Yok canmAyy kusura bakma öyle dalgınım ki bu ara. Bin parcaya bölünmüs gibi kafam görmemisim
Havuzlu hn (Eminonu ve carterstan aldim).2 newborn 2 havuzlu han.0-3'e gecene kadar yeter diye dusundum.Kızlar hastane çıkısi aldınız mı alanlar nerden aldı
Allah onu size bağışlasın İnan tek yürek olduk sizin için dua ettik be güzel bir gruptayım Allah'a şükür siz iyisiniz herkese umut oldunuzHerkese iyi Dilekleri için çok tşk ederim inşallah Rabbimin izniyle ve dualarınıla herşey iyi olacak bebeğimi gördüm bacağına dokundum ağladı gözlerini açtı bize baktı ama çok küçük daha
Herkese iyi Dilekleri için çok tşk ederim inşallah Rabbimin izniyle ve dualarınıla herşey iyi olacak bebeğimi gördüm bacağına dokundum ağladı gözlerini açtı bize baktı ama çok küçük daha
Evet herşey çok güzel olacak Allah in izniyle.Meleğini size bagislasin Rabbim. Güzel günler yaşarsınız hep beraber inşallahHerkese iyi Dilekleri için çok tşk ederim inşallah Rabbimin izniyle ve dualarınıla herşey iyi olacak bebeğimi gördüm bacağına dokundum ağladı gözlerini açtı bize baktı ama çok küçük daha
Bu arada ne zaman doğum yaptın canm? Benim ilk kızımda prematüre doğdu suyum geldiği için şuan da da suyum geliyor yine..Evet herşey çok güzel olacak Allah in izniyle.Meleğini size bagislasin Rabbim. Güzel günler yaşarsınız hep beraber inşallah
Yok ben değil canım efsanehayat doğum yaptı.Bu arada ne zaman doğum yaptın canm? Benim ilk kızımda prematüre doğdu suyum geldiği için şuan da da suyum geliyor yine..
Ben de havuzlu han a gitmeyi düşünüyorum neleri ordan alabilirim ???Havuzlu hn (Eminonu ve carterstan aldim).2 newborn 2 havuzlu han.0-3'e gecene kadar yeter diye dusundum.
Ev tipi mi canım ana Kucağı nasıl ?Merhaba bayanlar bende kısmetse inşsallah aralık ta alacağım bebeğimi kucağıma daha öncede 2014 aralık annesiydim.çok şükür ki bu aralıkta da ikinci kızım gelecek inşaallah..daha hiç kıyafet fln almadim çünkü ablasından fazlasiyla var kıyafet zaten bikac parça alırım o kadar bide yeni anne olacaklara tavsiyem kesinlikle ana kucağı. İlkinde almamıştım ama diğer arkadaşlarmdan gördüğüm kesinlikle gaz kolik için ilk aylar çok gerekli
Nasıl anlıyorsun canım suyunun geldiğini akıntı şeklinde mi ıslak lık oluyor?Bu arada ne zaman doğum yaptın canm? Benim ilk kızımda prematüre doğdu suyum geldiği için şuan da da suyum geliyor yine..
Kızlar hastane çıkısi aldınız mı alanlar nerden aldı
Ev tipi canım. Suyu şu şekilde anlıyorum çok yorulduumda veya wcye gittikten sonra bikaç kaşık seffaf şu geliyor sadece su ama ne kıvamlı ne kokulu akışkan idrar gibi ama idrar değil o şekildeNasıl anlıyorsun canım suyunun geldiğini akıntı şeklinde mi ıslak lık oluyor?
Jel kullanıyorsanız ondan da olabilir.Ev tipi canım. Suyu şu şekilde anlıyorum çok yorulduumda veya wcye gittikten sonra bikaç kaşık seffaf şu geliyor sadece su ama ne kıvamlı ne kokulu akışkan idrar gibi ama idrar değil o şekilde
Benim de erken Doğum riskim var sizin ilki kaç haftalık doğduBu arada ne zaman doğum yaptın canm? Benim ilk kızımda prematüre doğdu suyum geldiği için şuan da da suyum geliyor yine..
Allah yardımcın olsun canımHayırlı sabahlar anneler ...
Hayırlı cumalar ...
Bugün yine uykusuz bi gün. Saat 6dan sonra uyudum ve 1 saatlik uyku ile işe geldim. sinirlerim tavan
Canım benim, çok yakında bebişim kucağımda sağlıkla evimize geldik. Artık evdeyiz haberini de vereceksin bize. Hiç merak etme. Dualarımız seninle.Herkese iyi Dilekleri için çok tşk ederim inşallah Rabbimin izniyle ve dualarınıla herşey iyi olacak bebeğimi gördüm bacağına dokundum ağladı gözlerini açtı bize baktı ama çok küçük daha
Herkese iyi Dilekleri için çok tşk ederim inşallah Rabbimin izniyle ve dualarınıla herşey iyi olacak bebeğimi gördüm bacağına dokundum ağladı gözlerini açtı bize baktı ama çok küçük daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?