Olamıyorum
Maksadım sizi üzmek değil ama dünden beri neden geciktiriyorsunuz ki. Nöbetçi kadın doğum doktorları illa ki var tüm hastanelerde. Sonuçta bebeğin sağlığı söz konusu gidip içinizi rahatlatmak varken sıkıntı çekiyorsunuz. Allah korusun erken doğum tehlikesi varsa ona göre tedbir alınır ama bazı şeyler için çok geç kalınmış da olabilir , sonra üzülmek yerine başta tedbir almak lazım diye düşünüyorumAlip iceri aticam ben nolur nolmaz hic susmazsa veririm avent dusunuyorum :) tabi dogarsaya kasilmalar ara ara devam etti simdi lavaboya gidemedim asagiya dogru agirlk var sanki ve kasilma da oldu bi defa yarin hastahaneler acikmidir
bende senin gibi dusunuyorm cnm. Ben olsam hic aksatmadan giderim.. Ilk bebegimi erken dogumla kaybettim rabbim kimseye yasatmasinMaksadım sizi üzmek değil ama dünden beri neden geciktiriyorsunuz ki. Nöbetçi kadın doğum doktorları illa ki var tüm hastanelerde. Sonuçta bebeğin sağlığı söz konusu gidip içinizi rahatlatmak varken sıkıntı çekiyorsunuz. Allah korusun erken doğum tehlikesi varsa ona göre tedbir alınır ama bazı şeyler için çok geç kalınmış da olabilir , sonra üzülmek yerine başta tedbir almak lazım diye düşünüyorum
Ve simdi :/ duzenli mi oluo bu yaa ay ben en iisi yatayim kafayi yicem stresten
Ooo herkesler gelmis :)) Günaydin kizlar
Valla bu sabah nasil uyandim sormayin. Bacagima bir kramp girdi, hayatimda böyle bisi yasamamistimYataktan yere attim kendimi, bacagim kaskati olmus hareket ettiremiyorum ama inanilmaz aciyor. Sonra ayak parmaklarima ulasabildim biraz geriye dogru elimle cektim. Ve rahatladi. 10-15 sn sürdü ama bacagim hala agriyor, baldir kismi. Magnezyum düzenli kullaniyorum ama doktoruma sorcam bir bunu.
Onun disinda kasilma dediginiz sey nasil oluyor? Bazen karnim sertlesiyor benim de ama agri falan yok. Sanki bebek dayaniyor karnima dogru iceriden. Böyle bir sey mi?
Ben nuk aldım bende vermeyi düşünmüyorum bulunsun diye aldım ilk ay onerilmiyoKızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz ?? Annem hemen hastanede ver dio yoksa alışmak diyor ki ben de çok alışsın istemiyorum çünkü meme emmiyormus kafası karisiyormus ilk ay vermeyin diyor doktorlar.annem de 2. Çocuğun olunca bak gör nasıl verirsin o zaman gör diyor :)))
8 dk olmus bakim bi 8,dakika daha olursa berk mi gelio yaa dunden beriilkimde gununde dogdu ama ben hissetmeden acilmada olmistu suni sanciyla arttirdilar kasilma bilmiodum bebek toplanio saniyorym nst de 1 kasilma cikti doguma aldi doktor ama dogum gunuydu zaten son gundu yoksa sezeryan demisti
BEN oğluma hiç vermedim, almamıştımda. BI ara aşırı derecede emiyordu. BI başladımı 4 saat kesintisiz mesela. 5. Aydı sanırım sonunda çok bunaldım aile hekimini aradım, bunaldığımı emzik vermek istediğimi söyledim. Verme bi süre sonra bırakır, bugünler geçecek biraz idare et, verirsen bi de emzik bağımlılığı olacak, daha sonra bıraktırmak için uğraşacaksın dedi. 10-15 gün sonra bıraktı gerçekten ama zordu gerçekten. Sonra hiç ihtiyacımız olmadıKızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz ?? Annem hemen hastanede ver dio yoksa alışmak diyor ki ben de çok alışsın istemiyorum çünkü meme emmiyormus kafası karisiyormus ilk ay vermeyin diyor doktorlar.annem de 2. Çocuğun olunca bak gör nasıl verirsin o zaman gör diyor :)))
Bu dönemlerde normal ara ara sancı kasılma, rahim hazırlanıyor ancak senin çok sık, uzun süreli. BENce ihmal etme mutlaka doktora git. Daha çok erken çünkü. Hem kafan rahatlar, hem boşu boşuna ağrı Vs çekmezsin hem de tedbir almış olursun. Geçmiş olsun...Dun d
dun duzenliydi 3 4 dk da bir gelip 40 50,sn suruyordu bugun duzenli degil ama bugun agrida var dune gore hafif olsada ilk mesaji yazmadan hemen once olmistu bide simdi oluo ve agrio,hafif
Sagolun kizlar bugun gidicem kafama koydum ya beni tedirgin eden doktor ve cevrenin tavri gcen agri yuzundn gittin neden erken geldin dedi iceri girer girmez agrim var o yuzden dedim idrar yolu enfeksiyonu cikti agrin artarsa gel dedi ama cekiniyorum iste zirt pirt herseye gelio diyip pinpirikli diyip bu durumu aleyhime kullanmasin malum ozel hastahane :/ devlette yer yok :/ esim de zaten gecen de boyle yaptin bi idrr yolu enfeksiyonu cikti nedirki dedi kayinvalidem tek doz ilac verdi diye doktor cok ta onemli degilmis dedi :/ benim yerimde olun gelinde siz gidinesimden gizli gitsem de para sorun :/
Canım bende 1 yıla yakın vajinusmusdum ne tedavi şekilleri gördüm geçen martta gittim bebeğim olmuyor diye hsg çektirdim uyuşturulmadan kafada bitiyor doktorum uygun bulursa kesinlikle normal doğum yapmak istiyorum sende yaparsın inan kafada bitiyor.Vajinismus gecmisim var yendim ama alttan muayene olamiyir
Canim bende hamile kalmadan önce gittim genel kontrole. Smear testi yapmak istedi doktor çok kastım olmadi yani doktor da baya kötü davrandı. Çatı muayenesi olabilecegimi sanmıyorum canımCanım bende 1 yıla yakın vajinusmusdum ne tedavi şekilleri gördüm geçen martta gittim bebeğim olmuyor diye hsg çektirdim uyuşturulmadan kafada bitiyor doktorum uygun bulursa kesinlikle normal doğum yapmak istiyorum sende yaparsın inan kafada bitiyor.
Canım geçmiş olsun bence yanlış düşünüyorsun tabiki gidiceksin doktorun pimpirikli desin ne derse desin valla önemli olan seninle bebeğin sağlığı , maddi sorun varsa uygun bi yere gözük yinede gözük derim , eşin e gelince idrar enfeksiyonu ciddi sorun bende de Kum ve enfeksiyon var bol su içiyorum maalesef çaresi bol su biraz rahat galiba eşin de okuyunca kızdım valla benim eşim bi sorun olsun benden daha çok doktora soru sorar ilgilidir Allah yardımcın olsun inşallahSagolun kizlar bugun gidicem kafama koydum ya beni tedirgin eden doktor ve cevrenin tavri gcen agri yuzundn gittin neden erken geldin dedi iceri girer girmez agrim var o yuzden dedim idrar yolu enfeksiyonu cikti agrin artarsa gel dedi ama cekiniyorum iste zirt pirt herseye gelio diyip pinpirikli diyip bu durumu aleyhime kullanmasin malum ozel hastahane :/ devlette yer yok :/ esim de zaten gecen de boyle yaptin bi idrr yolu enfeksiyonu cikti nedirki dedi kayinvalidem tek doz ilac verdi diye doktor cok ta onemli degilmis dedi :/ benim yerimde olun gelinde siz gidinesimden gizli gitsem de para sorun :/
Anladım canım bende çatı muayenesinden korkmuyor değilim ama hsg kadar acıtamaz canımı heraldeCanim bende hamile kalmadan önce gittim genel kontrole. Smear testi yapmak istedi doktor çok kastım olmadi yani doktor da baya kötü davrandı. Çatı muayenesi olabilecegimi sanmıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?