon fırçası, avent göğüs kalkanı, chifırça tarak seti, chicco tırnak makası, bebedor silikon uçlu kaşık,prima premium 1 numara 108 li paket aldım
hemen gelsinler de bakıyım istiyorum
Hayirli Sabahlar Arkadaslar :))) belcikada saat 7den beri uyuyamadim.. gecede uyanip durmaya basladm.. uykuyu seven biri olarak sevmemeye basladim
kızlar ben dün internetten alışveriş yaptım biberon fırçası, avent göğüs kalkanı, chicco fırça tarak seti, chicco tırnak makası, bebedor silikon uçlu kaşık,prima premium 1 numara 108 li paket aldım
hemen gelsinler de bakıyım istiyorum
ayyyyy hahahaha sanki beni anlatmissinOoo herkesler gelmis :)) Günaydin kizlar
Valla bu sabah nasil uyandim sormayin. Bacagima bir kramp girdi, hayatimda böyle bisi yasamamistimYataktan yere attim kendimi, bacagim kaskati olmus hareket ettiremiyorum ama inanilmaz aciyor. Sonra ayak parmaklarima ulasabildim biraz geriye dogru elimle cektim. Ve rahatladi. 10-15 sn sürdü ama bacagim hala agriyor, baldir kismi. Magnezyum düzenli kullaniyorum ama doktoruma sorcam bir bunu.
Onun disinda kasilma dediginiz sey nasil oluyor? Bazen karnim sertlesiyor benim de ama agri falan yok. Sanki bebek dayaniyor karnima dogru iceriden. Böyle bir sey mi?
Ooo herkesler gelmis :)) Günaydin kizlar
Valla bu sabah nasil uyandim sormayin. Bacagima bir kramp girdi, hayatimda böyle bisi yasamamistimYataktan yere attim kendimi, bacagim kaskati olmus hareket ettiremiyorum ama inanilmaz aciyor. Sonra ayak parmaklarima ulasabildim biraz geriye dogru elimle cektim. Ve rahatladi. 10-15 sn sürdü ama bacagim hala agriyor, baldir kismi. Magnezyum düzenli kullaniyorum ama doktoruma sorcam bir bunu.
Onun disinda kasilma dediginiz sey nasil oluyor? Bazen karnim sertlesiyor benim de ama agri falan yok. Sanki bebek dayaniyor karnima dogru iceriden. Böyle bir sey mi?
ayyyyy hahahaha sanki beni anlatmissinbundan 1 hafta once yataktan oyle bi firladimki o bacak krampi yuzunden. Vallahi baldirimda agrisi 2 gun surdu sonra birdaha olmadi.
karnım da bir iki köşe sertleşip toplanıyor.. 30 -40 saniye sonra geçiyor
Valla ben bi bagirdim esim zipladi garibim korktu bisey oluyor diyeValla cok kötü bir seymis, evde kimse de yok kendi kendime bagriniyorum, bi yandan bacagima bakiyorum
Neden acaba ya, kalsiyum kullanmiyorum ben ondandir belki.
Bilmiyorumki cnm.. Cok hareketli olmasi iyi degilmiymis ilk defa duydum.. istersen bi dr'na sor icin rahatlarYa kızlar benim bebeğim 4 gündür müthiş hareketli gece gündüz demiyo karnımda hep bi titreşim halianne karnında bebekler zamanının çoğunu uyuyarak geçirir derler ama artık oturup takip etmeye başladım yok yani uyku diye bişi yok açıkcası endişelendim az hareket etmesi kadar çok hareketli olmasıda bi sorun olabilir yazıyo bazı yerlerde korkmalımıyım bunun için acile gitmeyi bile düşündüm annelik işte
Yan uzaninca hafif agri hissediyorum ama sirt ustu bildigin kasiliyo
Öyle yazıyor internette 1 2 sitede bu haftalarda biraz daha hareketli olacağını biliyodum ama bukadarmı bilmiyorum. Böyle bişi için arasammı bilemedimBilmiyorumki cnm.. Cok hareketli olmasi iyi degilmiymis ilk defa duydum.. istersen bi dr'na sor icin rahatlar
Ya kızlar benim bebeğim 4 gündür müthiş hareketli gece gündüz demiyo karnımda hep bi titreşim halianne karnında bebekler zamanının çoğunu uyuyarak geçirir derler ama artık oturup takip etmeye başladım yok yani uyku diye bişi yok açıkcası endişelendim az hareket etmesi kadar çok hareketli olmasıda bi sorun olabilir yazıyo bazı yerlerde korkmalımıyım bunun için acile gitmeyi bile düşündüm annelik işte
Ya kızlar benim bebeğim 4 gündür müthiş hareketli gece gündüz demiyo karnımda hep bi titreşim halianne karnında bebekler zamanının çoğunu uyuyarak geçirir derler ama artık oturup takip etmeye başladım yok yani uyku diye bişi yok açıkcası endişelendim az hareket etmesi kadar çok hareketli olmasıda bi sorun olabilir yazıyo bazı yerlerde korkmalımıyım bunun için acile gitmeyi bile düşündüm annelik işte
Valla cnm bende bilemedim.. insan bazen drlari aramakta bile cekiniyorÖyle yazıyor internette 1 2 sitede bu haftalarda biraz daha hareketli olacağını biliyodum ama bukadarmı bilmiyorum. Böyle bişi için arasammı bilemedim
onuda düşünmüyo değilim hep uzanmış vaziyette onu gözlemliyorum seviyorum sanırım ondan bukadar hareketli bende rahat bırakmıyo olabilirimki çocuğum uyusunSanmam cnm, dün gece de bana oldu, hiç durmuyor! Diyorum ne yapıyorsun, ne istiyorsun :) belki sen uyurken oda uyuyordur, yada sen çok sakin hareketsizsin, o yüzden sürekli hissediyor olabilirsin. Yoksa sürekli hissetmen garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?