Ya kizlar siz de yemekten sonra cok rahatsizlik duyuyor musunuz?Acikmis oluyorum, kendimi tutamiyorum. Yine de yemegimi yarim biraktigim halde cok geriliyorum. Midemize yer kalmadi sanirim. 8. ayda ve sonrasinda falan nasil olacak cok merak ediyorum.
Yaa heycanliyim ne zaman olucak die ilkim gunduz olmustu bu saglikli ve saglikla olsun en onemlisi ama isin espiri kismina bakarsak 31 aralik son gun gece 23:59 da olur die bekliom yasi 1 yas buyuk gorunur yila goreSeninki yilbasi bebesi
Bende bugun basladi mide yanmasi hem mide yanmasi hem kasilma tum kaslarimda bi priblem var galibaBende aynı soru dan muZdaribimtutamıyorum kendimi ama az yediğim zaman bile bazen geriliyo rahatsız oluyorum. Zaten karnım normalden daha büyük bide böyle olunca sanki her an doğuracakmışım gibi hissediyorum :))
Bende bugun basladi mide yanmasi hem mide yanmasi hem kasilma tum kaslarimda bi priblem var galiba
Fesat bi kadın zaten ondan eşim nasıl çıkmış bilmiyorumLafa bak! Kendi kızı varsa gitmesin o zaman doğumuna. Senin annene nasıl karışırmış.
Bende aynı soru dan muZdaribimtutamıyorum kendimi ama az yediğim zaman bile bazen geriliyo rahatsız oluyorum. Zaten karnım normalden daha büyük bide böyle olunca sanki her an doğuracakmışım gibi hissediyorum :))
Kızlar bebek arabasi ne düşünüyorsunuz
Bir de günde 2-3 lt su icmek lazim diyor doktor. Ben aksam yemeginden sonra su icemiyorum ki
Bir de hafta hesabı sürekli kafamızı karıştırıyo. Ben internette şöyle bişey okunuştum en mantıklı bu geldi bana sizle de paylaşayım istedim.Eki Görüntüle 1885426
Ben hala anlamadim kac ayligim :?
Aksam yemegi degil ben normalde de su icemiyorum. Iki bardak iciyim diyorum tuvalete yetismem uc dk sürüyo. Doktor bebegin suyu iyi diyo ama sucluluk duyuyorum bebege iyi bakamiyorum diye.
Yaa 3 gündür gece tuvalete nasil kostugumu ben biliyorumAltima kacircam bi gece
Icip icip tuvalete gitmek lazim yapacak bir sey yok, ihmal etme tuvaletin gelecek diye.
Ama disarda tuvalete gidemiyorum. Baskasinin evinde de zorla gidiyorum. Takıntılıyım ben o konuda. Kendi evimi de göremiyorum zatennefret ediyorum evimden uzak olmaktan
egilmeden kilmayi denesen? Rabbim niyetimizi bilir :)Normal kılarken zorlanıyorum artık o yüzden kilmiyorum
Hanimlar
Nasilsiniz yazamadim bi suredir.
Mide yanmasindan basim dertte.
Felaket sekilde midem yaniyor.
Ve sag kaburgamin agrisindan 2 dk ayakta sabit duramaz oldum.
Ilk hamileligimi mumla ariyorum.
Kizim annesini hic uzmuyordu.
Bu sipa surekli bi sorun cikariyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?