- 10 Ocak 2012
- 679
- 1.430
- 313
Canım havuzlu handa bebege dair herşey var. Ama elektronik şeyleri ateşölçer gibi oradan almanı tavsiye etmem, internette daha uyguna bulabilirsin çünkü. Bir de ben, mahmutpaşadan aşağı inerken solda kürkçü han var, kürkçü hana girip arkaya doğru yürürsen orada bir bebek malzemeleri satan dükkan var. Çoğunu oradan aldım kıyafetlerinin, hem uygun hem kaliteli çok şirin şeyler vardı. eldivenler 1 lira, patikler 2.5-3.5 lira, 5liraya zıbınlar, 20 liraya kadife takımlar, 3,5 liraya 3 tane çorap falan. Kesinlikle bakmanı tavsiye ederim. Bebek şekeri için de turk telekomun ustundekı şark han kesınlıkle. tuller, keceler ne ararsan uyguna bulabılırsın.Ben de havuzlu han a gitmeyi düşünüyorum neleri ordan alabilirim ???
Hayırlı olsun inşallah sorunsuz bir şekilde sağlıkla eve döndüğünüzü de görüceksin.Herkese iyi Dilekleri için çok tşk ederim inşallah Rabbimin izniyle ve dualarınıla herşey iyi olacak bebeğimi gördüm bacağına dokundum ağladı gözlerini açtı bize baktı ama çok küçük daha
Allah yardımcın olsun canım
Kan uyuşmazlığı var denilebilmesi için annenin kanının negatif olması mı gerekiyor??Canım kan uyusmazlıgı takibi yapıldı mı ona göre mi iğne yapılıyo? Bnm her ay bakılıyo negatif cıkıyo doktor gerek yok takibe devam dedi de ilk cocuk mu bi de
İlk bebeğim 34 haftalık doğdu canım şuan da 30 haftamdayim. Jel fln kullanmıyorum ama akıntı gibi veya başka bişey gibi değil yani insan su dan başka bişey düşünemiyorBenim de erken Doğum riskim var sizin ilki kaç haftalık doğdu
Bende 2 gundur öyle bi sıvı görüyorum çamaşırımda sadece ıslaklık eczanede amniyon sıvısı olup olmadığını anlamak için testler var onlardan alıp emin olduğumda gidicem çünkü 3 gün önce doktorum suyu gayet iyi demişti ama kuşku işte yiyip bitiriyo insanıİlk bebeğim 34 haftalık doğdu canım şuan da 30 haftamdayim. Jel fln kullanmıyorum ama akıntı gibi veya başka bişey gibi değil yani insan su dan başka bişey düşünemiyor
çok duygulandım canım benim.. Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin. Allah yardımcın olsun, güzel haberlerinizi duydum çok mutlu oldum.. Rabbim bebeğine de sana da güzel günler nasip etsin..Herkese iyi Dilekleri için çok tşk ederim inşallah Rabbimin izniyle ve dualarınıla herşey iyi olacak bebeğimi gördüm bacağına dokundum ağladı gözlerini açtı bize baktı ama çok küçük daha
Kaç hafta onden gidiyor cnmBende dun kızımı gördüm yuzunu gostermedi 1485 olmuşuz önden gidiyo 9 aralık gelme tarihi bence ben kasım annesi olacağım hazırlıklarımı bitirmem gerekiyo
Doktor suyun normal diyorsa kontrolde belki akıntıdır canımEv tipi canım. Suyu şu şekilde anlıyorum çok yorulduumda veya wcye gittikten sonra bikaç kaşık seffaf şu geliyor sadece su ama ne kıvamlı ne kokulu akışkan idrar gibi ama idrar değil o şekilde
Ben port bebe kullandım ilk 3 ay kontrollere sağlık ocağına onunla gittik çok da memnun kaldım canım. Çok şükür suyum normal o şekilde takip ediliyor zaten sık sık gidiyorum ama yinede anne olarak gözu açık olmak lazım çünkü ilk gebeligimde de şu normal göründüğüiçin doğuda ilçede görev yapıyorum bu civardaki hiç bi Dr suphelenmedi hep akıntı diyip gönderdiler sonunda ben risk alıp memleketimin tip fakültesine gittim o şekilde orda belli oldu şu olduğu ve ondan sonrada 4 hafta hep yattım 34 de aldılar bebeğimi.Doktor suyun normal diyorsa kontrolde belki akıntıdır canım
Anladım ev tipi bende alıcam ama bebeğim doğduktan sonra inşallah şimdi port Bebe deniyor galiba bebeği kontrollere götürüp getirmek için içine koyabileceğim korunaklı bişey araştırıyorum tavsiyen var mı?
evt cnmKan uyuşmazlığı var denilebilmesi için annenin kanının negatif olması mı gerekiyor??
Aldığım port bebe markasida maller diye bi marka canım sert mukavva içi korunaklı baya çok memnunum.Doktor suyun normal diyorsa kontrolde belki akıntıdır canım
Anladım ev tipi bende alıcam ama bebeğim doğduktan sonra inşallah şimdi port Bebe deniyor galiba bebeği kontrollere götürüp getirmek için içine koyabileceğim korunaklı bişey araştırıyorum tavsiyen var mı?
Bence evet panik yapıp kafanıza takmayın ama gözünüzde açık olsun derim size sonrası ALLAH a emanet zatenBende 2 gundur öyle bi sıvı görüyorum çamaşırımda sadece ıslaklık eczanede amniyon sıvısı olup olmadığını anlamak için testler var onlardan alıp emin olduğumda gidicem çünkü 3 gün önce doktorum suyu gayet iyi demişti ama kuşku işte yiyip bitiriyo insanı
Araştırıcam canım mutlaka teşekkür ederimAldığım port bebe markasida maller diye bi marka canım sert mukavva içi korunaklı baya çok memnunum.
12 gün önden gidiyo cnmKaç hafta onden gidiyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?