- 5 Mart 2016
- 1.207
- 3.237
- 53
- 45
BENIM de mide yanmalarım geri geldi. DOĞuma kadar gider artık sanıyorumHanimlar
Nasilsiniz yazamadim bi suredir.
Mide yanmasindan basim dertte.
Felaket sekilde midem yaniyor.
Ve sag kaburgamin agrisindan 2 dk ayakta sabit duramaz oldum.
Ilk hamileligimi mumla ariyorum.
Kizim annesini hic uzmuyordu.
Bu sipa surekli bi sorun cikariyor.
O sikinti evet. Ben de senin gibiydim ama sonra tutmamam gereken bir saglik problemi yasadim, alistim, simdi artik her yerde gidiyorum tuvalete. O acilari tekrar cekecegime her yerde tuvalete gitmeye raziyim
saçı olursa azcık şekil veririz dedim ben de aldım ama alınmasa da olur tabiBu sabah ben de fazla uyuyamadim gec yatmama ragmen. Sonra da kramp isteIlk aylarimda da böyle uyuyamama olmustu bende.
Güle güle, saglikli günlerde kullansin bebis :)
Firca tarak seti ben almadim henüz acaba lazim mi gercekten? Sacini mi tariycaz kücücükken
Benim belki "YILBASI ANNESI" olma ihtimalim de olabilir
Benim de öyle bi hastaligim cikacak diye cok korkuyorum ama elimde degil ne yapiyim. Cok gecmis olsun canim sana .
saçı olursa azcık şekil veririz dedim ben de aldım ama alınmasa da olur tabi
Kızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz ?? Annem hemen hastanede ver dio yoksa alışmak diyor ki ben de çok alışsın istemiyorum çünkü meme emmiyormus kafası karisiyormus ilk ay vermeyin diyor doktorlar.annem de 2. Çocuğun olunca bak gör nasıl verirsin o zaman gör diyor :)))
Alip iceri aticam ben nolur nolmaz hic susmazsa veririm avent dusunuyorum :) tabi dogarsaKızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz ?? Annem hemen hastanede ver dio yoksa alışmak diyor ki ben de çok alışsın istemiyorum çünkü meme emmiyormus kafası karisiyormus ilk ay vermeyin diyor doktorlar.annem de 2. Çocuğun olunca bak gör nasıl verirsin o zaman gör diyor :)))
Birinizi haberlerde görebiliriz
Saol canim. Insallah hic öyle bir sey yasamazsin
Yaa heyecan yaptim simdiden :)
Huuu huuuuu, heyecanlandirdin kisssss :)
Ne yapayim bilemedim,kasilma da rahatlamak icin ne yapiyorsunuz :? Bebek oynuyo ama korkuyorum bisey olacak diye ne bu yaa evham mo gercek mi sacma sapan ruh hali icindeyim iki gundur
Ne yapayim bilemedim,kasilma da rahatlamak icin ne yapiyorsunuz :? Bebek oynuyo ama korkuyorum bisey olacak diye ne bu yaa evham mo gercek mi sacma sapan ruh hali icindeyim iki gundur
Basbakan gelir altin takar artik
Benim de 1 ocak görünüyor ama sezeryan olucak benim.o yüzden daha önce olur sanirim dogumum
dun duzenliydi 3 4 dk da bir gelip 40 50,sn suruyordu bugun duzenli degil ama bugun agrida var dune gore hafif olsada ilk mesaji yazmadan hemen once olmistu bide simdi oluo ve agrioYa bende de oluyor ama öyle sürekli degil. Düzensiz. Sen bir araliklarini not etsene. Düzenli mi nasil?
Yarin aciktir tabi hastaneler, olmadi acilden de giris yapilir, o sorun olmaz bence.
Vajinismus gecmisim var yendim ama alttan muayene olamiyirNeden sezeryan düsünüyorsun ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?