Günaydın arkadaşım benimde 50 mg şeker yüklemesi yapıldı ve 169 çıktı, yani şekerim yüksek çıktı. doktorum şimdi, 100 mg yükleme yapmamaız gerektiğini söyledi. senin kaç çıkmıştı şekerin?
bebeğe bu durumuın nasıl bir zararı dokunuyor, sen şuan sadece diyetle mi kontrol etmeye çalışıyorsun?Günaydın canım benim de 168 çıkmıştı 50 mg 100 mg daki yüklemelerin 3 ü de yüksek çıktı şu an diyet yapıyorum ve evde kan şekerimi ölçüyorum panik yapma ama dikkat et
Ayni benim gibi benim oglanda aksam olunca kendini saga dayiyor gerim gerim geriliyorum inan.Benim ogluma ne oluyo o zaman sag tarafimi delecek yakinda
Ayy saol canim ya aynen dedigin gibi. Vurdum duymaz olmus19 aylik en laf anlamadigi zamanlar,siz ne kadar vursaniz da kizsaniz da inanin yine laf anlamayacak,en iyisi biraz genis olmak..ozellikle dogumdan sonra cok vicdan azabi cekersiniz.
benim oglum 3 yasina girdi,artik laftan anliyor biraz ama 19 aylik zamanlari biseyi 1000 kere yasaklasan da 10 sn sonra gidip ayni seyi yapiyordu,bende cok sinirlenirdim ama gercekten simdi dusunuyorum da gereksiz yere kendimi de oglumu da germisim.
ben 3 yastikla yatiyorum dikeye yakin pozisyonda,diger turlu yani tek yastikla sanki gogusume karnima biseyler saplaniyor,karnim resmen agzima cikiyor gibi hissediyorum.
yuksek ve egimli yastiklar kullanmak gercekten beni cok rahatlatti,deneyin derim.
bide oglunuzu alin yaniniza onunla yatin ya da ayni odada yatin,hamile halinizle odadan odaya kosturmaktan daha iyidir.
zaten 2 ay sonra uykusuzluktan bitkin olcaksiniz.
İlk hamileliğimde çalışıyordum. İki gün dinlendikten sonra mecbur başladım işe. Iyileşmem 20 günü buldu ve çok ağır geçti. Rapor alıp bir hafta dinlenin imkanınız varsa. hamilelikte dinlenmeden geçmiyorAteşin olmadığı sürece doktora gitmene çok gerek yok. Bende aynı durumdayım 3 gündür parol de içmedim inat edip. Sadece ıhlamur, limonlu zencefilli sıcak su, karabiberli çay içiyorum, bol meyve ve tarhana çorbası içiyorum. Bugün biraz daha iyiyim diye işe geldim ama bacaklarımda derman yok en önemli ilacı dinlenmek, öğleden sonra tekrar izin alıp gideceğimsana da geçmiş olsun
valla bol meyve yemekden seker komasına gırcem dıye korkuyrumGeçmiş olsun canım bol bol meyve ye ılık su iç
Sadece park yatağını aldım, cibinlik, tül vs hoş durmuyor gibi sanki park yataklarda ya da bana öyle geliyor :)
Hangi marka model aldin acaba park yatagı?
bebeğe bu durumuın nasıl bir zararı dokunuyor, sen şuan sadece diyetle mi kontrol etmeye çalışıyorsun?
Benim aclik sekerim normal sinirlarda cikti ama 50 gr yuklemeden sonraki degerim 160 civari cikti.bunun uzerine 100luk yukleme yapti doktorum onunda 1.2.ve 3. Saat degerleri yine 160 civari birbirine yakin degerler cikti ama doktorum gebelik sekerinin olmadığını ancak dikkat etmem gerektigini soyledi.sizin de yuksek cikmis ama seker va demis diyet vermiş bana nie boyle soylediki.neye gore belli oluyo anlamadim.dolayisiyla ben eskisi kadar olmasada tatli filan yiyom hala.sekerin bebege kilo aldirma haricinde zarari varmiEvet şu an sadece diyetle kontrol altına almaya çalışıyoruz şöyle ki bebeğin gelişimi şu an normal ama irileşmeye başlayabiliyormuş yüksek dozda şeker olduğunda o daçıktıiteye davetiye çıkarıyor tabi Bu yüzden de sezeryan ve erken doğumla alıyorlar bebeği...onun dışında şekerin bebeğe geçme gibi bir riski yok dedi endokrinoloji doktorum...
Merhaba arakadaslar , vucudu su toplayan varmi aranizda? bende suan sisme gibi bir belirti yok, hala evlilik yuzugumu takabiliyorum. etrafimdakiler diyor sismeye fln baslarsin diye nezaman basliyorki ??
benimde 50 mg yüklemede 169 çoktı, 100 mg yükleme yaptırıcam.Benim aclik sekerim normal sinirlarda cikti ama 50 gr yuklemeden sonraki degerim 160 civari cikti.bunun uzerine 100luk yukleme yapti doktorum onunda 1.2.ve 3. Saat degerleri yine 160 civari birbirine yakin degerler cikti ama doktorum gebelik sekerinin olmadığını ancak dikkat etmem gerektigini soyledi.sizin de yuksek cikmis ama seker va demis diyet vermiş bana nie boyle soylediki.neye gore belli oluyo anlamadim.dolayisiyla ben eskisi kadar olmasada tatli filan yiyom hala.sekerin bebege kilo aldirma haricinde zarari varmi
Bana agumentin verdi doktor bademcik iltihabı vardı beyaz beyaz içmesem olmazmı dedim olmaz bebeğe iltihap gider dedi iltihap bu haftalarda tehlikeliymiş.. boğaz pastili verdi kadın doğumcumada sorum kullanabilirsin dedi hatta burun fısfısıda verdi ama ben onu kullanmadım. pastilin adını paylaşırım istersenizarkadaslar gunaydın benım bogazım agrıor bırde oksuruyorum ck fazla buna parol dısında kullanacagım bır ılac verılmez demı bosuna doktora gıtmeyım yanı benımle aynı durumu paylasan varmı
Benim aclik sekerim normal sinirlarda cikti ama 50 gr yuklemeden sonraki degerim 160 civari cikti.bunun uzerine 100luk yukleme yapti doktorum onunda 1.2.ve 3. Saat degerleri yine 160 civari birbirine yakin degerler cikti ama doktorum gebelik sekerinin olmadığını ancak dikkat etmem gerektigini soyledi.sizin de yuksek cikmis ama seker va demis diyet vermiş bana nie boyle soylediki.neye gore belli oluyo anlamadim.dolayisiyla ben eskisi kadar olmasada tatli filan yiyom hala.sekerin bebege kilo aldirma haricinde zarari varmi
Gūnaydin canimGünaydın cnm. Aslında kanda ölçüm yapmasam çok da anlamıyorum Nasıl belirti verdiğini. Ama genel olarak şekerden dolayı çok sık acıkma, çok su içme isteği, sık idrara çıkma vs gibi belirtilerim. Var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?