2016 Aralık Anneleri

Bende aynı soru dan muZdaribim tutamıyorum kendimi ama az yediğim zaman bile bazen geriliyo rahatsız oluyorum. Zaten karnım normalden daha büyük bide böyle olunca sanki her an doğuracakmışım gibi hissediyorum :))

Bir de hafta hesabı sürekli kafamızı karıştırıyo. Ben internette şöyle bişey okunuştum en mantıklı bu geldi bana sizle de paylaşayım istedim.

Bende aynı soru dan muZdaribim tutamıyorum kendimi ama az yediğim zaman bile bazen geriliyo rahatsız oluyorum. Zaten karnım normalden daha büyük bide böyle olunca sanki her an doğuracakmışım gibi hissediyorum :))
Bende bugun basladi mide yanmasi hem mide yanmasi hem kasilma tum kaslarimda bi priblem var galiba

Bir de günde 2-3 lt su icmek lazim diyor doktor. Ben aksam yemeginden sonra su icemiyorum ki

Bir de hafta hesabı sürekli kafamızı karıştırıyo. Ben internette şöyle bişey okunuştum en mantıklı bu geldi bana sizle de paylaşayım istedim.Eki Görüntüle 1885426

Bu dogru evet

Ben hala anlamadim kac ayligim :?

Aslinda ortalama olarak haftandan 2 hafta cikarip ona göre düsünmek lazim. Cünkü son adet baslangicindan itibaren hesapladiklari icin su anki haftamiz 2 hafta fazla olmus oluyor. Mesela ben 28 deyim ama bebegin rahme düstügü tarihten beri 26 hafta oldu. O da alti bucuk ay yapar.

40 haftaya göre düsünürsek 10. aylikken dogum olmus oluyor.

Son düzenleme:
Aksam yemegi degil ben normalde de su icemiyorum. Iki bardak iciyim diyorum tuvalete yetismem uc dk sürüyo. Doktor bebegin suyu iyi diyo ama sucluluk duyuyorum bebege iyi bakamiyorum diye.

Yaa 3 gündür gece tuvalete nasil kostugumu ben biliyorum Altima kacircam bi gece
Icip icip tuvalete gitmek lazim yapacak bir sey yok, ihmal etme tuvaletin gelecek diye.

Yaa 3 gündür gece tuvalete nasil kostugumu ben biliyorum Altima kacircam bi gece
Icip icip tuvalete gitmek lazim yapacak bir sey yok, ihmal etme tuvaletin gelecek diye.

Ama disarda tuvalete gidemiyorum. Baskasinin evinde de zorla gidiyorum. Takıntılıyım ben o konuda. Kendi evimi de göremiyorum zaten nefret ediyorum evimden uzak olmaktan

Ama disarda tuvalete gidemiyorum. Baskasinin evinde de zorla gidiyorum. Takıntılıyım ben o konuda. Kendi evimi de göremiyorum zaten nefret ediyorum evimden uzak olmaktan
O sikinti evet. Ben de senin gibiydim ama sonra tutmamam gereken bir saglik problemi yasadim, alistim, simdi artik her yerde gidiyorum tuvalete. O acilari tekrar cekecegime her yerde tuvalete gitmeye raziyim

Hanimlar
Nasilsiniz yazamadim bi suredir.
Mide yanmasindan basim dertte.
Felaket sekilde midem yaniyor.
Ve sag kaburgamin agrisindan 2 dk ayakta sabit duramaz oldum.
Ilk hamileligimi mumla ariyorum.
Kizim annesini hic uzmuyordu.
Bu sipa surekli bi sorun cikariyor.

3-4 yudum soguk süt iyi geliyor yanmaya.
Bir de hastanedeki ebe badem önermisti, iyice cigneyip öyle yutmak lazimmis ama. Özellikle belirtti bunu.
Son care gaviscon :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…