2016 Aralık Anneleri

Allah onu size bağışlasın İnan tek yürek olduk sizin için dua ettik be güzel bir gruptayım Allah'a şükür siz iyisiniz herkese umut oldunuz

Evet herşey çok güzel olacak Allah in izniyle.Meleğini size bagislasin Rabbim. Güzel günler yaşarsınız hep beraber inşallah

Merhaba bayanlar bende kısmetse inşsallah aralık ta alacağım bebeğimi kucağıma daha öncede 2014 aralık annesiydim.çok şükür ki bu aralıkta da ikinci kızım gelecek inşaallah..daha hiç kıyafet fln almadim çünkü ablasından fazlasiyla var kıyafet zaten bikac parça alırım o kadar bide yeni anne olacaklara tavsiyem kesinlikle ana kucağı. İlkinde almamıştım ama diğer arkadaşlarmdan gördüğüm kesinlikle gaz kolik için ilk aylar çok gerekli

Ev tipi mi canım ana Kucağı nasıl ?

Hayırlı sabahlar anneler ...
Hayırlı cumalar ...
Bugün yine uykusuz bi gün. Saat 6dan sonra uyudum ve 1 saatlik uyku ile işe geldim. sinirlerim tavan

Canım benim, çok yakında bebişim kucağımda sağlıkla evimize geldik. Artık evdeyiz haberini de vereceksin bize. Hiç merak etme. Dualarımız seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…