- 27 Mayıs 2015
- 776
- 1.190
- 43
Haha olabilir gerçekten bu bebekler fazla zeki bende deniyim bunu biBen dikkat ettim de kahve ictigim günler hareketli oluyor. O nedenle cok fazla icmemeye calisiyorum. Aslinda doktor günde iki fincan icebilirsiin demisti ama o kadar zaten icmiyorum.
Onun disinda komik ama bir sey daha farkettim. Bazen hareketli olunca sarki ninni söylüyorum, hazir uyanik diye. Kesiliyor tüm hareket, uyuyorYani simdiden karnimda ninniyle uyutabilmem mantikli mi bilmiyorum ama 4-5 kere oldu bu
Haha olabilir gerçekten bu bebekler fazla zeki bende deniyim bunu bihafif bi kesilir gibi oluyo hareketi o ara bişi istemek için eşime sesleniyorum yine başlıyo sesimi seviyomu anne bi sus artıkmı diyo anlamıyorım
Zaten hamilelikte sirt üstü yatmak önerilmiyor, ben de Sırt üstü yatamam, en iyi pozisyon sol tarafına yatmak. Geceleri hamile yastığım var bacak arası hep onla yatarım en rahat öyle :) kasılmalar geldiğin de en iyi Yöntem pozisyon değiştirmek, Yürürken oluyorsa oturup dinlenmek, yatarken oluyorsa biraz yürümek gibi..
Haha olabilir gerçekten bu bebekler fazla zeki bende deniyim bunu bihafif bi kesilir gibi oluyo hareketi o ara bişi istemek için eşime sesleniyorum yine başlıyo sesimi seviyomu anne bi sus artıkmı diyo anlamıyorım
hareketli olması problem değildir .. Aksine sağlıklı olduğunu gösterir bence. Endişhe etmeye gerek yoktur canım bence rahat ol. Bir iki gün benimki de öyleydi sonra yoruldu ki heralde 2 gün az hareket etti. :) ninni olayı süpermiş ya ne güzel
Dogduktan sonra ayni ninnileri söylediginde hatirliyorlar, aslinda o yüzden simdiden söylemeye baslamistim.
Ben yanlis anlatmisim galiba gunde 2 3 defa olan bisey olsa telaslanmazdim 7 8 saat boyunca araliksiz 3. 4 dk arayla 40 50 sn suren biseydi pozisyon degistirince agri seklinde hissediyordum sirt ustu uzaninca bebek esniyormus gibi :/ ve sabahtan beri dunku kadar sik olmasada 5 6,defa oldu :/ ama sabredicem mecbur bi pazartesi olsun hele :)Merhaba kizlar.
Umarim herkes iyidir biz iyiyiz cok sukur bol bol hareketli gunler geciriyoruz
Bazi arkadaslar kasilmalardan flan bahsetmisler .
Kasılmalar bu aydan sonra normal artik rahim kasiliyor 1 2 saniye sonra geciyor sanki bebegin kendini bir yere dayadigini saniyoruz ama rahim toplaniyor kasiliyor simdiden kendini doguma hazirliyor .
Hatta bugunlerde hafif hafif sancilarinizda olabilir benim oluyor arada bir yokluyoraz kaldi Rabbimin izniyle meleklerimizi kucagimiza alacaz insallah. Hayirlisiyla zaman bir an once gecssin ve guzel bi sekilde atlatalim geri kalan gunleri. Sayili gunler kaldi zaten
Ben hala inanamiyorum :) zaman nekadarda cabuk geciyor insallah sagsaglim gelirlerr bebislerimizMerhaba kizlar.
Umarim herkes iyidir biz iyiyiz cok sukur bol bol hareketli gunler geciriyoruz
Bazi arkadaslar kasilmalardan flan bahsetmisler .
Kasılmalar bu aydan sonra normal artik rahim kasiliyor 1 2 saniye sonra geciyor sanki bebegin kendini bir yere dayadigini saniyoruz ama rahim toplaniyor kasiliyor simdiden kendini doguma hazirliyor .
Hatta bugunlerde hafif hafif sancilarinizda olabilir benim oluyor arada bir yokluyoraz kaldi Rabbimin izniyle meleklerimizi kucagimiza alacaz insallah. Hayirlisiyla zaman bir an once gecssin ve guzel bi sekilde atlatalim geri kalan gunleri. Sayili gunler kaldi zaten
Insallah onemli bir sey degildir canim. Beni. Doktorum saatte 10'dan azsa onemli degil dedi. Ama seninkisi baya surmus. Pazartesiye daha cok var .Ben yanlis anlatmisim galiba gunde 2 3 defa olan bisey olsa telaslanmazdim 7 8 saat boyunca araliksiz 3. 4 dk arayla 40 50 sn suren biseydi pozisyon degistirince agri seklinde hissediyordum sirt ustu uzaninca bebek esniyormus gibi :/ ve sabahtan beri dunku kadar sik olmasada 5 6,defa oldu :/ ama sabredicem mecbur bi pazartesi olsun hele :)
Inan canim inan. 90 gun kalmis iste yolun ucundayiz yakinda ışıgı gorecezBen hala inanamiyorum :) zaman nekadarda cabuk geciyor insallah sagsaglim gelirlerr bebislerimiz
hahahah aynen cnm isiga dogru yolculukInan canim inan. 90 gun kalmis iste yolun ucundayiz yakinda ışıgı gorecez
Amin canim iyi dileklerin icin teskrler rabbim kucagimiza almayi da nasip eder insallah :) bende tedirginim ama hareketli olmasi rahatlatiyor icimi :)Insallah onemli bir sey degildir canim. Beni. Doktorum saatte 10'dan azsa onemli degil dedi. Ama seninkisi baya surmus. Pazartesiye daha cok var .ama sen bilirsin. Rabbim senide bebeginide korusun
Masallah siz doksanlara dusmussunuz rn daha 3 lu rakamlari goruyorum :))hahahah aynen cnm isiga dogru yolculuk
zaman cok cabuk geciyo cnm sende 2li rakamlara dusersinMasallah siz doksanlara dusmussunuz rn daha 3 lu rakamlari goruyorum :))
Masallah siz doksanlara dusmussunuz rn daha 3 lu rakamlari goruyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?