cnm sadece tokluk şekerine bakarak karar vermesi çok garip çünkü yükleme yapmadan bunu anlayamaz. 100 gr lık şeker yüklemesi yapması gerekirdi. benim de diyete dikkat etmem halinde tokluk şekerim 100-110 civarı çıkıyor ama birazcık fazla kaçırayım hemen 130-140 larda çıkıyor. yine de doktorun daha iyi bilir tabiKızlar dün bahsetmiştim, doktor bebişin kilosunu fazla buldu, tekrara tokluk kan şekeri için kan verdim diye.
Sonuç belli oldu, geçen ay 141 çıkmıştı.
Dün yapılan 96 çıktı.
cnm sadece tokluk şekerine bakarak karar vermesi çok garip çünkü yükleme yapmadan bunu anlayamaz. 100 gr lık şeker yüklemesi yapması gerekirdi. benim de diyete dikkat etmem halinde tokluk şekerim 100-110 civarı çıkıyor ama birazcık fazla kaçırayım hemen 130-140 larda çıkıyor. yine de doktorun daha iyi bilir tabi
Ayni durumu bende yaşiyorum zaman zaman.yavrum benim parka gidelim diyo ama benim halim olmuyo uykum geliyor ağirlaşiyorum.kimi zamanda sırf hava alsın sıkılmasin diye markete gidiyorz beraber ona ufak tefek bişeyler alip geliyoruz.Bugün kızıma kıyamadım benim halim yok yatıyorum oda sıkıldı dışarı çıkmak oyun oynamak istiyo
Merhaba kizlar umarim herkes iyi bayadir girmiyorum az bucuk takip ediyorum. @efsanehayat arkadasimiz dogum yapmis. Insallah kendide bebegide iyidir. Rabbim sifalar versin bir an once duzelir insallah. Rabbim bebegini ona bagislasin hepimizin bebegini. sag salim kucagimiza aliriz insallah meleklerimizi.
Kizlar ben bu aralar resmen deprosyandayim sinir krizleri yasiyorum. Oglum 19 aylik olucak en hareketli zamanlari hic durmuyor ufacik birsey dahi yapsa bagiriyorum vuruyorum. Ama bin pisman oluyorum. Durduk yere sinirlerim tepeme cikiyor. Acaba sadece ben mi oyleyim cunku artik dayanilmaz bir hal aldi cok uzuluyorum ogluma bagirip cagirdigim icinpiskolojikmen bittik bi haldeyim. Bir an once bitsin bu surec . Cok yoruldum peş peşe cocuk getirmek cok zormuş ama ilerisinide dusununce insan iyiki yaptim diyorum . Ama cok yoruldum . Benim gibi cocugu kucuk olanlar var galiba grupta sizlerdede var mi boyle durum. ?
Zaten aksamlari karnim gerim gerim geriliyor sanki patlayacak gibi oluyor. Anlicaniz bir an once bitsin bu gunler. Gece uykusu flan kalmadi zaten soluma yatiyorum olmuyor sagima yatiyorum olmuyor.
tabi ki herkesin kendi fikridir cnm bu arada sosyal medya kullanıcısı değilim, fotolarım paylaşılmayacak. gelenler de en yakın dostlarım ve akrabalarım. İnşallah her şey gönlümüzden geçtiği gibi olsun :)
Kızlar şimdi kontrolden geldim, bebişin kilosunu biraz fazla buldu doktor (1760 gr- 40 cm) tekrar tokluk kan şekeri için kan verdim.
Halbuki 1 ay önce yapılan şeker testinden beri felaket dikkat ediyorum dedim doktoruma.
Canım istediği halde tatlılardan, hamur işlerinden, kızartmalardan uzak duruyorum.
Çok moralim bozuldu.
İlk hamileliğimde çalışıyordum. İki gün dinlendikten sonra mecbur başladım işe. Iyileşmem 20 günü buldu ve çok ağır geçti. Rapor alıp bir hafta dinlenin imkanınız varsa. hamilelikte dinlenmeden geçmiyor
Çarşamba da benim kontrolüm vardı, 1360 gr dedi doktor, cm söylemedi. Ben de önüme geleni yer oldumdemek ki kiloları ben alıyorum
Benim ki hep evde haftada bir ablamlara falan gidiyoruz kuzenleriyle oynuyo uyukluyorum ha bire gece yatamıyorum ilk bebek bekleyen ler tadını çıkarın yatın bol bol :)eAyni durumu bende yaşiyorum zaman zaman.yavrum benim parka gidelim diyo ama benim halim olmuyo uykum geliyor ağirlaşiyorum.kimi zamanda sırf hava alsın sıkılmasin diye markete gidiyorz beraber ona ufak tefek bişeyler alip geliyoruz.
Ayrica kreşede gönderiyorum hafrada 3 4defa
Canım benimde bebişin kilosuna fazla dedi doktor.
1750 gr 40,6 cm çıktı.
Tokluk kan şekeri için tekrar kan istedi.
Bu haftalarda bu kilo fazla bebek için dedi.
Gözümü korkuttu açıkcası.
canım bence tül cibinlikli daha şık duruyo kubbeli biraz daha kaba sanki ama tercih edilmez derecede de değil yani çok aşırı bi fark yok hangi olsa alınır benceArkadaslar meraba . Hayirli cumalar. Acil cevap bekliyorum sizden. Aksama siparis etcem artk cunku. Bi tane papettonun park yatagi var alt kismi firfirli tul cibinlikli. Bide baska var normal firfirsiz kubbe gbi sapkali olanlar. Sizler hangisinden aldiniz. Foto koyabilen koyar mi? Hangisi daha guzel duruyo.
benmde dündü kont. paşam 1800 gr olmuş benimde 2 hafta önce şeker yüklemesi yağtırmıştım ama bişi çıkmamıştı bana sonrasında kont. ette demedi dr um açıkçası . bu sferde herhangibir test vs istemedi iri bir bebek olacak dedi sadece . şekerinde çıkmadı nasıl olsa dedi bende korkulacak bir şey yok gbi düşündm ama siz bukadar tedirgin olunca korkmam mı gerek acaba dye düşündm biran . bir şey öğrenirseniz yazarmsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?