2016 Aralık Anneleri

Kızlar dün bahsetmiştim, doktor bebişin kilosunu fazla buldu, tekrara tokluk kan şekeri için kan verdim diye.
Sonuç belli oldu, geçen ay 141 çıkmıştı.
Dün yapılan 96 çıktı.

Eklentiler

• 20161007_113017.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar dün bahsetmiştim, doktor bebişin kilosunu fazla buldu, tekrara tokluk kan şekeri için kan verdim diye.
Sonuç belli oldu, geçen ay 141 çıkmıştı.
Dün yapılan 96 çıktı.
cnm sadece tokluk şekerine bakarak karar vermesi çok garip çünkü yükleme yapmadan bunu anlayamaz. 100 gr lık şeker yüklemesi yapması gerekirdi. benim de diyete dikkat etmem halinde tokluk şekerim 100-110 civarı çıkıyor ama birazcık fazla kaçırayım hemen 130-140 larda çıkıyor. yine de doktorun daha iyi bilir tabi

100 lük şeker yüklemesi yaptırdım 1 ay önce ama her defasında kustum, bi sonuç alamadık doğal olarak.

Bugün kızıma kıyamadım benim halim yok yatıyorum oda sıkıldı dışarı çıkmak oyun oynamak istiyo

Bugün kızıma kıyamadım benim halim yok yatıyorum oda sıkıldı dışarı çıkmak oyun oynamak istiyo
Ayni durumu bende yaşiyorum zaman zaman.yavrum benim parka gidelim diyo ama benim halim olmuyo uykum geliyor ağirlaşiyorum.kimi zamanda sırf hava alsın sıkılmasin diye markete gidiyorz beraber ona ufak tefek bişeyler alip geliyoruz.
Ayrica kreşede gönderiyorum hafrada 3 4defa

Var cnm, Mart annelerinde de beraberdik :) evet 19 aylık olacaklar bu ay içinde.. Sen memnun görünüyordun okuduklarımdan. Benim ki maalesef Planlı bir hamilelik değildi, ben en başından beri çok stres yaşadım ve yaşıyorum. Ve kızım çok hareketli, hiç yerinde durmuyor, çok yoruluyorum. Şimdi daha rahatım diye düşünüyorum, asıl stres bebek gelince bence. Şimdi karnımda bebeği koruyabiliyorum, doğunca nasıl olcak bilmiyorum, hiç rahat vermez. O yüzden şimdinin tadını çıkarmaya bak

Bence içinde kalmasın yap cnm :) sonra keşke demezsin.

Çarşamba da benim kontrolüm vardı, 1360 gr dedi doktor, cm söylemedi. Ben de önüme geleni yer oldum demek ki kiloları ben alıyorum

Bugün tekrar eve geldim dayanamayıp haftasonu da dinlenirsem inşallah toparlarım pazartesiye kadar. Dinlenmeden olmuyormuş hakikaten, kan değerim de düşmüş sanırım biraz da o yüzden direncim düştü, demir hapı başladım tekrardan.

Hamilelikte ilaç da kullanamayınca ağır geçiyormuş hakikaten, Allah hepimize, bebeciklerimize sağlık versin inşallah :)

Çarşamba da benim kontrolüm vardı, 1360 gr dedi doktor, cm söylemedi. Ben de önüme geleni yer oldum demek ki kiloları ben alıyorum

Ahh önüme geleni yesem keşke, ben canımın istediği şeyleri bile yiyemiyorum şeker yükselecek diye, çok dikkat ediyorum Dikkat ettiğim halde düşün

Arkadaslar meraba . Hayirli cumalar. Acil cevap bekliyorum sizden. Aksama siparis etcem artk cunku. Bi tane papettonun park yatagi var alt kismi firfirli tul cibinlikli. Bide baska var normal firfirsiz kubbe gbi sapkali olanlar. Sizler hangisinden aldiniz. Foto koyabilen koyar mi? Hangisi daha guzel duruyo.

Benim ki hep evde haftada bir ablamlara falan gidiyoruz kuzenleriyle oynuyo uyukluyorum ha bire gece yatamıyorum ilk bebek bekleyen ler tadını çıkarın yatın bol bol :)e

Canım benimde bebişin kilosuna fazla dedi doktor.
1750 gr 40,6 cm çıktı.
Tokluk kan şekeri için tekrar kan istedi.
Bu haftalarda bu kilo fazla bebek için dedi.
Gözümü korkuttu açıkcası.

benmde dündü kont. paşam 1800 gr olmuş benimde 2 hafta önce şeker yüklemesi yağtırmıştım ama bişi çıkmamıştı bana sonrasında kont. ette demedi dr um açıkçası . bu sferde herhangibir test vs istemedi iri bir bebek olacak dedi sadece . şekerinde çıkmadı nasıl olsa dedi bende korkulacak bir şey yok gbi düşündm ama siz bukadar tedirgin olunca korkmam mı gerek acaba dye düşündm biran . bir şey öğrenirseniz yazarmsınız.

canım bence tül cibinlikli daha şık duruyo kubbeli biraz daha kaba sanki ama tercih edilmez derecede de değil yani çok aşırı bi fark yok hangi olsa alınır bence

Açıkcası bende 50 lik şeker yüklemesi sınırda çıkmıştı. 141
100'lük şeker yüklemesi istedi gittim 1 ay önce, kustum ve yaptıramadım, doktorum bunu biliyor.
Dün gittiğimde 1750 gr olmuş bebek, 2 hafta önde, tekrar tokluk şekerine bakalım dedi.
Bugün sonuca baktım 96 çıkmış 140'dan küçük olması gerekiyormuş.
Yine de doktor öyle söyleyince tedirgin oldum dün, burada belki fikir verir birileri diyerek yazdım.
Son 1 aydır, tatlı koymuyorum ağzıma, hamur işi, kızartma, pirinç pilavı vs yemiyorum, meyvemi yedikten sonra yoğurt yiyorum hemen.
Ona rağmen iri dedi bebek için telaş yapamamak elde değil, doktorlar öyle bir konuşuyor ki, insan kendinden şüphe ediyor acaba dikkat etmiyor muyum diye.
Kendi başıma kaldığımda bende hiç telaşlanmıyorum, dikkat ettiğim için içimde rahat ama internette yazılanlar gözümü korkuttu, paniklemem o sebeple.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…