2016 Aralık Anneleri

Haha olabilir gerçekten bu bebekler fazla zeki bende deniyim bunu bi hafif bi kesilir gibi oluyo hareketi o ara bişi istemek için eşime sesleniyorum yine başlıyo sesimi seviyomu anne bi sus artıkmı diyo anlamıyorım

hep sola yatınca da eziliyor bacağım :| uff hayırlısıyla şu 2 ay 3 ay geçiverseydi hıphızlıca..

Haha olabilir gerçekten bu bebekler fazla zeki bende deniyim bunu bi hafif bi kesilir gibi oluyo hareketi o ara bişi istemek için eşime sesleniyorum yine başlıyo sesimi seviyomu anne bi sus artıkmı diyo anlamıyorım

hareketli olması problem değildir .. Aksine sağlıklı olduğunu gösterir bence. Endişhe etmeye gerek yoktur canım bence rahat ol. Bir iki gün benimki de öyleydi sonra yoruldu ki heralde 2 gün az hareket etti. :) ninni olayı süpermiş ya ne güzel

Dogduktan sonra ayni ninnileri söylediginde hatirliyorlar, aslinda o yüzden simdiden söylemeye baslamistim.

Merhaba kizlar.
Umarim herkes iyidir biz iyiyiz cok sukur bol bol hareketli gunler geciriyoruz
Bazi arkadaslar kasilmalardan flan bahsetmisler .
Kasılmalar bu aydan sonra normal artik rahim kasiliyor 1 2 saniye sonra geciyor sanki bebegin kendini bir yere dayadigini saniyoruz ama rahim toplaniyor kasiliyor simdiden kendini doguma hazirliyor .
Hatta bugunlerde hafif hafif sancilarinizda olabilir benim oluyor arada bir yokluyor az kaldi Rabbimin izniyle meleklerimizi kucagimiza alacaz insallah. Hayirlisiyla zaman bir an once gecssin ve guzel bi sekilde atlatalim geri kalan gunleri. Sayili gunler kaldi zaten

Ben yanlis anlatmisim galiba gunde 2 3 defa olan bisey olsa telaslanmazdim 7 8 saat boyunca araliksiz 3. 4 dk arayla 40 50 sn suren biseydi pozisyon degistirince agri seklinde hissediyordum sirt ustu uzaninca bebek esniyormus gibi :/ ve sabahtan beri dunku kadar sik olmasada 5 6,defa oldu :/ ama sabredicem mecbur bi pazartesi olsun hele :)

Ben hala inanamiyorum :) zaman nekadarda cabuk geciyor insallah sagsaglim gelirlerr bebislerimiz

Benimki kadar hareketli bi bebege rastlamadim hic. Karsıdan oturup izliyolar o derece. Bu ara tatliyi fazla kacirdim heralde hic durmadi kasıklarımı agrittı artik gece uyansam bile hareketli ne ara uyuyo bu cocuk. Dogumdan sonra da aynı devam eder diyolar. Mahvoldum sanirim

Kizlar batmanda yagmur basladi bugun. Bebeğin battaniyeleri var birkac tane onlari acaba simdiden yikayip hurclara koyup kaldirsam mi ki havalar soguyor kurumalari zor olur mu acaba? Siz nasil yapacaksiniz onlar makinaya atilir mi acaba?

Insallah onemli bir sey degildir canim. Beni. Doktorum saatte 10'dan azsa onemli degil dedi. Ama seninkisi baya surmus. Pazartesiye daha cok var . ama sen bilirsin. Rabbim senide bebeginide korusun

Insallah onemli bir sey degildir canim. Beni. Doktorum saatte 10'dan azsa onemli degil dedi. Ama seninkisi baya surmus. Pazartesiye daha cok var . ama sen bilirsin. Rabbim senide bebeginide korusun
Amin canim iyi dileklerin icin teskrler rabbim kucagimiza almayi da nasip eder insallah :) bende tedirginim ama hareketli olmasi rahatlatiyor icimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…