2016 Aralık Anneleri

Alip iceri aticam ben nolur nolmaz hic susmazsa veririm avent dusunuyorum :) tabi dogarsa ya kasilmalar ara ara devam etti simdi lavaboya gidemedim asagiya dogru agirlk var sanki ve kasilma da oldu bi defa yarin hastahaneler acikmidir
Maksadım sizi üzmek değil ama dünden beri neden geciktiriyorsunuz ki. Nöbetçi kadın doğum doktorları illa ki var tüm hastanelerde. Sonuçta bebeğin sağlığı söz konusu gidip içinizi rahatlatmak varken sıkıntı çekiyorsunuz. Allah korusun erken doğum tehlikesi varsa ona göre tedbir alınır ama bazı şeyler için çok geç kalınmış da olabilir , sonra üzülmek yerine başta tedbir almak lazım diye düşünüyorum

bende senin gibi dusunuyorm cnm. Ben olsam hic aksatmadan giderim.. Ilk bebegimi erken dogumla kaybettim rabbim kimseye yasatmasin

Benim de geceleri bacaklarıma kramp giriyor, geçen gece dizimin arka tarafına kramp girdi ve halen Yürümekte zorlanıyorum, sanki burkmuş ve incitmiş gibi acıyor.
Magnezyum alıyorum ama sanırım daha düzenli kullanmam lazım.
Rahim kasılması, rahmin hergeçen gün büyümesiyle sertleşiyor. Günde 5 kez yaşıyorumdur, belki daha fazla, doktoruma sormuştum normal demişti. Iki kez de ctg yapıldı bende, şu ana kadar hiçbir sancıya rastlanmadı. Böyle sık sık karnım sertleşince ben de bebek erken gelecek sanıyorum, tırsıyorum :) bu arada Ağrı'da yapıyor ama kısa Süreli sonra geçiveriyor..

Ben nuk aldım bende vermeyi düşünmüyorum bulunsun diye aldım ilk ay onerilmiyo

Eğer düzenli aralıkta ağrıların varsa erteleme doktora gitmeyi ihmal etme. Zaten hemen sana nts yaparlar. Ve her bebek ayrı olduğunu unutma, benim de ilk hamileliğim gibi ilerlemiyor..

BEN oğluma hiç vermedim, almamıştımda. BI ara aşırı derecede emiyordu. BI başladımı 4 saat kesintisiz mesela. 5. Aydı sanırım sonunda çok bunaldım aile hekimini aradım, bunaldığımı emzik vermek istediğimi söyledim. Verme bi süre sonra bırakır, bugünler geçecek biraz idare et, verirsen bi de emzik bağımlılığı olacak, daha sonra bıraktırmak için uğraşacaksın dedi. 10-15 gün sonra bıraktı gerçekten ama zordu gerçekten. Sonra hiç ihtiyacımız olmadı

Dun d
dun duzenliydi 3 4 dk da bir gelip 40 50,sn suruyordu bugun duzenli degil ama bugun agrida var dune gore hafif olsada ilk mesaji yazmadan hemen once olmistu bide simdi oluo ve agrio ,hafif
Bu dönemlerde normal ara ara sancı kasılma, rahim hazırlanıyor ancak senin çok sık, uzun süreli. BENce ihmal etme mutlaka doktora git. Daha çok erken çünkü. Hem kafan rahatlar, hem boşu boşuna ağrı Vs çekmezsin hem de tedbir almış olursun. Geçmiş olsun...

Sagolun kizlar bugun gidicem kafama koydum ya beni tedirgin eden doktor ve cevrenin tavri gcen agri yuzundn gittin neden erken geldin dedi iceri girer girmez agrim var o yuzden dedim idrar yolu enfeksiyonu cikti agrin artarsa gel dedi ama cekiniyorum iste zirt pirt herseye gelio diyip pinpirikli diyip bu durumu aleyhime kullanmasin malum ozel hastahane :/ devlette yer yok :/ esim de zaten gecen de boyle yaptin bi idrr yolu enfeksiyonu cikti nedirki dedi kayinvalidem tek doz ilac verdi diye doktor cok ta onemli degilmis dedi :/ benim yerimde olun gelinde siz gidin esimden gizli gitsem de para sorun :/

eşin saçmalamasın, idrar yolu enfeksiyonu ne kadar önemli bilmiyor musunuz? özellikle hamilelikte hemen teşhis edilip bir an önce geçirilmesi gerekiyor ilerlerse bebeğe de zarar verir ayrıca antibiyotik kullanman gerekir ilerleyince geçmesi için. sen keşke geç bile kalmışız keşke akşamdan gitseydim deseydin.
ayrıca da iyiki önemli bir şey yokmuş erken doğum vs sancısı olsa daha mı iyiydi? ne kadar üzüldüm senin adına eşine de sinirlendim
çok geçmiş olsun. bol su iç

Merhaba kızlar kasılma denilen şey Nasıl oluyor bebeğin toplanıp karnımıza baskı yapmasımı benim günde bi kaç kere oluyor sanki ordan yırtılıp çıkacakmış gibi ya ben Cidde'n bilmiyorum ilk gebelik geçen gün baya bi öle oldu çok uzun süre öle kaldı bende Bebek sırtını dayadı ayakları ile ittiriyordur diye düşündüm ama sanki anlattıklarınızdan ben kasılma yaşıyor gibiyim bu tehlikeli mi 25 . Haftada dr idrar tahlilinde enfeksiyon baya yükselmiş artık antibiyotik içeceksin Dedi yoksa erken doğum ve enfeksiyon bebekte olurdu Dedi içtim Napalım dedim Bebek iyi olsunda şimdi 3 gündür gece 3 te uyandırıyor beni tepinerek ve inanılmaz sıkışmış halde wc koşuyorum ama 5 dk bir tekrar wc mesanemin üstüne yattığını düşünüyorum yoksa prostat olduğumu mu düşünsem ya çok garip şeyler oluyor ve ben bunları tanımlayamıyorum sinirlerim bozuluyor dr da çok gidiyorum diye dalga konusu oluyorum ama bu kasılma olayını hiç anlamadım biri bana yardımcı olabilir mi

Vajinismus gecmisim var yendim ama alttan muayene olamiyir
Canım bende 1 yıla yakın vajinusmusdum ne tedavi şekilleri gördüm geçen martta gittim bebeğim olmuyor diye hsg çektirdim uyuşturulmadan kafada bitiyor doktorum uygun bulursa kesinlikle normal doğum yapmak istiyorum sende yaparsın inan kafada bitiyor.

Canim bende hamile kalmadan önce gittim genel kontrole. Smear testi yapmak istedi doktor çok kastım olmadi yani doktor da baya kötü davrandı. Çatı muayenesi olabilecegimi sanmıyorum canım

Canım geçmiş olsun bence yanlış düşünüyorsun tabiki gidiceksin doktorun pimpirikli desin ne derse desin valla önemli olan seninle bebeğin sağlığı , maddi sorun varsa uygun bi yere gözük yinede gözük derim , eşin e gelince idrar enfeksiyonu ciddi sorun bende de Kum ve enfeksiyon var bol su içiyorum maalesef çaresi bol su biraz rahat galiba eşin de okuyunca kızdım valla benim eşim bi sorun olsun benden daha çok doktora soru sorar ilgilidir Allah yardımcın olsun inşallah

Canim bende hamile kalmadan önce gittim genel kontrole. Smear testi yapmak istedi doktor çok kastım olmadi yani doktor da baya kötü davrandı. Çatı muayenesi olabilecegimi sanmıyorum canım
Anladım canım bende çatı muayenesinden korkmuyor değilim ama hsg kadar acıtamaz canımı heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…